Entertainment

Jade Anna heeft ruzie met familie Latooy: ‘Allemaal ontvolgd’

jade anna familie latooy

Ondanks dat Jade Anna en Gio Latooy na hun breuk aangaven dat ze als vrienden uit elkaar zouden gaan, lijkt het er nu op dat ze nog allesbehalve vrienden zijn met elkaar. Ook zou de band tussen Jade Anna en de familie van Gio zijn bekoeld.

De relatie van Gio Latooy en Jade Anna

We kunnen er nog zo vaak over beginnen, maar we konden allemaal al voorspellen dat de relatie tussen Gio Latooy en Jade Anna nooit goed kon gaan. Een kleuter van midden 20 die wil settelen en een minderjarig meisje die de wereld nog moet ontdekken, kan toch niet goed gaan. Ze hebben het meerdere malen geprobeerd, maar kwamen uiteindelijk toch weer jankend met z’n tweetjes uit in een break-up video.

Gio heeft inmiddels een nieuwe gold.. vlam aan de haak geslagen. Lynn Hermanussen kwam zo’n twee minuten na de breuk met Jade in Gio zijn leven. Inmiddels is ze al meegenomen op familieweekend en is het ticket voor de vakantie met de hele familie al geboekt.

Jade Anna heeft ruzie met familie Latooy: ‘Allemaal ontvolgd’

Het lijkt er op dat Jade volledig is vervaagd uit het leven van Gio en andersom ook. Waar ze ook niet meer in elkaars video’s verschijnen, heeft Jade nu drastische stappen genomen. Ze volgt Gio niet meer op Instagram én heeft alle foto’s met hem verwijderd van haar Instagram.

Maar ze lijkt nog een stapje verder te gaan dan alleen Gio. De hele familie Latooy, waar ze eerder nog gigantisch close mee leek, heeft ze ook allemaal besloten te verwijderen op Instagram. Gio volgt haar wel nog steeds. Zij zal wel helemaal klaar zijn met deze kleuter en zijn irritante gedrag.

36 reacties

Lynn

Jade Anna is zo´n 14 in een dozijn muts .

Louise Latooy

En dat krijg je als dank nadat je haar bebloede slipje in allerijl moest wassen omdat haar moeder er anders achter zou komen . Ik vind het schandalig !

Peter G

Hopelijk heeft gio veel steun aan zijn nieuwe vriendin floris

Milco

Hallo Jade,

Ik ben vrijgezel; je mag mij gerust een berichtje schrijven. Ik ben een warme en zorgzame man.

Groet Milco

Melanie

hooooooooeeeeeerrrrrrrrrrrr

Gio

Die spuit is naar haar bol gestegen.eerst geen bloed uit haar doos en nu dit !

Paty Brard

Ze moeten allemaal verbannen worden. Kunnen jullie het ook nog ergens anders over hebben

Kenneth

Weg met dat kak kerlak ken volk

Vieze Gerrit H.

,,Vieze Gerrit H. op dit moment In afwachting van goedkeuring”

Noord-Korea is er niks bij.

Kenneth

woordenfilter wat betreft woorden met 2x een k er in mag weleens worden aangepast , niet alles heeft met een ziekte te maken

Jade Anna

Familie grindtegel heeft bij elkaar minder volgers op insta dan dat ik heb

Ma Latooij

Ze heeft alles meegenomen. Servetten, handdoeken, gastendoekjes, washandjes, shampooflesjes, zeep, kussens, condooms, gastendoekjes, Clearasil, Canaste gyno, snoep, gastendoekjes. Niet normaal dit.

Spekpeter

Misschien leuk idee om ‘n nieuwe soap serie te maken met al die afgekneusde bners die we hier voorbij zien komen … ‘Slechte Tijden , Gruwelijke Tijden …’ zoiets 😉

richard coudenhove-kalergi

sex

Jeroen elswijk

Hey vrienden van roddelpraat, Jeroen hier als jullie moeten poepen, dm me even

John

Allemaal nep

Patricia Paay

De vader van Gio heeft laatst nog in mijn bek gepist

Bas van Geuns, de ex van Jade Anna

Nou ik moest dus onlangs met m’n vriendje Vincent mee, om met Gio uit te gaan.

