Entertainment

Peter Gillis blijft op tv: Wanneer komt het punt dat de problemen te hoog oplopen?

Peter Gillis blijft op tv

Peter Gillis blijft op tv. Op de een of andere manier weet de vakantieparken magnaat het iedere keer weer voor elkaar te krijgen om onder zijn problemen uit te komen. Alle signalen duiden erop dat Gillis binnenkort weer op de buis te zien is. Wat gaat het punt zijn dat het te veel is?

Peter Gillis blijft op tv

Peter Gillis blijft op tv. Het is wel duidelijk dat Peter Gillis zijn rol op de buis nog niet gaat verliezen. Hij weet voor Talpa nog te veel kijkers binnen te halen om hem zomaar te laten gaan. Ondanks alle problemen die zich rondom Gillis verzamelen, lijkt de productie het nog steeds een goed idee om met hem verder te gaan. 

Ik ben benieuwd wanneer het punt gaat komen dat alles te hoog oploopt. Als dit punt eenmaal bereikt is, denk ik dat de hele wereld voor Peter Gillis in gaat storten. Dit punt is echter nog niet bereikt en ik denk dat dit ook nog wel even gaat duren. Het is hopen voor Gillis dat hij dit zo lang mogelijk uit kan stellen. 

Talpa en SBS steunen Gillis

Peter Gillis blijft op tv en de enige reden waarom hij dit kan, is door Talpa en SBS. Op de een of andere manier blijven ze hem steunen ondanks dat hij inmiddels zelfs als vermeende criminele ondernemer is bestempeld. Hoe lang gaan ze het volhouden om Peter Gillis nog steun te geven? Wanneer gaat het punt komen dat ze Gillis op moeten geven?

In ieder geval is het nu wel duidelijk dat Gillis een nieuw seizoen van Massa is Kassa gaat krijgen. Op Instagram laat hij een foto zien waarin hij samen met de productie te zien is. Er wordt dus volop gefilmd voor Massa is Kassa. Enfin, het wordt toch nog even wachten voordat Gillis van de buis afgehaald wordt. 

View post on Instagram
 

34 reacties

Parel van het zuiden

Peter4president! Wat een eindbaas

Tja

Op uw oordeel zult u geoordeeld worden. Met je eindbaas

Floris Wyers

Fantastisch nieuws, maar ik wist dat natuurlijk al lang want ook ik ben weer van de partij dit seizoen!

Floris Wyers

Ik neem volledig afstand van Peter Gillis. Ik had me nooit met dat achterlijke everzwijn moeten associëren. Ik wil niets te maken hebben met dit soort criminelen. De volgende keer dat ik hem tegenkom bij de benzinepomp dan haal ik Lesley’s pik uit mijn mond en dan gaan we Petertje eens even alle hoeken van de parkeerplaats laten zien!

Mevr. Vreetreet

Hou toch eens op met deze ziekelijke obsessie voor die holle vatsige vetkaffer..

Jantje Roos

en… weggejorist!

Jan Jansen

Je kan ook op de inhoud van het stuk ingaan, in plaats van de auteur aan te vallen

Arjan

Wat ben jij dom zeg. Je noemt jezelf naar Jan Roos maar hebt geen enkel idee waar hij voor staat. Hij zou nooit woorden als ‘weggejorist’ gebruiken want dat is van dumpert. En Jan haat Dumpert. Want dumpert is een KUTKANAAL voor hele domme mongolen. En dumpert haat roddelpraat. Dumpert is een andere bloedgroep. En jij ook, dus ga weg uit deze fanbase

Jantje Roos

WHAHAHAHAH okay… Jantje houdt niet van Dumpert. En dan? Wat moet ik met die informatie? Het betekent niet dat ik Dumpert dan ook automatisch moet haten. Ik ga me toch ook niet helemaal volvreten als een varken omdat Jantje dat doet?

Floris Wyers de echte

Ik wil al mijn geld investeren in de parken van meneer Gillis. Als ik maar de kwarkbuks van zijn schattige zoon Mark in mijn sterretje kan voelen

Arjan

het gaat er niet om dat Jan dumpert niet leuk vindt. het gaat er om dat jij dat niet wist, omdat je Jan niet vanaf het begin al volgt in goede en slechte tijden, bij GeenStijl, Powned, VNL, Jan’s Reviews en nu dus Roddelpraat. Maar toch kom je hier binnenlopen om het uithangbord van dit hele programma tot op het bot te beledigen. Inderdaad, Jan is het uithangbord van roddelpraat, wat opmerkelijk is omdat hij niet van het begin af aan bij het programma betrokken was. Oorspronkelijk werd het gepresenteerd door Dennis en Mark Baanders alias ‘De Slijptol’. Maar dat zal je ook allemaal wel weer niet weten.

