Entertainment

Stephanie Tency komt toch niet naar RoddelPraat

Stephanie Tency

Stephanie Tency komt tóch niet naar RoddelPraat. Dat laat de dame weten via haar story op Instagram. Eerder deze week was mevrouw nog woest op Jan Roos en wilde ze het even ‘uitpraten’ in de uitzending van aankomende week, echter ziet ze daar nu vanaf.

Stephanie Tency komt toch niet naar RoddelPraat

‘Afgelopen dagen zat ik heel hoog in mijn emoties’, schrijft Stephanie Tency. ‘Zo hoog, dat ik bereid was om bij roddelpraat te gaan zitten. Ik moest en zou ze de waarheid wel even gaan vertellen. Achteraf gezien totaal onnodig natuurlijk.’

Ze vervolgt: ‘Dit is een spiegel moment voor mezelf en die deel ik graag met jullie. Ik maakte een keuze toen ik hoog in mijn emotie zat. Dat is een foute keuze. Gelukkig ben ik nog op tijd om deze terug te draaien, dus bij deze. Dat is wijsheid. Ik kies er liever voor om mijn aandacht & energie te richten op manieren die werkelijk een toegevoegde waarde hebben voor de onschuldige slachtoffers in Palestina.’ Ok.

Stephanie Tency: ‘En Jan Roos, beter praat je gewoon niet meer over mij’

Toen Stephanie Tency de laatste uitzending van RoddelPraat zag, was mevrouw woest. “Jongens, ik ben echt kláár met dit soort type mannen”, zei ze daarna via haar Story on the gram. “En Jan Roos, beter praat je gewoon niet meer over mij. Gewoon niet doen. Want echt als je oorlog wil, dan kan je ‘m krijgen.”

Uiteraard kreeg de dame vervolgens bericht van RoddelPraat. ‘Stephanie, mag ik je uitnodigen bij de uitzending? Dennis Schouten is dit overigens.’ Ze reageerde: ‘Prima. Zeg maar hoe laat en wanneer.’ Dennis vroeg of hij even kon bellen, alleen had mevrouw een ‘etentje’. Stephanie besluit daarna om hem te bellen, alleen drukte Dennis weg met de vraag ‘Wie is dit?’ Tency: ‘Je grootste nachtmerrie’.

29 reacties

P. Gillis

Stephanie heeft gelijk, ik heb nog wel wat parken waar ze die palestijnen kunnen huisvesten. Hatzeflats.

Floris Wyers

Ik wil wel komen als ik een trui met abboneer op Mr Wheels aan mag. Oh ja en moppie vd week ook niet doen als ik er zit. Oh ja en ik wil die Rose en een bak met alleen blauwe m&m’s.

Toetsenbordheld

Zeer zwak en laf

Nelis

Verrassend.. nou die stoeptegel heeft haar moment of fame toch gehad . In het kistje ermee , slotje dicht en de sleutel weggooien

Pieter

Pieter

Haar *nus blauw

Woeste Steef

Ik ben Steef de woeste teef, stelletje typetjes

Trudy

De reageerders op de RP-site zijn over het algemeen geen winnaars zeg!
De comments kunnen weer uit.

J Pieters van de safari club

Lijkt mij vrij simpel hoe dit gegaan is. Ze heeft zelf ingestemd, waarna haar omgeving heeft geadviseerd het niet te doen. Stephanie wordt dan immers door ome Jan, vocaal helemaal met de grond gelijk gemaakt. En daar komt zij niet goed uit. Schiet ze verder ook niets mee op, dan dat het haar imago zal schaden.

Bram

Mijn comment is weer verwijderd !

Wil

Nou, Dat had ik nooit verwacht zeg

Tim den Besten

Vanavond ga ik mijn schoen zetten, Hoop dat die KNECHT van sinterklaas er iets in doet

Kees van der spek

Ik denk dat ze gewoon op het gezichtje van Jan wil gaan zitten

G@ypride

Ik ben trots dat ik me eigen door een andere kerel in mijn hol laat nemen !

Melanie Suikerbuik

Wat een nare meid

Peter G

Ik wil ook graag de palestijnen helpen heb nog 10.000 bedden leeg staan voor 100 euro pp per dag zijn ze welkom samir staat al klaar in de keuken voor de shoarma en kabab

Dirk 2

Zij lijkt sprekend op die poot die de miss verkiezing heeft gewonnen,maar dan vrouwelijk.

Neutrale observatie

Ze zit best wel vaak hoog in emotie, lijkt me. Ze komt niet erg stabiel over.

indo

zonen zonen en mooie dochters, de brapopaua is een goede man , een zachte man , een aardige man, ik kon dit niet zo goed bevatten. hij kwam naar mij toe, en ik begreep het niet meteen, ik ben niet de slimte maar ook niet de domste Spartaan.

Edwin Smullers

Stefbranie Tency huilt nu om kindertjes met een migratie achtergrond omdat mevrouw een miskraam heeft gehad van een besneden jonge man

Mark ter linden

Ik ruk me suf voor wat sap maar ik hoest alleen maar completa uit mijn leuning

Patty Brard

Wat is dat voor een verzopen hoooeeeerrrr

Hamas

Als jullie oorlog willen kunnen jullie het krijgen ook. Alle bommen op roddelpraat

Weert Gilders

Zie je wel!

O.J.

Toch jammer. Had ik floppy van de week frame erom kunnen monteren..

Nomnomnom

Nou dan maar haar minder lelijke tweelingbroer uitnodigen. Mister universe NL. Of zullen ze toevallig dezelfde slechte chirurg hebben?

Charlie

Hou eens op met van die leeghoofden in de studio uit te nodigen.

Spekpeter

Ziet er uit als ‘n ‘clublady’ die tien jaar terug met pensioen is gegaan …

Toronto

peops hier egt teveel jonko swa