Entertainment

Thijs Römer heeft een affaire van bijna twee jaar: “Thijs heeft al bijna twee jaar een affaire met influencer Noor de Groot”

Thijs Römer heeft een affaire van bijna twee jaar

Thijs Römer heeft een affaire met Noor de Groot

Thijs Römer heeft een affaire en dit is niet zomaar met iemand. Römer schijnt een affaire te hebben met getrouwde influencer Noor de Groot. Hij is een goede vriend van haar man, Sander. Thijs Römer heeft een affaire en hij heeft dus niet alleen zijn geliefde Igone de Jongh bedrogen, maar ook zijn goede vriend. 

Een insider heeft volgens Story het een en ander duidelijk gemaakt over deze affaire. “Thijs heeft al bijna twee jaar een affaire met influencer Noor de Groot”, laat de insider weten, “In de directe omgeving van Noor wordt daar schande van gesproken, want Thijs is een goede vriend van haar man Sander.”

Thijs Römer bij het huwelijk van Noor en Sander

Als alleen de affaire nog niet genoeg was, was Thijs ook aanwezig op het huwelijk van Noor en Sander. Dit huwelijk was in 2021 in Frankrijk. Dit is nog geen jaar voordat Thijs een affaire met Noor is begonnen. Ook is het nog geen twee jaar nadat hij zelf getrouwd is. Igone en Sander zijn in dit hele verhaal compleet onwetend. 

Noor de Groot compleet in paniek

Het was al eerder naar buiten gekomen dat Noor de Groot bij haar thuis had afgesproken met Thijs Römer. Dit is weekblad Story een paar weken voor de rechtszaak van Thijs al opgevallen. Thijs had zijn auto in een andere straat geparkeerd en toen Story Noor hiernaar vroeg, wist ze van niks. 

Volgens de insider schijnt Noor nu compleet in paniek te zijn. Ze is niet van plan om haar luxeleventje met haar man Sander op te geven en wil niet met hem scheiden. Ook veel naasten schijnen nu klaar met haar te zijn. We houden jullie op de hoogte als er nog meer bekend wordt over deze affaire. 

26 reacties

Thijs Römer

Niet waar,ze is veelste oud voor mij.

Grts Thijs

Christián

Altijd een vreemde man geweest die Thijs Römer. Had ook al affaires met andere vrouwen toen hij nog met Katja was en heb hem zelfs intiem gezien met een jonge jongen denk nog geen 20 in de kroeg toen hij zo dronken was dat hij eruit werdt gezet omdat die jongen dat vervelend vond. Schande voor de familie Römer en heel erg voor zijn dochter Semmie.

Christián

Je bent niet goed jij en Thijs ben je zeker niet!!

Jan

Credo: pakken wat je pakken kan

Floris W.

Thijs is een schande voor zijn familie. In het bijzonder voor zijn grootvader Piet Römer die De Cock gespeeld heeft in Baantjer.

Tikkertje Lorenzo

Respect!

De Cock

Misschien eens zijn leven gaan overdenken bij Lowietje

Rijdende Rechter

Tja, wat wil je dan ook met zo’n oom als voorbeeld. Misschien dat soort lui echt eens kaal gaan scheren. Waar blijft mijn fiets trouwens?

Nona (14 jaar)

Jezus, Roos, wat heb jij in godsnaam voor schoolopleiding gehad?
Letterlijk niet 1 van je broddelstukjes is zonder joekels van grammaticale missers.
Maar ondertussen wel iedereen de maat nemen omtrent spelfouten.
Lachwekkend!

Nona (14 jaar)

De familie Römer ís 1 en al schande.
Overigens is het werd, niet “werdt”.

Christián

Je hebt gelijk kan het niet meer aanpassen Nona en die ouwe Piet was gezellige vent hoor. Die draait zich nu 2x om in zijn graf

Tjalling

Onzin. Mensen met miljarden en legers zien vallen. Niets onschendbaars aan.

Tjalling

Daar doet Bubba hem vast alleen maar plezier mee. Perverseling dat het is. Pure narcist wel. De vrouw van je vriend. Daar stond ooit de doodstraf op. Nog in bepaalde jurisdicties. En terecht imo. Vreemdgangers zijn waardeloos volk.

Hamster Irma

De eerste zin van jou is pas lachwekkend. Ga eens terug naar school.

OsamaB

Zijn grootvader kennende had Thijs waarschijnlijk een pak slaag gekregen.

gehoord op de ganzenfarm

“Mag ik deze dons van u ?”

Fapster

Noor is wel 18+ toch?

Bij redactie bekend

Jan heeft een affaire gehad met Dyantha Brooks.

Ikschrijfvoortaanwel

Man man man zelden zo’n slecht geschreven artikel gelezen. Verhaal loopt voor geen meter. Stijlfouten, zinsopbouw, spelling, grammatica… wat een afgang.

Beheerder Altwin

Nou Thijs als je nog een baan zoekt in de acteerwerk wij zoeken nog mensen voor in het animatieteam

Billie

En de volgende affaire is met bubba, veel plezier in de lik Thijseboy. Daar zijn ze niet zo happig op pedo’s. Je verdient wat je krijgt!

OsamaB

Jij gelooft toch zeker niet dat Jantje die stukjes zelf schrijft?

Nona (14 jaar)

Nee, zijn naam staat er voor niks bij, stakker.

Tja Lling

Ook haar verstandelijke leeftijd?

RDier

Ik neem aan dat Thijsie boy ondertussen aan het zoeken is naar wat nieuws.
Dit kippetje zit aan het einde van de houdbaarheidsdatum. Wellicht dat hij eens bij de middelbare school van zijn dochter kan gaan loeren. Zijn richtleeftijd is toch 14?
Aangezien het nu toch schoolvakantie is. Kan Thijsemans eerst een paar maanden op vakantie in de lik. Kan hij daarna meteen volle bak aan de slag. Want je weet, eens een roofdier, altijd een roofdier.

Tja Ling

Gelezen hoe ze Ian Watkins hebben aangepakt? Zes uur in de cel gegisekd met drie man en toen ontzet rechtstreeks de ziekenboeg in. Zes uur. Daar heeft personeel eerst even uitgebreid geluncht en een potje ganzenbord gespeeld.