Jantje Roos

HAHAHAHAHA sukkel, ik hoef toch niet alles te weten over Jantje Roos omdat jij een fan van hem bent? Misschien weet ik wel veel meer over Dennis. En die is toevallig presentator en directeur. En mocht blijken dat ik veel meer van hem weet dan heb jij jezelf HEEL GOED VOOR LUL GEZET. Dan ben jij misschien wel degene met een andere bloedgroep, die heel snel weggejorist dient te worden

Arjan

HAHA, je kunt niet stoppen met jezelf belachelijk maken, is het niet? Als zou blijken dat jij alles van Dennis weet dan zou ik dat vooral heel treurig vinden. Want wie is er nou fan van het talentloze en latente homofiele zoontje van kaasboer Marcelleke uit het Twentse frikandellenbos? GROW UP zou ik zeggen. En laat de grote mensen maar oordelen over de analyses van Jan, die toch meestal wat inhoudelijker zijn dan dat onverstaanbare Twentse gebral van jouw billenmaatje.

Jantje Roos

Jij bent nog altijd degene die zichzelf voor lul zet Arjan. Want hoe kan je FAN zijn van Jantje Roos? Hij heeft zelf gezegd dat hij mensen die fan zijn van iemand HAAT. zulke mensen zijn volgens hem genetisch afval dat niet zelf kan nadenken en daarom maar achter mongolen uit Hilversum gaat aanhollen. zulke mensen zou je volgens Jan VAN EEN GEBOUW AF MOETEN SMIJTEN. Dus wie staat hier nou voor lul? Ik denk toch echt wel degene die fan is van iemand die jouw soort mensen intens HAAT!

Arjan

Ik begin nu te begrijpen waarom jij Dennis zo leuk vindt. Volgens mij ben jij ook zo’n domme inteeltboer uit een provinciaal poepgat waar men nog altijd analfabeet is. Ik heb namelijk nooit gezegd dat ik een ‘fan’ ben van Jan. Sterker nog, jij bent de enige die dat soort smerige ordinaire MTF-taal zou gebruiken. Ik heb alleen vermeld dat ik Jan waardeer om de inhoud, want dat is waar ik als beschaafd mens de nadruk op leg.
Ga jij maar lekker buitenspelen met jouw inteeltbroertjes, of bel het busje van de dagbesteding.

Arjan

Het is al bijna 10 minuten angstvallig stil… Zoals verwacht heeft het mongooltje hier niets tegen in te brengen. Blij dat ik er weer eentje terecht heb kunnen wijzen om deze prachtige website toch weer iets schoner te maken.

Jantje Roos

Jij kan deze website niet schoner maken want je hebt zo veel aan de anus van Jan gelikt dat er poep uit je mond komt. Het klopt dat ik niet binnen 1 seconde overal op reageer, want ik heb een leven. Misschien is dat ook iets voor jou: ZOEK EEN FUCKING LEVEN. Je bereikt niets met dit zielige fanboy-gedrag.

Arjan

Hoe vaak moet ik nog zeggen dat ik geen ‘fan’ ben van Jan? Jij bent hier de zielige fanboy die achter zijn computer naar homofiele Twentse boeren zit te kijken. Ik ben geen ‘fanboy’, in zekere zin ben ik een collega van Jan. Ik heb namelijk meegeholpen met de campagne van VNL waar Jan lijsttrekker van was. Ik houd er niet van om op te scheppen maar ik moet dit even in je gezicht wrijven. Ik ben een stuk beter betrokken bij Jan dan je had gedacht he? Dus jij bent hier de enige fanboy! Onee mijn fout, jij bent een ‘goede vriend’ van Dennis natuurlijk. Je kent hem van het frikandellenbos, is het niet?

