Entertainment

Britt Dekker gaat trouwen: ‘Ik moet wel wat meer gaan opruimen’

Britt Dekker

Britt Dekker gaat trouwen met de elf jaar oudere regisseur Max Apotowski. En dat is natuurlijk leuk voor haar. Via Instagram deelde mevrouw het zeer belangrijke nieuws met ons.

Britt Dekker gaat trouwen: ‘Ik moet wel wat meer gaan opruimen’

‘Ik heb ja gezegd. Johnny & George voor de trouwkoets, ik kan niet wachten’, schreef Britt Dekker bij de foto, waarop te zien is dat mevrouw de verlovingsring om haar vinger heeft. 

Max en Britt Dekker zijn al zo’n tien jaar samen. In 2019 gaf mevrouw in de VIVA nog toe dat ze geen kinderen wilde, maar wél wilde trouwen. Dat wilde Max alleen als Britt het huis een keer goed zou opruimen.

“Max grapt altijd: ‘Als je een halfjaar spic en span opruimt, dan gaan we kijken’. Nu laat ik overal waar ik kom een bende achter, dus ik vrees dat het 2049 wordt”, zei Britt Dekker destijds. “Ik moet wel wat meer gaan opruimen, want koken en strijken kan ik ook al niet. En als ik was en zijn bloesjes komen drie maten kleiner uit de machine, hebben we ook niet echt een gezellige middag.”

“De ruzietjes over kleine dingen als troep of wie het kattendrolletje opruimt vind ik niet zo erg. Stiekem geniet ik er wel van. Dan denk ik: het gaat tenminste niet over echt erge dingen zoals vreemdgaan of dat hij me slecht behandelt.”

Geen liefde op het eerste gezicht

Liefde op het eerste gezicht was het zeker niet, zo gaf Britt Dekker toe. “Ik vond hem een zeikerd met z’n op tijd komen en hij vond mij een zeur omdat ik altijd te laat kwam. We waren ver van elkaar verwijderd.”

“Op een gegeven moment hadden we veel lol samen en qua humor lagen we op één lijn”, vervolgde de blondine. “Ik was altijd te laat en hij woonde in Amsterdam, dus op een gegeven moment sliep ik steeds bij hem. Dat was makkelijker.”

Nog geen reacties