Entertainment

De affaire van Thijs Römer wordt keihard gestraft: “Niemand wil meer met haar samenwerken”

De affaire van Thijs Römer wordt keihard gestraft

De affaire van Thijs Römer wordt keihard gestraft. Na flink in opspraak te komen door haar affaire met Thijs Römer is Noor de Groot, beter bekend als Queen of Jetlags, al haar samenwerkingen kwijtgeraakt. Naast dat haar relatie een flinke opdonder heeft gehad, is haar carrière voor haar neus ingestort.

De affaire van Thijs Römer

De affaire van Thijs Römer heeft een flinke rompslomp overgehouden aan het vreemdgaan. Het was al duidelijk dat het geen goed idee was om met iemand als Thijs Römer een affaire te beginnen, maar nu heeft ze te maken met karma. Ze ziet haar carrière voor haar neus instorten. Er is geen enkel bedrijf meer dat met haar samen wil werken. 

Yvonne Coldeweijer zegt hier het volgende over op haar Instagram: “Ik hoorde net dat partijen zich aan het terugtrekken zijn, en niet meer met haar willen samenwerken, omdat ze in opspraak is vanwege haar affaire met Thijs Römer”. In principe is dit compleet haar eigen fout door vreemd te gaan met iemand als Thijs Römer. 

Een lichtpuntje voor Noor de Groot

De affaire van Thijs Römer wordt keihard gestraft, maar er is nog wel een klein lichtpuntje voor deze dame. Ondanks dat hij nu een bekentenis heeft gekregen van zijn vrouw, heeft haar man ervoor gekozen om toch bij haar te blijven. Dit heeft met name te maken met de kinderen die ze samen hebben, maar dit betekent wel een lichtpuntje voor haar. 

Noor de Groot heeft het voor elkaar gekregen dat haar man Thijs Römer de schuld geeft van het gehele incident. Ze heeft veel geluk dat hij dit gelooft, want anders was ze ook direct al haar geld kwijtgeraakt. 

Geen dekbedovertrek

Noor de Groot was eigenlijk van plan om samen met het bedrijf Dindi Home een dekbedovertrek te lanceren. Het bedrijf is echter niet meer van plan om haar hiermee te helpen. Ze willen niet geassocieerd worden met de negatieve berichtgeving rondom Noor. Dit houdt in dat ze nu zelfs een grote samenwerking kwijt is waar ze al heel lang op aan het wachten was. Is dit haar karma voor de affaire met Thijs Römer?

11 reacties

Carlo

Ze mag voor mij komen werken,ik heb nog wel een raam vrij op de wallen.

Floris Wyers

Mijn affaire met Martien word ik ook nog dagelijks mee geconfronteerd.

Floris Wyers

Maakt niet uit. Ik wil dolgraag met Thijs. Elkaar heerlijk sabreren

Lekker man

Nooit van gehoord..

Poll

Met wie heb je de vertrouwensband die geschonden werd? In dit geval hadden beiden bij mij verloren wat ze niet waardeerden. Kinderen in het spel compliceert. Dan moet je immers hin belang en opvoeding op éên zetten. Toch vormend voor ze hoe hun ouders dit aanpakken. Zakelijk, ja begrijpelijk. Bewezen onbetrouwbaar voor haar levenspartner. Wil je daar zakenpartner van zijn?

Dikkertje Lorenzo

Ik heb respect voor haar, anderen zijn gewoon jaloers omdat zij wel met 8 vingers weet om te gaan respect dus.
Naar mijn transitie gaat Thijs mij ook stimuleren om met zoveel mogelijk vingers om te gaan.

Smegma Sabbelaar

Ze mag wel op mijn snoetje zitten.

Klaasen

Nog nooit van gehoord. Dus waarom zou je dan met haar willen samenwerken?
Die DJ man van Noor ken ik wel. Eerlijkheidshalve kom ik daar net pas achter. Blijkbaar is deze muts getrouwd met een bekende DJ.

Scooby Doo

Welke afbeeldingen moesten dan op het beddekovertrek komen?

sowartepietje

Thijs romer gaat bij een andere tv zender werken , NET 5

Van Fennestein

Thijs ik hoop dat ze je kontgat opentrekken tot je zo groot gat heb as een diamter vannenn regenpaip