Entertainment

Martien Meiland wil niet voor de camera verschijnen na uitspraak Wilfred Genee: Erica en Maxime namen het over

Martien Meiland wil niet voor de camera verschijnen na uitspraak Wilfred Genee

Martien Meiland wil niet voor de camera verschijnen nadat Wilfred Genee een flinke roddel over hem naar buiten heeft gebracht. Jan Roos heeft natuurlijk al eerder gezegd dat Wilfred Genee van plan is om Martien helemaal te slopen en het blijkt dat dit hem gelukt is ook. Komt Martien hier ooit nog vanaf?

Martien Meiland wil niet voor de camera verschijnen

Martien Meiland wil niet voor de camera verschijnen voor Shownieuws. Gisteren was de 62ste verjaardag van Martien en Shownieuws kon het niet laten om voor zijn deur te verschijnen. Zo belden ze aan bij het pension van de Meilandjes; Code Rosé. Hier werden ze netjes begroet door de Meilandjes, maar Martien was er zelf niet bij. 

Erica en Maxime Meiland hebben het interview met Shownieuws overgenomen van Martien. Ook hebben ze de bloemen voor Martien aangenomen. De reden die ze geven dat Martien er niet is, is dat Maxime de dag draait bij Code Rosé zodat Martien een dagje vrij had. Het is niet bepaald een goed smoesje, maar wie ben ik om daar over te oordelen. 

Het boek van Caroline van Eeden

Martien Meiland wil niet voor de camera verschijnen na een uitspraak van Wilfred Genee. Genee heeft een paar pagina’s uit het boek van Caroline van Eeden voorgelezen waarin beschreven werd hoe Martien gebruik maakte van een ontmoetingsplaats voor homo’s. 

Het idee hiervan was waarschijnlijk het compleet slopen van Martien. Dit is hem zo te horen dus tot op zekere hoogte ook gelukt. Nu Martien niet meer voor de camera wil verschijnen voor zijn eigen verjaardag, heeft het dus wel een flink effect gehad. 

Reactie op het boek

Shownieuws kon het niet laten om ook nog even te vragen naar een reactie op het boek van Caroline. Dit hebben ze niet uitgezonden, want het lijkt erop dat de Meilandjes hier helemaal niet blij mee zijn. Volgens Shownieuws wilden ze geen reactie geven en is het interview daarna ook afgelopen. De kans is aanwezig dat de Meilandjes niet zo vrolijk reageerden op deze vraag en Shownieuws direct weg heeft gestuurd. 

Martien weet zelf zijn verjaardag nog wel te vieren op Instagram:

View post on Instagram
 

19 reacties

Klaartje

Kunnen we a.u.b. voor eens en voor altijd afrekenen met deze aandachts-geile en zieke maniak? Tijd dat hij in het frikandellen bos blijft.

Floris Wyers

Eigenlijk ben je veels te oud voor me. Normaal val ik op jonge jongens in de leeftijd waar Thijs R ook op valt. Maar omdat jij het bent Martien wil ik dolgraag met mijn vingers in je poepgaatje roeren

John

Nu boeit de serie al niet, wat ze in vrije tijd uitspoken nog minder

Livia

En dan ook meteen afrekenen met Dennis Schouten? Die jonge is geen haar beter

Roze rick

Ik zie hem nog weg kruipen,het zaad druipend uit zijn schijtgat, verwart van de ghb! Heerlijke vent die Martien!

Hallen

Dennieboy is ook aantoonbaar een latente nicht. Insta staat redelijk gevuld met foto’s waar meneer hand in hand loopt in Maastricht. Loopt te bekken in Antwerpen en Enschede. Het enige wat hem tegenhoud is die domme, conservatieve familie en dan met het kaasboerke aan het hoofd van de familie. Feit dat ie zoveel switched van dames en het regelmatig niet lukt (met smoesjes Finasteride e.d.) spreekt boegdelen.

62? Dat moet een typefout zijn of intentionele leugen. Die draak is inmiddels 6662 lentes jong.

Volgens mij is hij te strikken met een Chinese vingerval

Floris Wyers

Oooooooh rick wat een geile tekst . Amice

Beheerder Altwin

Je bedoelt 14 jarige noord afrikaanse jongens

Jan Roos

Houd je bek, Klaartje

Roog

Bekend zijn is zo leuuuuuuuk.

Denise

Heb je terug van een Euro?

Denise

Boekdelen. Zo zei ik jarenlang gedoopverfd, tot iemand het fatsoen had me te corrigeren.

Dikkertje Lorenzo

Naar mijn transitie zou ik ook graag een eigen programma willen.
Mijn begeleider gaat mij hier mee helpen.
Ik zou graag diepgaande gesprekken willen voeren met bekende Nederlanders.

Floris Wyers

Ik zou martien meiland helemaal volblaffen. Ik ben een dominante man die het spel bepaald in bed.

dennis roos

Hey mannen, hebben jullie vieze dingen gedaan?? https://www.youtube.com/@benderbijofficial
Volgens mij heet hij Dennis Roos

Richard

Kom alsjeblieft niet meer voor de camera. Beloofd? Relnicht

Floris Weyers

Agh Martien maak je niet dik! Dat ben ik al. Altijd leuke zulke plekken om naar toe te gaan. Misschien kunnen we samen een keer gezellig naar een cruise bar? Of een homo sauna?