Entertainment

De series van Thijs Römer blijven onaangepast op Videoland en NPO Start: “De veroordeling van Thijs heeft geen effect”

De series van Thijs Römer blijven op Videoland en NPO Start

De series van Thijs Römer blijven op Videoland en NPO Start. Ondanks dat Thijs Römer inmiddels is veroordeeld voor meerdere zedendelicten, blijven series waar hij in speelt onaangepast op streamingdiensten als Videoland en NPO Start staan. Zowel RTL als de NPO hebben gereageerd op het voorval en spreken hun standpunten uit.

De series van Thijs Römer blijven op Videoland en NPO Start

De series van Thijs Römer blijven gewoon op de streamingdiensten staan zonder dat er aanpassingen gedaan worden. Ze hebben nu officieel besloten dat alles er gewoon op blijft staan. Op de een of andere manier lijkt dit de streamingdiensten de beste manier om het op te lossen. 

Hierbij gaat het met name over series waarin Thijs een grote rol speelt, zoals Het Jaar van Fortuyn van AVROTROS en Oogappels van BNNVARA. Aangezien Thijs in die series een bijrol heeft, is het te verwachten dat die onaangepast verder kunnen. Videoland is in dit verhaal echter wel een rare partij. 

Thijs Römer op Videoland

De series van Thijs Römer blijven ook op Videoland staan. In series zoals Nieuwe Buren en Moordvrouw blijft Römer gewoon een rol spelen en worden geen aanpassingen gedaan. Hierbij heeft RTL ook een statement naar buiten gebracht: “De veroordeling van Thijs heeft geen effect”. Dit houdt in dat alles op de oude manier blijft staan op Videoland. 

Thijs heeft zelf ook een serie op Videoland staan die hij zelf geschreven en bedacht heeft; Weemoedt. Ondanks dat Videoland zegt geen aanpassingen te willen doen, hebben ze bij deze serie wel een aanpassing gedaan. Thijs Römer stond eerst op de cover van de serie, maar hij is inmiddels vervangen door de andere hoofdrolspeelster. 

Komt Thijs ooit weer aan de bak?

Na de bak in te moeten, is het nog maar de vraag of Thijs Römer ooit nog aan de bak komt. Hij heeft natuurlijk flink wat geld binnengehaald met zijn oude werk en lopende series, maar ik acht de kans klein dat hij na zijn straf nog aan het werk kan. Wie zit er nou te wachten op een veroordeelde p*dofiel om een rol te spelen?

6 reacties

Josti brink

Smerig volk.

Floris Wijers

Thijsje mag nu zeepjes oprapen.

Natnek

‘Hillywood’ is 1 grote inteeltbende

Andre Lon

Als ik Thijs was nam ik voor die maand gevangenis een 10 literfles shampoo mee want bukken in de douche is niet zonder risico

Tja

Ranzige Römer

Tja

Komt hij op de extra zorg afdeling met zijn eigen douche op de kamer. Terwijl ik valselijk beschuldigd bij Bubba in de cel werd gezet.