Instagram

Gingen Soy Kroon en Vajèn van den Bosch met elkaar vreemd?

Gingen Soy Kroon en Vajèn van den Bosch met elkaar vreemd?

Gingen Soy Kroon en Vajèn van den Bosch met elkaar vreemd? Volgens Yvonne Coldeweijer doken ze regelmatig met elkaar de kleedkamer in. Soy had toen al een relatie met Holly Brood en ook Vajèn was bezet.

Gingen Soy Kroon en Vajèn van den Bosch met elkaar vreemd?

Als musicalsterren onder elkaar, konden Soy Kroon en Vajèn van den Bosch het voorheen wel érg goed met elkaar vinden. Een bron vertelt aan Yvonne Coldeweijer dat de twee tijdens hun werk bij de Efteling vaak de kleedkamer indoken en daar vreemde geluiden produceerden.

‘Ze sloten zichzelf continu op in de kleedkamer’

Yvonne schrijft op Instagram: “Hij ging al vreemd toen hij nog maar net met Holly was, met Vajèn van den Bosch bij de Gelaarsde Kat de musical, in de Efteling. Zij was toen nog samen met zo’n oudere gozer, dus ook zij ging vreemd. Soy en Vajèn sloten zichzelf continu op in de kleedkamer en deden daar vieze dingen.”

‘Iedereen heeft kunnen meegenieten van de gênante geluiden’

Hoe weet de bron van Yv dit zo goed dan? “De kleedkamer grenst daar aan de artiestenfoyer, dus echt iedereen heeft kunnen meegenieten van de gênante geluiden die er uit de kleedkamer kwamen. Dit gebeurde erg vaak. Volgens de spion weet ook iedereen uit de productie di en waren ze hier niet over te spreken, omdat die vriend van Vajèn ook vaak langskwam om te kijken.” Aai, dat is wel gênant. Volgens Yvonne houdt het daar ook niet bij op, want ze vertelt: “Anyway, over Soy ben ik dus nog niet uitgepraat.” En dat terwijl hij zo’n onschuldige Jezus leek tijdens de uitvoering van The Passion vorig jaar.

Affaire met twee tegenspeelsters tegelijk

Meteen besluit Yv Cold er nog een schepje bovenop te doen en vertelt dat Soy in 2019 tijdens de musical Mamma Mia ook vreemdging. “En niet met één, maar met maar liefst twee tegenspeelsters tegelijk! Helaas voor Sox kwam Holly erachter. Een aantal goede vrienden van Holly speelden namelijk ook mee in de productie en zij hebben dit doorgespeeld aan haar. Soy heeft dit vervolgens opgebiecht en heeft toen besloten de affaires te beëindigen en weer voor Holly te gaan…”, aldus Yvonne. Wij vragen ons, net als Yvonne, af waarom zo’n leuke Holly dan bij hem blijft. Misschien hebben ze er wel afspraken over gemaakt en zijn ze heel openminded?

Nog geen reacties