Entertainment

Afleveringen van Waku Waku met Tim den Besten door KRO-NCRV geschrapt

tim den besten waku waku

Tim den Besten heeft deelgenomen aan het programma Waku Waku, maar de afleveringen waarin de presentator te zien is zullen niet uitgezonden worden na de aangiftes die er tegen hem zijn gedaan en de andere berichten die naar buiten zijn gekomen.

De aangiftes tegen Tim den Besten

Er zijn drie aangiftes gedaan tegen Tim den Besten. Hij zou de identiteit van deze mannen, met foto’s en al, hebben gebruikt om met andere mannen te chatten op de datingapp Grindr. Dit heeft bij elkaar ongeveer anderhalf jaar geduurd. De opnames van zijn eigen programma zijn hierdoor stilgelegd.

Een dag nadat het eerste nieuws over het grensoverschrijdend gedrag van Tim den Besten naar buiten kwam, kwam er nog meer nieuws over hem naar buiten. Zijn advocaat wist namelijk te melden dat de presentator lijdt aan een zeldzame vorm van kanker.

Afleveringen van Waku Waku met Tim den Besten door KRO-NCRV geschrapt

We hebben het gezien met The Voice of Holland – helaas nog niet met Peter Gillis – en nu weer met Tim den Besten. Je hangt aan schandpaal en alles om je heen valt om. Je wordt direct – behalve Peter Gillis – van de buis geknikkerd.

Tim den Besten heeft deelgenomen aan de spelshow Waku Waku. De afleveringen die zijn opgenomen waar hij te zien is, zullen deze week niet meer uitgezonden worden. Dit besluit is door KRO-NCRV genomen, in goed overleg met de NPO. ‘Wij begrijpen goed dat het zou gaan over een situatie in de privésfeer en dat een beschuldiging geen veroordeling is’, luidt het statement. ‘We hebben echter ook een strikt beleid als het gaat om kinder- en familieprogramma’s. Wij hebben Tim van ons besluit via zijn contactpersoon op de hoogte gesteld.

17 reacties

Ali B.

En welke 3 mannen hebben aang|fte gedaan tegen Tim? Toevallig: Sidney Smeets, Marco Borsato en Thijs Romer?

Tim den besten

li k m e r e e t mensen

Anders Breivik

Jammer, ik keek er naar uit. Verveel me hier dood in de bajes.

Freddy M

Ik kan me wel vinden in de bevindingen van ome Jan, dat deze kerel naast a*k*, ook aidsaan zijn p* heeft. Hij ziet er nogal smoezelig uit. Onverzorgd gebit, raar kapsel, vlassig baardje enz.

Martin Gaus

De afleveringen met mij zijn helaas ook geschrapt omdat ik me backstage heb vergrepen aan een Golden Retriever.

Wilfred Genee

Wanneer word ik op non actief gezet. Ik heb heel medialand uitgewoond zowel man als vrouw en ook de bewakingshonden

Alfred J Kwak

Loopt een engerd in het bos die eet een broodje albatros, Waku Waku

Rogier Smit

Niet Leeeeeuk

Tim den besten

Naa i me in me k ont mensen

Jean Klood

Bijna net zo erg als een Sinterklaasliedje zingen

Rim de beste

)*(

Tim den besten

sinterklaasje kom maar binnen met je KNECHT

Brenton Tarrant

Ha, Breivik jij ook hier.
Zonder grap. Beide mafkezen nog ontmoet kort voor en vele massa en seriemoordenaars. Veel meer dan Stéphane Bourgoin deed alsof. Viel door de mand nadat ik van hem wilde leren wat te doen met mijn kennis en ervaring. Begin te praten over één van de weinigen die ik moest ontmoeten terwijl die al vast zat aan de goede kant van de tralies en ik als bezoeker. Zeldzaam. De meeste ontmoeten
ik in het wild of in detentie. Nou had ik daar geen zin aan en liet weten ik wil niet praten met deze mafkees. Maar genoeg geleerd om te weten dat Bourgain uit zijn nek liep te kletsen.

Mr Wheels

Wat mooi dat Tim van de buis is gegooid, nu is die zendtijd van mij! Aan alle 7 kijkers die vanavond meekijken, ik ga rijden in een Dacia Logan uit 2005!

Bigblackcocksmatter

Als er dames zijn die ook willen Waku Waku’ken ik heb nog een Ghanese paling die tussen me bennen slingeren.
Ik ga er vol in, en ga door tot dat je geheel vol zit. Met uiteraard een jeukende muts garantie.

Stichting Aap

Daar hebben wij een stukje voor gestoken want Hij stond aardig voor aap. Om aapjes te verdienen

Anonieme date

Tim je was nou geen topper!