Entertainment

Sarah van Soelen vertelt een interessant geheim over de relatie van André Hazes: “Hij mag met iedere vrouw naar bed”

Sarah van Soelen vertelt een interessant geheim over de relatie van André Hazes

Sarah van Soelen vertelt een interessant geheim over de relatie van André Hazes. Het schijnt dat André met iedere vrouw naar bed mag gaan die hij wil. Volgens Sarah hebben de twee een open relatie en zijn ze alleen maar voor de schijn bij elkaar. Zal André Hazes het dan toch voor elkaar gekregen hebben?

Sarah van Soelen vertelt een interessant geheim

Sarah van Soelen vertelt een interessant geheim, want André Hazes hoeft helemaal niet trouw te zijn aan zijn vriendin Monique Westenberg. Als ex van André Hazes heeft Sarah het een en ander over de relatie van André en Monique opgepakt. Volgens haar hebben ze een compleet open relatie. 

Nou is het natuurlijk de vraag of het een eenzijdige open relatie is of dat Monique zelf ook met Jan en alleman naar bed gaat. Enfin, André Hazes heeft in ieder geval zijn zin, want hij hoeft nu helemaal niet trouw te zijn. Nu ze niet eens bij elkaar wonen, is de kans groot dat André en Monique vooral bij elkaar zijn voor de schijn. 

Sarah van Soelen haalt uit naar Monique Westenberg

Sarah van Soelen vertelt een interessant geheim en haalt daarbij ook keihard uit naar Monique Westenberg. “Want wat hebben ze nou in principe? Ze wonen niet eens bij elkaar! Ik vind Monique lachwekkend, en een zielig persoon”, aldus Sarah van Soelen. 

Daarna vervolgt Sarah: “Dat was het eerste dat Monique tegen hem zei toen André haar vertelde dat hij een relatie met mij had. Letterlijk zei ze: ‘Je mag alles doen wat je wilt, als je mij maar niet verlaat’. Dat is toch triest…”. Maar ja, triest is André Hazes toch wel, dus daar verander je niet zoveel aan. 

André Hazes volgen

Sarah van Soelen geeft ook aan dat ze André Hazes op de voet volgt, maar hem niet mist. Hij blijft haar ex en ze zit niet meer op hem te wachten. Ondanks dat de moeder van André, Rachel Hazes, ze wel graag weer samen ziet, kunnen we dat in ieder geval niet meer verwachten. 

1 reactie

Floris Wijers

Gloeiende gloeiende, dus niet met ieder man