Entertainment

Grote zorgen om Marco Borsato: ‘Geen teken van leven’

zorgen marco borsato

Het gaat heel erg slecht met Marco Borsato, dit weten mensen die dicht bij hem staan te melden. Na het nieuws dat het Openbaar Ministerie hem gaat vervolgen, krijgen ze amper een teken van leven van de zanger. Zij maken zich heel erg veel zorgen om hem.

Grote zorgen om Marco Borsato: ‘Geen teken van leven’

Sinds Marco Borsato weet dat hij binnenkort voor de rechter zal moeten verschijnen, maken zijn naasten zich heel erg veel zorgen om hem. “Hij is meer in zichzelf gekeerd dan ooit”, weet een goede vriend te melden. “Het is moeilijk peilen wat hij denkt.”

We zijn allemaal bekend met de vieze dingen die Marco op zijn kerfstok is, maar hij is zelf nog steeds overtuigd van zijn onschuld. Hij wist dan ook zeker dat het Openbaar Ministerie geen zaak tegen hem zou starten, na de aangifte die is gedaan. “Marco’s carrière is kapot en ook al zal in de toekomst blijken dat hij niet schuldig is aan wat hem wordt verweten, dan nog is het maar de vraag hoe hij die ooit weer op de rit zal krijgen. Zijn wereld stortte in toen hij van zijn advocaten te horen kreeg dat hem een vervolging staat te wachten.” Maar Marco, je hebt toch niks te vrezen als je daadwerkelijk niks hebt gedaan? Dus waarom maak jij je zoveel zorgen?

‘Hij hangt tegen een depressie aan’

Vooral de dagen na het nieuws van de vervolging waren erg heftig. De familie en vrienden van Marco leefden in grote onzekerheid. Hij was namelijk volledig onbereikbaar. “Dan ga je je toch van alles in het hoofd halen. Marco hangt sinds dat nieuws tegen het depressieve aan”, vertelt de vriend. “Elke keer als hij een tijdje de telefoon niet opneemt en zijn zoon ook niet weet waar hij is, gaan bij ons de alarmbellen rinkelen en zijn we opgelucht als iemand van ons weer een teken van leven heeft ontvangen.”

Zijn naasten geloven nog wél in zijn onschuld, waar heel Nederland dat eigenlijk al niet meer doet. “Ja, wat er ook wordt beweerd, ik heb niet de indruk dat Marco voor ons iets achterhoudt”, vertelt de vriend van Marco. “Van nature is Marco gesloten en dat is hij nu nog veel meer dan in zijn zorgeloze jaren.”

33 reacties

Melanie Suikerbuik

De meeste dromen zijn bedrog

Jada Borsato

Pap als je dit hoort wil je dan effe terug appen? Je bent toch niet wéér m’n bestie aan het vingeren?? 🙁

Peter G

He marco wanneer ko de gei weer eens liekes zingen op prinsenmeer?

Thijs R

Heeee Marco zullen we samen een stuk touw kopen

Floris wyers

Je kan aan veroordeling ontkomen kijk maar mij oud studie genoot Yvon K. Meid ik mis je nog steeds de ghb die je kookte was werelds

Jack

Een antonie kamerlingtje

Jada borsato

Pa je fluit ruikt naar poep!

Stefan

Moeten we nu echt begrip krijgen voor iemand die zich voor zeer ernstige verdenkingen moet verantwoorden voor de rechter ???.
ik mag hopen dat de mogelijke slachtoffers de juiste hulp en steun krijgen om het leven enigszins weer aan te kunnen , heb dus geen enkele , ik herhaal geen enkel begrip voor de situatie voor een waarschijnlijke dader !
mogen het recht zegen vieren , maar ook dat is in dit land geen zekerheid

Lambik

Ai grote schrijffout in de koptekst. Wekend moet zijn weekend….

Famke Louise

Welke analfabeet heeft dit nu weer geschreven?

Jada Borsato

Wij gaan dit samen Rocken pap.

Thomas B. (Chiel)

Mag ik je nummers evt zingen als je dood bent?

John Ewbank

Heeee Marco. Loserrrrrrrrr

Froger

Kijk dit zou mijn nou nooit overkomen. Ik sta daar boven . Ben altijd gewoon een bescheiden jongen gebleven..geen kapsones . Een volkse jongen. Ja

Smeerlap

Ik leef niet meer voor jou!

Ik mag het hopen…

mark rutte

laten we hopen dat we hem helemaal kunnen zien afgeleiden.

Spekpeter

Misschien ‘n idee om ‘n ‘help-borsi-de-winter-door’ actie op Roddelpraat te doen …

Bas

@Froger Hoe is het met Leen en Nico? En met Theo?

Buurman Milco

Jammer dat Roddelpraat dit als eerste gemeld heeft. Had hier veel geld aan kunnen verdienen!

Soef de Haas

Het was niet Marco het was Dennis!! Ik heb er filmpjes van!!

Natnek

Men is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Maar mocht hij schuldig geacht worden, moet hij linea recta onder de gevangenis begraven worden.

Gabelstaplerfürher Henk

Is dit vandaag de #FlappieBorsato depressie die over het land raast ?

Hunter B.

@Jada
Rocken? Count me in. Omw!

Froger

@bas best jongen. Allemaal gabber van me. Volkse jongens. Ik zei t laatst nog in de bolle jan. Ben druk man. 25.000 keer arena geboekt voor de toppers. Ben net terug van nasa voor advies. En ik los vanavond gaza ff op. Dan ff 6 marathons dit weekend. Maar ja altijd een gewone jongen gebleven. Volks. Zou die borsato wat van kennen lere

Bram (geen jongen)

Ik ben non-binair, kan het even over mij gaan in plaats van Marco Borsato?!

Choco Prince

Zo groot is ie ook weer niet heb me 10-jarig buurmeissie gezeg.

Peter Pannekoek

Ik wist het wel. Ben een complotdenker….

Hannibal lector

Ik denk appstein island die kans acht ik groot

Marco Sorbato

Ik ben een smeerlap en moet naar een ander land verhuizen

Ko de Roodt

Ziet er prima uit hoor, loopt minimaal 1 x per dag de AH op Station Alkmaar binnen.

Ruud

Met wat gepeuter douw je je leuter in een kleuter .

Joop van Hees

Ze zeggen dat iedereen een tweede kans behoort te krijgen, ik vind dat Marco Borsato
absoluut een tweede kans verdient. Als Marco Borsato niet beroemd was ben ik er zeker van dat hij niet zo ,kapot is gemaakt. Kom op Nederlanders wij moeten Marco Borsato absoluut een tweede kans geven!!!

Pietje puk

Stelletje brave Hendrikken hier allemaal word zo ziek van die perfecte mensen hier en die schreeuwers die alles veroordelen fucking woke shit