Entertainment

Dit is (waarschijnlijk) de nieuwe vriendin van Wesley Sneijder

Wesley Sneijder

Wesley Sneijder heeft een nieuw grietje geschaakt. Althans, dat denkt de doorgaans betrouwbare RealityFBI. Het medium is erachter gekomen dat de voormalig voetballer samen is met ene Romy Lukassen.

Dit is (waarschijnlijk) de nieuwe vriendin van Wesley Sneijder

Mevrouw deelde op Instagram Story een foto, waarop te zien was dat ze een zonnebril droeg. In de weerkaatsing was echter een man te zien die veel leek op Wesley. ‘Dat lijkt wel op Wesley Sneijder’, schreef het juicekanaal vervolgens on the gram. ‘Zo te zien zijn ze samen in Casablanca.’ Vervolgens verwijderde Romy Lukassen direct de foto.

‘We horen veel uiteenlopende verhalen rond Romy en Wesley Sneijder. Maar vooral dat zij nog met iemand zou zijn, met wie ze al jaren is. Ons vallen een aantal dingen op: 1. Romy verwijdert de Story na onze Story. 2. De omgeving van Romy gaat ons direct volgen. 3. Romy ging tot voor kort met iemand met wie ze al jaren is. De familie van die persoon reageert op 4 september voor het laatst op een foto. Haar zogezegde lover zegt niets meer sinds 10 augustus. Daarvoor was het iedere foto raak. 5. Alle hoofdrolspelers reageren niet op vragen’, aldus het medium. ‘Dit zaakje stinkt aan alle kanten.’

Even later komt RealityFBI erachter dat Romy Lukassen tóch niet meer met haar ex is. ‘Zij heeft het ‘gezellig’ met Wesley Sneijder. In augustus toonde Wesley haar al op zijn Story in een tent in Griekenland en we weten inmiddels ook dat ze toen samen terug naar Nederland zijn gereisd. Vermoedelijk speelt dit dus al een tijdje.’

Yolanthe

Romy is niet het enige gleufdier met wie Wesley Sneijder op vakantie is geweest deze zomer. Ook ging hij met zijn heerlijke ex Yolanthe Cabau naar Amerika. Dat deden ze (zogenaamd) voor hun zoontje Xess Xava. Tegenover De Telegraaf gaf Yolanthe aan dat ze het erg gezellig hadden. Lekker bezig, Wesley.

8 reacties

T. Baudet

Ik ben ook op vakantie geweest met Hugo de Jonge, komt er nu ook een artikel over mij?

Bert Billenbaffer

Doet Wesley toch goed. Die heeft jaren lang die heerlijke Yolanthe al mogen afpalen. Als je geld hebt dan kan bijna alles!

Redondo

Vind haar niet op hugo de lijken ..ver van zelfs

G. Luurbuur

Goede smaak kan je niet kopen, bewijst de beste man maar weer eens.

Kauthar Bouchallikht

LOOPT NIE GOED AF

Kabauthar Wesley

Dat kan Wesley Sneijder nooit zijn want die papzak past niet op een zonnebrilglas.

Jon

Dat is toch Sylvie sheis? Ze lijken allemaal op elkaar die nep wijven.

Mark van der Linden

Ik wil wel op zijn kale bats klaarkomen