Entertainment

Noor de Groot windt geen doekjes om haar affaire met Thijs Römer: “Het hele kantoor kon meegenieten”

Noor de Groot windt geen doekjes om haar affaire met Thijs Römer

Noor de Groot windt geen doekjes om haar affaire met Thijs Römer. De influencer vindt het geen enkel probleem om met iedereen mee te delen wat voor avonturen ze met Thijs in de slaapkamer heeft beleefd, zo lang haar man Sander het allemaal maar niet komt te weten. Nu duikt er steeds meer over op.

Noor de Groot windt geen doekjes om haar affaire

Noor de Groot windt geen doekjes om haar affaire, maar probeert het nog steeds bij haar man weg te houden. Het lijkt erop dat er inmiddels al een confrontatie is geweest en Noor heeft er flink van langs gehad. Er zijn nu ook flink wat verhalen opgedoken over hoe Noor graag vertelde over haar affaire met Thijs

Yvonne Coldeweijer heeft van een spion gehoord dat Noor graag op het kantoor op aan het scheppen was over haar affaire met Thijs. “De werknemers van Noor hebben haar een keer keihard aan de telefoon horen praten met een vriendin, waarbij de s*xcapades met Thijs uitvoerig werden besproken en het hele kantoor kon meegenieten”, laat Yvonne weten, “Misschien was ze er wel een beetje trots op”. 

Het leven van Noor de Groot valt onder haar voeten vandaan

Noor de Groot windt geen doekjes om haar affaire en dit heeft haar niet veel goeds opgeleverd. Ze was zakenpartner met een gezamenlijke vriendin van haar en haar man. Nu deze zakenpartner gehoord heeft over de affaire van Noor, wil ze Noor en haar man Sander niet meer zien. 

Dit is niet alles, want ze heeft de stekker compleet uit de samenwerking getrokken. Dit houdt in dat Noor ook flink wat financiële schade heeft opgelopen uit dit vreemdgaan. Misschien heeft deze dame ook het een en ander gehoord toen Noor op het kantoor aan het bellen was. 

Thijs Römer in het hotel van Noor

Noor de Groot heeft niet echt haar best gedaan om de affaire achterwege te houden. Nadat ze ingecheckt was bij een hotel in Maastricht checkte Thijs Römer een tijdje daarna ook in op haar kamer, met de reden dat hij daar ‘voor werk moest zijn’. Later is hij samen met Noor op bed gespot door het schoonmaakteam van het hotel. 

2 reacties

Rene

Thijs heeft altijd sticky fingers toch

Nicolas Journey

Vreemde familie die Römers; paps en mams waren ook al gescheiden en schijnbaar is het toverwoord ‘familie’ hét oplosmiddel om alles van elkaar te gedogen.
Zus Nienke [ik weet “what’s in a name] bubbled in haar alles is liefde en OK, zelfs het frutselen met je volwassen vingers in de voorbips van minderjarige idolate fan’s; een specialiteit waar broertje lief Thijsje een universitair diploma mee wist te behalen naast het sturen van zijn ‘Dic’-pics’ aan hordes jonge puber meisjes.
Alles is liefde; de GGZ zou er een dagtaak aan hebben en opa Römer draait zich tig keer om in zijn graf.