Entertainment

Eloise van Oranje over haar liefdesleven: ‘Hij heeft het druk’

Eloise van Oranje

Eloise van Oranje heeft zich tegenover Glimworm (Robbert Rodenburg) en ene Daan Hoogervorst uitgelaten over haar liefdesleven. Normaal gesproken praat mevrouw er liever niet over, maar nu dus wel.

Eloise van Oranje over haar liefdesleven: ‘Hij heeft het druk’

“Ik ben nog steeds samen met mijn vriend, alleen heeft hij het erg druk”, aldus Eloise van Oranje in de podcast Maandag Klaagdag. “We maken tijd voor elkaar”, legt ze uit. Daarna wil ze het er klaarblijkelijk liever niet meer over hebben. 

Twee jaar geleden liet Eloise van Oranje zich ook al uit over haar vriendjes in het LINDA Meiden Winterboek. “Ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy, maar wil er niet te veel over loslaten. Ik ben eigenlijk helemaal geen relatietype, omdat ik snel op iemand ben uitgekeken. Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”

‘Eigenlijk ben ik wel een influencer’

In gesprek met LINDA ging Eloise van Oranje onlangs dieper in op haar ‘carrière’. Welke carrière eigenlijk? “Eigenlijk ben ik wel een influencer, maar ik vind het zo’n stom woord. Ik probeer er steeds een andere term voor te vinden. Ik influence wel degelijk. Maar als je dan ook nog ‘gravinfluencer’ wordt genoemd… dat is gewoon cringe,” zei ze.

“Ik ben blij dat het (influencen, red.) niet mijn baan is, dat ik niet hoef samen te werken met bedrijven om er geld aan te verdienen”, vervolgde Eloise van Oranje. “Ik ben er gewoon in gerold en zie het voorlopig als iets leuks, een extraatje.” Wat gaat Eloise doen na haar studie aan de hotelschool? “Dat weet ik nog niet. Maar ik wil in ieder geval nog niet gaan werken.”

10 reacties

Fysiek contact

Het is toch behoorlijk pijnlijk dat je door je problemen niet in staat bent tot fysiek contact, en dat er dan begrijpelijkerwijs ook nog iemand anders in het spel is.

Repper Boef

Ik las laatst dat Eloise 2 bombanella’s heeft, maar je moet juist goed zoeken wat de voorkant is

Knor

Haar vriend heet Achmed.

Royalty deskundige Cristina Meth

Leuke griet ,tenminste niet zo’n kak trutje als een groot deel van haar familie.
Ze durft zich tenminste te mengen tussen de gewone burgers ,doet mee aan Jachtseizoen
Ze heeft ook nog beetje humor ook ,kortom niks mis met de influencer van adel

timmerfrans

sorry hoor maar als je hem daar inhangt valt die er van ellende toch gewoon af
en stem timmerfrans. we moeten de vluchtelingen helpen

Kevin69

Gut, iemand uit De Familie die niet wil gaan werken

Herbert van der Naad

Ze mag best wel even op mijn gezicht komen zitten.

French Farmer

Soms was ik ook te druk met belangrijker zaken. In ieder geval vanuit mijn beleving. Je maakt tijd voor wat je belangrijk is. Dus ik zou mijzelf niet voor de gek houden met een roze hartjes bril op de neus. Beter iemand zoeken die wel tijd voor je heeft.

Natnek

Zij is gewoon een sl3t in hart en nieren.

Jan Roos

dat biggetje mag best met haar spleetje op mijn gezicht komen zitten.