Entertainment

Ruud de Wild en Olcay Gulsen zijn uit elkaar: “We hebben besloten elkaar los te laten in de liefde”

Olcay Gulsen

Ruud de Wild en Olcay Gulsen zijn uit elkaar. Na het cryptische bericht van Ruud de Wild gisteren was het duidelijk dat er iets aan de hand was tussen Ruud en Olcay. Vandaag is het duidelijk geworden wat er aan de hand was. De twee hebben besloten om uit elkaar te gaan.

Ruud de Wild en Olcay Gulsen zijn uit elkaar

Ruud de Wild en Olcay Gulsen zijn uit elkaar. Dit deelt Olcay op haar Instagram. Het was natuurlijk al duidelijk dat het niet zo lekker ging tussen die twee, maar het is nu dus zo ver gekomen dat ze uit elkaar zijn. Blijkbaar liep het al een maand niet zo lekker tussen de twee. 

Olcay is niet duidelijk over waarom ze precies uit elkaar zijn, maar dit is natuurlijk te verwachten. De enige reden die Olcay geeft, is dat ze een beetje overprikkeld zijn. Het is wel jammer, want die twee waren een leuk stel samen. Ondanks dat Ruud&Olcay een grote flop was, waren ze wel grappig. 

Het bericht op Instagram

Op Instagram deelt Olcay het volgende bericht: “De afgelopen maanden zijn wij niet meer een stel zoals je ons misschien kent. We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken. We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde. Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf.”

Ze geeft aan dat er niks aan de hand is en niemand vreemd is gegaan, maar dat ze alleen overprikkeld zijn. Zal dit de enige reden zijn waarom de twee uit elkaar zijn of zit er nog wat achter? Ik vind het in ieder geval verdacht. 

Het cryptische bericht van Ruud de Wild

Ruud de Wild heeft gisteren een cryptisch bericht geplaatst over hoe boos hij is over alles. De kans is groot dat dat hier ook wat mee te maken heeft. Aangezien Ruud de Wild boos is, kan dit best wat te maken hebben met iets wat hij gedaan heeft. Hier is echter nog niks bekend over. 

View post on Instagram
 

10 reacties

Floris Wyers

Dan wil ik wel met ruud. Zoals ruud een microfoon gebruikt kan ie ook vast mijn harde leuning misbruiken

Annette Schwarz

Gedumpt door een Turk.
Wat een afgang voor Ruud, de jock-met-spraakgebrek!

Parkie Markie

En ik maar denken dat ik je crush was.. Ik laat mijn kontje voortaan wel opvullen door Slijptol.

Gordon

Ook ik en Gerard J zijn uitelkaar, nadat hij mij betrapt had op de parkeerplaats Prinsenmeer met Martien zei hij dat hij mij nooit meer wou zien.

Kareltje

Hahaha, was te verwachten. Al tijden uit elkaar maar wel mooi weer spelen bij je tv serie.
Waars. omdat het contractueel moet. Daar heeft Roddelpraat een tijd terug nog een item aan besteed. Dat ging over zo’n date programma op Tv met Thomas van der Vlugt. Je weer wel die minst leuke kerel van StukTV.
Die dan zogenaamd de ware had ontmoet via dat programma, wat zelfs uitmonde in een volwaardige relatie. Wat bleek. Thomas was aantoonbaar andere wijven aan het knallen was. Later kwam ook uit. Contractueel moest hij 6 maanden lang de relatie instant houden. Want goh, anders is het Tv programma niet geloofwaardig (wat het toch al niet is).

Rapper Sjors

Heey Olcay, Zin om een keer een beschuitje met mij te eten? Ik val op oudere vrouwen dus je maakt zeker kans. XXX, Sjors

Jort

Hadden ze in stand ipv instant in het contract moeten zetten.

O.G.

Hoeveel geld heb je?

Rapper Sjors

Dat zit wel goed, de videoboodschappen gaan de laatste tijd echt prima!

Hans worst

Zunne grote kut had die olcay.. wat een knoepert . Kun je een stadsbus in keren.