Entertainment

Peter Gillis stelt zichzelf verkiesbaar: “Stemmen kan nog”

Peter Gillis stelt zichzelf verkiesbaar

Peter Gillis stelt zichzelf verkiesbaar. Op de een of andere manier vindt Peter Gillis het ondanks alle aantijgingen nog steeds verstandig om zichzelf verkiesbaar te stellen. Hij heeft besloten om zich nu maar op één doel te focussen; de Gouden Televizier Ring. Zal hij het voor elkaar krijgen om de stemmen van het volk te winnen?

Peter Gillis stelt zichzelf verkiesbaar

Peter Gillis stelt zichzelf verkiesbaar voor zijn realitysoap Massa is Kassa. Ondanks dat de kans groot is dat we die ronde gehaktbal niet meer op tv gaan zien, is Gillis toch te verkiezen bij de Gouden Televizier Ring. Zelf heeft hij de hoop nog hoog zitten dat hij kan winnen, dus blijft hij mensen pushen om op hem te stemmen. 

Helaas voor Gillis zit hij alleen nog maar in de voorrondes, dus dit betekent niet direct dat hij genomineerd is. Het lijkt erop dat Petertje maar één ding voor ogen heeft, de positieve aandacht van het winnen van de Gouden Televizier Ring. De kans is groot dat hij nog een beetje hoop heeft om dit te winnen. 

De problemen mogen lekker wachten

Peter Gillis stelt zichzelf verkiesbaar en alle problemen waar hij nog mee te maken heeft, mogen lekker wachten. Het lijkt erop dat Gillis het geen enkel probleem vindt om alle dwangsommen, de belastingdienst en de problemen die hij met verschillende gemeentes heeft aan de kant te schuiven. 

Het enige wat hij de komende tijd nog op het oog heeft, is het winnen van die gewilde prijs. Is er een kans dat hij nog gaat winnen? Dit gaan we binnenkort zien. Als Gillis niet genomineerd is, zit de kans er niet meer voor hem in dat hij de Gouden Televizier Ring nog gaat winnen. 

Om stemmen smeken

Gillis is misschien nog niet zo erg als André Hazes, maar hij is ook om stemmen aan het smeken. Samen met zijn grote liefde Wendy van Hout is hij volop bezig met het smeken om stemmen. Ook zijn kinderen hebben mee gedaan aan het smeken om stemmen. Zal het dan zo ver komen dat Petertje de Gouden Televizier Ring gaat winnen? Ik acht de kans heel klein dat hij het voor elkaar gaat krijgen. 

2 reacties

sowartepietje

Peter Gillis for President.

Tessa

Eerst om stemmen zeiken en dan vluchten wat een vent ben je toch ook niet dat Wendy met zo vent een relatie wil dan moet je toch aardig verknipt zijn om erin te trappen