Entertainment

Hans Klok roast Monique Westenberg en Sarah van Soelen: ‘Halve travestieten’

Hans Klok

Hans Klok heeft in zijn biografie, die deze week verschijnt, de ex en huidige griet van André Hazes jr. geroast. Zo werden Sarah van Soelen en Monique Westenberg ‘halve travestieten’ genoemd.

Hans Klok roast Monique Westenberg en Sarah van Soelen: ‘Halve travestieten’

Daar is natuurlijk niet veel aan gelogen. Hans Klok is niet bepaald fan van plastische chirurgie en dat mogen de gleufdieren van André Hazes weten ook. “Het zijn net halve travestieten. Zoveel make-up. En ze hebben allemaal van die opblaaslippen”, aldus Hansie. “Waarom willen ze die lippen? Zijn ze niet gelukkig met zichzelf?”

Frappant zijn de uitspraken wel, aangezien Hans Klok twee jaar geleden nog liet weten dat hij zijn gezicht wilde laten verbouwen. “Ik zou het weer moeten doen, ik heb echt zo’n lelijke fronsrimpel. Maar je moet er niet in doorslaan en wel je karakter behouden.”

“Mannen die te veel aan hun gezicht sleutelen, gaan snel op een… ouwe lesbienne lijken. Als man heb je het veel makkelijker: als je lichaam maar een beetje in vorm is. Jullie vrouwen worden afgerekend op elke rimpel”, vervolgde Hans Klok. “Ik vind het wel belangrijk om in beweging te blijven, om van mijn buikje af te komen. Gelukkig ben ik kampioen in buik inhouden.”

Hans Klok, het leven achter de illusie

Dinsdag is het boek ‘Hans Klok, het leven achter de illusie’ in de verkoop gegaan. ‘Journalist Marcel Langedijk volgde Hans Klok een jaar lang op de voet en pende al zijn avonturen neer in dit boek’, zo schrijft de uitgeverij on the gram. ‘Je leest over de glitter en glamour shows in Las Vegas, maar ook over shows in circustenten op verwaaide industrieterreinen in de Hollandse provincie. Het is het verhaal achter de illusie, over een Hans die je nog nooit eerder hebt gezien. Kortom: een goudeerlijk verhaal!’

Nog geen reacties