Maar Gio heeft nogal een trauma opgelopen, omdat hij er via een video moest achterkomen, dat ik een ex was van z’n toenmalige vriendin mevrouw Jade Anna. Gio dacht namelijk eerst, dat hij de eerste liefde van haar was. Zij bevestigde dit ook aan hem.

Tijdens het uitgaan had Gio gefilmd, en dit in de desbetreffende vlog verwerkt. Toen Gio’s oma deze beelden zag, kon ze niet slapen.

Vervolgens zijn ze boos op mevrouw Jade Anna geworden, en ging Gio in overleg met z’n familie, vuil over haar praten in z’n vlogs.

Floris Wyers

Als ik mijn familie ontvolg heb ik helemaal geen viewers meer van mijn Mr Wheels en Pure Luxe channels

Scooby Doo

Stelletje kak*erlak*en is familie Latooy. Sterretje is k.

Gary

Yes, Jade en Gio weer op de voorpagina!
Elke dag weer een nieuw nieuwtje over deze 2 BNers, wat een goede content RP.

Harry Nak

Die Gio is razendintelligent. Als hij de 30 gepasseerd is, is hij zo lelijk als een aap dus nu profiteert hij nog goed van zijn jeugdige uiterlijk.

kansloos stukvreten

Nura (zus) en Edith Beumer (moeder) hebben ook de Latooys ontvolgd. Ik heb het al vaker in een DM toegestuurd die Lynn gaat al veel langer met Gio. In maart zijn ze al samen op het feestje van RoadsAgency (de vlogs van die dagen waren ook enorm verknipt) en die Lynn ken ik persoonlijk ze komt uit het dorp in Mill (Brabant). De moeder van Lynn is klaar met haar dochter en ook daar is het contact helemaal bekoeld. Omdat Lynn eigenlijk belachelijk slecht verdiend en haar ouders haar nu laten vallen zal het niet lang duren dat ze het in de vlogs zullen gaan hebben over settelen.

Robbert Jetten

Elkaar

Robbert Jetten

Ik ben blij dat het uit is tussen die twee. Hoeven ze niet meer met een vervuilende range rover en vervuilende Porsche steeds op en neer naar elkaar voor een thumbnail voor gio, of een foto die gio moet maken van jade annaaaaa haar re. . eet voor haar insta.

Robbert Jetten

Jezus je mag ook al geen re3t meer zeggen want dan is het in afwachting van goedkeuring

Louise Latooy

Ze heeft mij ontvolgd nadat ik haar vroeg, wanneer ik mijn string terug zou krijgen die ze geleend had van mij.

Ruben Koet

Wie wilt er met mij van de glijbaan ?

Castillo

sons ,this guy has no permission to enter the USA ! Better keep him in quarantine!!!!

Hiding

Dat is een mooie zonsondergang mevrouw O’Connell. Als jij je macht en power nou eens zou gebruiken, om lawaai te maken voor het verbeteren van de darmflora bij mensen met autisme. Kunnen we na een succesvolle behandeling hiervan, mekaar eens gaan ontmoeten.

Dave Snuifvink

Als ik aan die mensen denk moet ik spontaan schijten.

Andre H Jr

Ik heb ook de familie van Monique ontvolgdt.
Wie heeft het telefoonnummer van Jade Annaaaaaa voor mij?

Keesie

Komen jullie zelf nog een keertje met nieuws of blijft het bij copy / paste werk van Yv?

Harry Mens

Elke dag een nieuwtje over Gio en Jade! Geweldig speurwerk heren, ik smul er van.

Calvin Bosma

Ik ontloop ook het liefst al de mensen op mijn werk, word met de dag depressiever werken voor dat Floriway Aalsmeer.

Ricardo Cheloque

Jade Annaaaa is een parasiet….ze moet meedoen aan een programma op Discovery Channel, als golddigger kan ze die goudzoekers mooi helpen bij het vinden van goud.