Entertainment

Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben relatieproblemen: “Ik ben een beetje boos”

Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben relatieproblemen

Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben relatieproblemen. Dit blijkt uit een post die Ruud op Instagram plaatst. Volgens Yvonne Coldeweijer heeft dit te maken met een dipje waar de relatie van die twee in zit. In een heel lang en emotioneel bericht vertelt Ruud hoe boos hij is.

Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben relatieproblemen

Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben relatieproblemen. Dat het niet altijd even lekker loopt tussen Ruud en Olcay is wel duidelijk na de realitysoap Ruud&Olcay. Inmiddels is het ook duidelijk dat Olcay helemaal geen behoefte heeft aan intiem zijn met Ruud. Ik kan dus wel begrijpen dat die twee problemen hebben in hun relatie. 

Op Instagram deelt Ruud zijn bericht: “Boos. Ik ben een beetje boos op die fles wijn van gisteravond. En een beetje boos op mezelf dat ik het kennelijk nodig vond om na die Bordeaux nog een slaapmutsje te halen in de bar. Ook ben ik boos dat dat een slaapmutsje heet, want in de regel lig je juist wakker van drank.”. Kortom, Ruud de Wild heeft ook nog eens een drankprobleem. 

Ruud de Wild is een filosoof

Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben relatieproblemen, dus gaat Ruud verder door het leven als filosoof. Zo vervolgt hij zijn verhaal: “Stuur een man die met dubbele Franse tongval spreekt gewoon naar z’n bed. Ook Boos dat de zomer grillig was. Jantje lacht Jantje stormt.”

Hierna vervolgt hij zijn verhaal met wat onzin over een gehuurde step: “Boos omdat ik m’n gehuurde step aan heb laten staan en er nu al uren iemand op rijdt op mijn kosten. Wel grappig dat ik hem/haar/het kon volgen. Gaf me toch een goed gevoel. Maakt me dan ineens weer blij. Ik heb al te langbgeen uitlaatklep…… dat is het. Gelukkig morgen radio.”

Ruud de Wild is het even helemaal kwijt

Ruud de Wild is het even helemaal kwijt. Op de een of andere manier vindt hij het een goed idee om met de hele wereld te delen hoe zijn relatieproblemen een effect op hem hebben. Natuurlijk is dat zijn eigen keuze, maar het is wel een beetje raar. De post kun je hieronder vinden.

View post on Instagram
 

17 reacties

Floris Wyers

Ruud, ik ben af en toe ook boos. In dit geval ben ik boos op Dennis en Roddelpraat die zomaar allemaal Kevins commentaren laten plaatsen onder mijn naam!

Gordon

Ik ben boos op de cokedealer. Ik ben boos op Gavin. Ik ben boos op Evert, Gerard, René, Jeroen en de rest. Ik ben boos op John de Mol en Talpa. Ik ben boos op Toto.

En dan nog durven jullie te zeggen dat het MIJN schuld is!

Floris Wyers

Amice Ruud trek het je niet aan. Ik ben ook weleens boos. Maar dat trekt wel weer bij. Vooral als ik jongens uitnodig in de leeftijd van waar onze Amice Thijs R ze ook doet

Thijs R

Ook ik heb relatieproblemen.

Floris w.

In afwachting van goedkeuring??

Churandy M.

Ik ben blij.

Churandy M.

😀

Famkut L.

Is Ruud nu ook moslim geworden?heeft ie zich laten besnijden?hij heeft al wel een baard.

Allah snackbar!!

Dikkertje Lorenzo

Misschien is het een idee om eens met mijn begeleider Thijs te gaan praten.
Hij vingert je er wel doorheen.
Na mijn transitie zouden wij kunnen daten
Xx Sterre

Poll

Slaapmutsje mag ook in de spuggbak, nadat je de bacteriën in je mond een opdonder hebt verkocht. Gaat ook om de hoeveelheid welk effect je krijgt. Als je op zijn leeftijd nog niet weet hoe alcohol te doseren zonder ongewenste effecten op te roepen, dan is er weinig hoop.

Mister CD

Nee Gordon, je mag niet poffen en je krijgt ook geen grootafnane korting meer. Als je doorjammert ga ik je Dubai tarief rekenen. En denk niet slim te zijn via een ander te bestellen of bij een ander dealer. Ik zie en hoor alles. Gelukkig jou niet zingen. Want je weet als ik iets hoor dat ik niet wil, dan word ik boos.

Mark Baanders

Irritant hé

Glenda G.

Zelf ben ik altijd vrolijk. Boos is een emotie die mij totaal onbekend is. Iedereen vindt mij sympathiek. Als ik iets minder vrolijk dreig te raken, bel ik wel eens met een voormalig inmate van me. Hij vertelt me dan hoe hij zijn autodeur meermaals dicht probeerde te rammen, maar daarin onsuccesvol was, doordat het gezicht van zijn liefje er tussen zat. Dit vind ik zo hartverwarmend, dat mijn humeur dan niet meer stuk kan de rest van de week.
Als hij niet opneemt, zoek ik andere manieren on vrolijk te worden. Meestal ga ik dan met mijn schattige zoontje vapen bij de Jumbo, ook een echte aanrader.
Langs deze weg wil ik de Kevinachterban nog een fijne avond wensen.

Famke L

Ook ik ben wel eens boos.
Boos op dokter Gommie, boos op Nijntje.

Stroop jullie mouwen maar op, want we gaan weer coronaspuitjes zetten,
maar ik doe niet meer mee!

Mark Baanders

Ik ben boos op Rick van Stippent, want hij doet ineens alsof hij niet homo is.

sowartepietje

Ruud ben blij je bent eindelijk van die nutteloze meevreter af.

Joost

Olcay is leuk en lekker, pak je lasso Ruud en win haar terug!