Entertainment

Noor de Groot verdoezelt haar affaire met Thijs Römer: Haar man Sander gelooft haar

Noor de Groot verdoezelt haar affaire met Thijs Römer

Noor de Groot verdoezelt haar affaire met Thijs Römer. Nu er van alles naar boven is gekomen over de affaire van Noor, is er ineens een hele beerput aan roddels opengetrokken. Ze probeert alles zelf zo goed mogelijk te verbergen, maar dit lukt haar alleen met haar man Sander. Dit wordt nog wat.

Noor de Groot verdoezelt haar affaire met Thijs Römer

Noor de Groot verdoezelt haar affaire, terwijl ze er eigenlijk nog middenin zat. Dat ze een affaire had met Thijs Römer en ze beiden enorme matennaaiers zijn, weten jullie natuurlijk al. Noor gaat nu echter nog een stapje verder. Ze heeft namelijk besloten dat ze nu alles gaat ontkennen om er mee weg te komen. 

Op de een of andere manier heeft ze het voor elkaar gekregen dat haar man haar onzin wel geloofd, want hij heeft een statement naar buiten gebracht over hoe hij niet geloofd dat Noor een affaire heeft gehad met Thijs Römer en dat het allemaal de schuld is van de media. Is wel weer een typische reactie om een narcist te verdedigen. 

Noor de Groot stalkt Nena

Eén van de slachtoffers van Thijs Römer, Nena, wordt op de voet gevolgd door Noor de Groot. Dit gaat zelfs zo ver dat je het stalking kan noemen. Vanaf het begin van Nena een statement over Thijs Römer naar buiten heeft gebracht, stalkt Noor haar al. Yvonne Coldeweijer deelt hier bewijs van. 

Interessant is dat Noor Nena nooit is gaan volgen. Dit houdt in dat ze zonder dat iemand het door had alles wilde zien. Het lijkt erop dat Nena hier het een en ander over gedeeld heeft met Yvonne Coldeweijer, want Yv heeft bewijs. Het bewijs kun je hieronder zien. 

Noor maakt er goed gebruik van

Noor de Groot verdoezelt haar affaire en maakt goed gebruik van de goedgelovigheid van haar man. Inmiddels heeft ze zelf besloten dat Thijs Römer ontvolgen een goed idee is en dat ze de trouwvideo met haar man beter kan verwijderen. Dit doet ze allemaal om minder verdacht te lijken. Ze heeft het wel goed voor elkaar, want haar man heeft besloten dat hij met haar op vakantie wil gaan om alles te vergeten. 

1 reactie

Floris Wijers

Alles voor een bijrol