Entertainment

Tim den Besten ernstig ziek: ‘Onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag’

tim den besten vpro

Yvonne Coldeweijer kwam met het nieuws dat Tim den Besten de afgelopen tijd flink afwezig is geweest. Er kwam nieuws over een mogelijke verslaving en de VPRO raakte in totale paniek dat ze een statement gaven. Tim den Besten zou ernstig ziek zijn, maar niet fysiek.

‘Verslaving’

Presentator Tim den Besten is normaal gesproken heel erg aanwezig op sociale media, maar we hebben de afgelopen tijd weinig van hem vernomen. Waar we dachten dat hij ons gewoon een beetje rust gaf, blijkt de vork toch anders in de steel te zitten. Yvonne Coldeweijer ging in gesprek met haar spionnen en had het vermoeden dat het ging om een verslaving. ‘Het is even flink geëscaleerd de afgelopen weken en ik hoor wat dingen waar ik flink van schrik’, schreef ze op Instagram. ‘Ik hoor ook dat zijn manager met hem heeft gebroken. Gezien de lange radiostilte ga ik er vanuit dat hij momenteel wordt geholpen.’

Tim den Besten ernstig ziek: ‘Onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag’

Maar dat was nog lang niet alles. ‘Er schijnt een grootschalig onderzoek van media en politie te lopen naar grensoverschrijdend gedrag van Tim den Besten’, schreef Yvonne op Instagram. ‘Naast de vermoedelijke drugsverslaving spelen er volgens spionnen nog veel ernstigere dingen.’

Na dit nieuws was er totale paniek bij de VPRO en die besloten een statement naar buiten te brengen over de situatie. ‘Tim den Besten is ernstig ziek en daarom de afgelopen tijd niet online te vinden’, stond er in het statement. ‘De opnames voor de vervolgserie Timmyland zijn om deze reden stilgelegd.’

Wel zou de VPRO mee hebben gewerkt aan het onderzoek dat Het Parool zal gaan uitbrengen over de presentator. ‘Vanwege Tims privacy zien we af van verdere toelichting’, lieten ze aan Yvonne weten.

21 reacties

Karel Dohrmann

Ik denk zes jaren gevangenisstraf voor deze beroepsmalloot. En direct royeren voor het leven.
Dat zal al die vieze stinkhippies leren.
Wat er ook gebeurt, de hele woke community met hun verdwaasde alfabetkindertjes moet afgebroken worden en Zwarte Piet moet in ere worden hersteld.

Henk

Het wordt de hoogste tijd dat Roddelpraat zelf weer de toonaangevende rubriek wordt in het melden van echte scoops in plaats van Yvonne telkenmale als bron te gebruiken.

Vieze Gerrit H.

Psychische problematiek kan groot maatschappelijk leed aanrichten.

Kijk naar wat ik in mijn bijna 25 jaar veroorzaakt heb in Nederland.

John de Mol

Slechtste presentator van de Nederlandse televisie, Oprotten! NEXT

John

Ik voorzie een serie bij Talpa

Thijs Romer

Marco B is ook ernstig ziek maar dan in zijn hoofd. Niet normaal wat hij doet met kinderen

Tim de slechtste

Ik ben ziek geworden van de augurken van kesbeke

Oos Kesbeke

Ben jij niet goed geworden idioot

Henk

Roddelpraat haal jullie informatie niet steeds van Media Nieuws. Kom zelf eens met echte scoops, die niet al in de media staan.

Gabelstaplerfürher Henk

Wat moet ik nog met die pallets neuspoeder ?
Heeft iemand de 06 van Gordon of Flappie borsato ?

Peter van Utrecht

Alleen weer lastig dan dat niemand van die gast heeft gehoord als die niet naar de tv kijkt als zodanig begrijp ik dat het lastig is voor hem dat mensen wat van hem vinden in hun mening over hem en zijn zieke geest maar niettegenstaande het feit dat hij het zelf heeft opgezocht door met zijn pannenkoek op de tv te verschijnen gaat hij nu met schuw vluchtgedrag de aandacht extra veel op hemzelf focussen waarop hij ogenschijnelijk niet echt zit te wachten en zijn moeder ook niet.

Bits of Freedom

Vroeger werden zwakzinnigen naar een psychiatrische kliniek gestuurd.
Tegenwoordig zijn de zwakzinnigen alom vertegenwoordigd op de televisie.

mark rutte

Het is maar goed dat wij nog wel steeds met alles wegkomen.

Melanie Suikerbuik

Vast ook een hulpverlener

Tom de Vingerman

Artsen kunnen onze Timmy toch legaal helpen met sterven?
Sinds 2002 is euthanasie of zelfdoding bereikbaar voor de gewone man.
Dus als zijn moeder of zijn werkgever daarom vraagt dan staat in de euthanasiewet de regel die geldt bij euthanasie of hulp bij zelfdoding van een wilsonbekwame of geesteszieke.

De Officiële naam van de Euthanasiewet is Wet toetsing levensbeëindiging op verzoek en hulp bij zelfdoding. Zoek het maar op!

En laten we dan gelijk kaarsjes branden voor Ali B en Gordon, en Veenlijk en Johnny de Vrouwenmepper. Nederland zou zoveel mooier kunnen zijn nietwaar?

Kale Kees

“grensoverschrijdend gedrag” dan zit je al snel op de ring van Antwerpen.

Calvin Bosma

Ben ook een tijdje weg geweest. Opgenomen voor mijn cocaïne verslaving en voor drank.

Brian

Deze deug(k)neus is waarschijnlijk te diep erin gegaan bij de VPRO baas. Ooit een discussie gehad met hem op X, de materie werd te gecompliceerd en hij ”discussieerde niet met anonieme gebruikers”

Henkie Pankie

jan en dennis ken ik uit de mooie natuur, het mooie bos, dan zijn ze heeeeeeel woke , ik heb dan ook een vega frikandel

Henkie Pankie

ich bin ein berliner bolletje , WIJ WILLEN BOLLETJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

John

Beetje bijblijven, dit is yesterdays news