Entertainment

André Hazes trekt geen volle zalen: ‘Dat maakt de show veel leuker’

André Hazes

André Hazes trekt geen volle zalen meer. Tijdens de uitzending van Humberto vertelde meneer over de teleurstellende kaartverkoop in Ahoy. Het zangertje gaf aan tevreden te zijn met een kleiner publiek.

André Hazes trekt geen volle zalen: ‘Dat maakt de show veel leuker’

“Natuurlijk wil ik een volle zaal, dat maakt de show veel leuker, maar als er straks tienduizend man in de zaal zitten, dan maak ik net zo’n feest”, aldus André Hazes, die er twee jaar geleden heel anders over dacht. “De show van mijn vader had bijvoorbeeld 24 duizend fans altijd. Als hij een show gaf, kwamen er altijd 24 duizend mensen heen. Ik kwam na zijn overlijden met ‘Leef’ en toen heb ik die 24 duizend gewoon overgenomen. Maar toen kwam ik uit de kliniek en besefte ik: word ik gelukkig van wat ik doe? Ik ben met nieuwe muziek gekomen, waardoor sommige mensen ook afgehaakt zijn. Ik moet opnieuw beginnen.”

Rachel Hazes

Uiteraard ging André Hazes ook weer in op zijn relatie met zijn moeder. De twee kunnen elkaar niet verdragen. “Dat is niet alleen in die situatie, maar íedereen van wie ik geen positieve energie krijg, daar neem ik afscheid van. Ik heb mijn sores wel gehad, ik heb mijn pakkie gehad, ik heb op de blaren gezeten van mijn eigen dingen. En mensen die niet mee kunnen gaan met wat ik nu wil, die kan ik niet meer in mijn leven hebben.”

Geheim

Met Monique Westenberg heeft André Hazes daarentegen wél een goede relatie. Onlangs deelde meneer zijn geheim bij Radio 538: “Ik slaap een paar dagen per week bij Monique om er voor mijn gezin te zijn. De overige dagen zit ik in mijn eigen huis. Ik weet echt heel zeker dat dit goed zou zijn voor heel veel relaties, want het werkt echt als een tierelier.”

Nog geen reacties