Entertainment

2000 euro op het hoofd van Tukkertje Sterre: ‘Zwaar lichamelijk letsel toebrengen’

Tukkertje Sterre mag voortaan nog extra achterom kijken als ze op straat loopt, ze wordt namelijk zwaar bedreigd. 2000 euro voor degene die haar zwaar toetakelt en filmt.

2000 euro op het hoofd van Tukkertje Sterre: ‘Zwaar lichamelijk letsel toebrengen’

Tukkertje Sterre krijgt een hoop te voortduren, er staat inmiddels 2000 euro op het hoofd van de transgender. Dat bedrag wordt er op Telegram uitgeloofd voor wie Tukkertje Sterre zwaar lichamelijk letsel toebrengt en daarvan een filmpje als bewijs aan weet te leveren. Het adres van Sterre staat er bij. “Heb jij niets te verliezen en wil je snel cash? Hier kun je deze dikke homofiel vinden.”

Sterre zegt nu niet meer over straat te durven, er zijn namelijk al twee mislukte pogingen om haar te grazen te nemen op beeld vastgelegd. Het is bijna knap dat het de ‘daders’ niet is gelukt, maar goed, Sterre is natuurlijk best een flinke.

In maart werd Sterre in het centrum van Hengelo klemgereden door, volgens haar, vier leden achter Telegramgroep LooijKartel Highlights. “Ik heb ze met pepperspray van me af weten te houden. Ze zijn vervolgens doorgereden naar de politie en hebben aangifte tegen mij gedaan. Daarop heb ik een dag vast gezeten.” Helaas.

LooijKartel

LooijKartel is een organisatie dat mensen een geldbedrag betaald om anderen wat aan te doen. Ze hebben het volgens Sterre ook geprobeerd bij Bradley, alleen worden de mensen nooit betaald. Toch omdat er zoveel mensen bij komen, zal dit niet stoppen.

Opmerkelijk want Looijkartel werd vorig jaar van Instagram verwijderd na jarenlange stalking van de Hilversumse YouTuber Bradley van Dijk, waarbij zelfs de grafsteen van Van Dijks overleden broertje werd beklad, waar gaat het heen met de wereld. De eis van het Looijkartel was dat Van Dijk offline zou gaan.
Er werden destijds naar aanleiding van de kwestie zeven leden opgepakt van deze Telegram-groep, die door het Openbaar Ministerie werd aangemerkt als criminele organisatie.

15 reacties

Dave

Wat een held ben je dan..ik zou zeggen tukkertje,koop een wapen !

GGZ Nederland

Merkwaardig.
Dat het hier telkens zwakzinnigen betreft.
Is Jorik ook al aan de beurt geweest?
En die andere mafklapper die ruzie had met zn label?
Ook ruzie op straat?

de hulpofficier

Zelfs een rechter, zal moeten oordelen, dat het vermoorden van dit soort randdebielen die ingaan op dit soort aanbod, een goed idee is.

Met een taakstrafje alleen wordt geen voorbeeld gesteld.

Maxime Uit Noordwijk

Arme meid ben je al zo lelijk en wordt je bedreigd

muurbloempje

Sommige zijn geboren als ster, anderen als muurbloempje. Sterre kent zijn rol nog niet, en door zijn hang naar aandacht blijft hij klappen in ontvangst nemen.

Kees M

“Zij” is een wandelend voorbeeld van ‘zwaar lichamelijk letsel’.

Wontontonton

Wacht maar
Over een paar jaar komen ze tot inkeer en heten
die geslachtsveranderende operaties
zwaar lichamelijk letsel toebrengen.
Denk toch niet dat die dikke trol echt normaal kan denken wel waar?
Dus voorlopig zit dat letsel alleen nog in de bovenkaner

Putdeksel

Die sterre moeten ze in een bodemloze put gooien

Putdeksel

Weet iemand waar je miauw of ghb kan lenen

Ali en de sloop karavaan

2000 euro!? Wij stompen hem tot appelmoes voor 25 euro.

Theo de Grote (28cm)

Ik heb vorige week nog een vrouw vreselijk goed aπaal genomen op de wc van recreatiecentrum “de blije wolk” in Naaldwijk. Heerlijk zo me harde en kloppende paal naar binnen geduwd. Echt volledig dubbel gevouwen, elk gat in haar lichaam heb ik grondig en langdurig gebruikt inclusief haar neusgaten. In en rond elk gat was eelt zichtbaar bij haar. Heerlijk. Ze liep wijdbeens naar huis waar haar man zat te wachten. Ik hoorde later dat haar ontlasting er uit zag als meeuwen stroπt.

Sjaak de boer

Tukkertje vindt dit helemaal geweldig hij krijgt aandacht… negatief of positief het is aandacht en daar krijgt hij een strakke plasser van

JEROEN V dIJK

blijf van bradley en tukker af !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MONGOLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ACHERLIJKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TYFES KK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Floris W.

Deze zomer ga ik trouwen met mijn aanstaande man. Ik zou graag aan Sterre en Dennis willen vragen om te komen zingen. Daarom wil ik het kartel vragen om uitstel. Veel liefs, Floris.

Jan

T R I E S T