Jantje Roos

Hou nou eens je bek over dat ‘frikandellenbos’. Er bestaat geen fucking frikandellenbos, dat is weer zo’n dom verzinsel dat Jan UITZENDING NA UITZENFING blijft herhalen. Ik ben er niet van onder de indruk. Het kan me niks schelen wat een arrogante kwal als jij van me vindt. Ik geniet gewoon van de interactie tussen Jan en Dennis en ik ga er niet eentje uitlichten. En Dennis is gewoon geniaal. Jij hebt misschien al je tijd besteed aan domme reviews van blikjes huismerk cola, maar ik heb Dennis van het begin wel gevolgd met de radio amateur, ruzie bij Powned, bij Veronica met de badjassen, en dat was allemaal gewoon leuk. Al dat politieke gedoe BOEIT ME NIET. Heel erg leuk dat je flyers hebt uitgedeeld met dat vadsige waterhoofd van Jan erop maar als ik het goed heb heeft hij geen zetels gehaald dus hoezo zou ik onder de indruk zijn?

Arjan

Jezus wat een mongool ben jij. Ik heb geen ‘flyers uitgedeeld’ bij VNL, ik heb serieuze dingen gedaan, zoals bijdragen aan verkiezingsprogramma, kandidatenwerving etc. Logisch dat een provinciale boer als jij niet snapt dat zetels niet het belangrijkste waren. Want het halen van een zetel was 100% onmogelijk. “”Toevalig”” kwam er namelijk ook ineens uit de Powned hoek een partij “GeenPeil” die alle stemmen heeft gekaapt. Als eerlijk persoon kan je nooit een zetel halen want de NPO doet er alles aan om je te ondermijnen. Zelfs als je zo een grote dreiging wordt dat ze zelf een partij moeten vanuit Powned. Je hebt duidelijk geen enkel idee wat een smerige vuillap die Dominique Weesie toch is. Die man heeft echt alles bij elkaar gelogen, belastinggeld gestolen en verkiezingen beïnvloed. Allemaal medemogelijk gemaakt door provinciale schapen zoals jij.

Jantje Roos

Jij bent degene die niet kan lezen. Ik heb heel duidelijk gezegd dat het me NIET BOEIT wat jij 10 jaar geleden in de politiek hebt gedaan. Je hebt niks bereikt, en Jan wel minister was geworden dan hadden we geen Roddelpraat gehad. Dus eigenlijk ben jij degene die dit programma heeft lopen te ondermijnen als een NSB’er. Het wordt kortom tijd dat jij wordt weggejorist. DOEI DOEI

Arjan

Haha, dit is je domste comment tot nu toe! Als Jan de verkiezingen had gewonnen dan had Roddelpraat wel degelijk bestaan, zoals ik al eerder vermelde is het namelijk begonnen met Dennis en Mark ‘De Slijptol’ Baanders! En ik kan je vertellen dat Powned daarentegen direct opgeheven zou worden met Jan in het torentje. En dan had die stinkende Weesie met zijn lelijke rattenkop niet kunnen zorgen dat ‘De Slijptol’ uit roddelpraat werd gehaald. En misschien was dat ook maar beter geweest, want met mongooltjes als jij als kijkers verdient Roddelpraat geen zwaargewicht als Jan Roos.

Beheerder Altwin

Dit wordt weer een geweldig seizoen met veel nieuwe gezichten thijs ons nieuwe lid in het animatieteam vermaakt elke dag de kinderen op de parken peter’s nieuwe huisvriend floris wyers komt sabreren met ons nieuwe luxe plastic bestek

ÜMMÜ GÜLSÜM
James

Wat een mentale armoede als je naar zo een programma kijkt, Tokkie niveau.

Parel van het zuiden

Hij die zonder zonde is werpen de eerste steen

Tom Hivman

Ik hoorde dat je moeder het verhaal van de broertjes Hofman kan bevestigen.
Zij liep vroeger op de middelbare geitenneukschool al rond met een kontgat als een regenpijp, in de pauze deden de jongens een spelletje wie er van 5 meter afstand een tennisbal in kon gooien..

Jeffrey

Kap nou eens mét die K ‘commands!!!

Harry Nak

Jorissen is van Geenstijl

Arjan

GeenStijl is nog erger dan dumpert! Die vuile hufters hebben VNL helemaal kapot geschreven. Ik heb die pijn moeten voelen als betrokkene bij de campagne. zij speelden weer lekker onder 1 hoedje met de npo