Entertainment

André Hazes ontrafelt mysterie rondom de gelekte brief aan Yvonne Coldeweijer

andre hazes brief yvonne coldeweijer

Het tweede deel van de documentaire over André Hazes is afgelopen weekend uitgekomen en naast heel veel saaie momenten, kwam ook de beruchte brief aan bod die André stuurde naar Sarah van Soelen en haar ouders. Hij vertelt hier voor het eerst over.

De brief van André Hazes

Het was wat hoor: Yvonne Coldeweijer die de brief van André Hazes, die hij schreef naar Sarah van Soelen en haar ouders, in de post ontving. De originele brief lag in de handen van de roddelkoningin. De brief werd volledig behandeld, maar waar kwam deze nou vandaan? Het is en blijft toch wel een mysterie, waar misschien wel antwoord op lijkt te komen.

De brief is namelijk in besloten kring gemaakt en voorgedragen. Dus iemand van deze kring moet hem hebben opgestuurd naar Yvonne. Maar wie heeft dit gedaan? Yvonne liet de envelop waarin deze is verstuurd. Daar heeft iemand het adres opgeschreven. Dit handschrift kan bewijzen wie deze brief naar haar heeft gestuurd.

Wie stuurde de brief van André Hazes naar Yvonne Coldeweijer?

Inmiddels is het alweer een jaar geleden sinds de brief van André Hazes aan Sarah van Soelen naar Yvonne Coldeweijer lekte. Sindsdien zijn er allerlei speculaties geweest over wie deze brief heeft gestuurd. Maar als we naar de brief kijken, dan kunnen we daar wel iets uit opmaken.

In eerste instantie zou je denken aan Sarah van Soelen, omdat zij graag de erkenning wil dat zij degene is die André naar een afkickkliniek heeft gestuurd. Tevens heeft zij deze brief ook in handen gekregen, want hij was naar haar gericht. Maar toch kan het ook iemand anders zijn geweest, die zelfs heeft meegewerkt aan de brief.

‘De afgelopen zeven jaar heb ik een relatie gehad met iemand die mij, en de wereld om mij heen, bewust klein hield’, stond er in de brief. ‘Die mij dusdanig heeft gemanipuleerd, dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak, dat ik op een véél te jonge leeftijd vader werd terwijl ik zelf nog een kind was.’

Als we het bovenstaande stuk lezen, dan is er één iemand aan wie we meteen moeten denken. De persoon die vanaf dag één al een hekel heeft aan Monique Westenberg: mama Rachel Hazes. Heeft zij die brief niet gewoon verstuurd?

André Hazes ontrafelt mysterie rondom de gelekte brief aan Yvonne Coldeweijer

In het tweede deel van het documentaire van André Hazes, komt deze brief ook aan de orde. “Elke keer als je denkt dat niets je meer kan verbazen, komt er altijd nog iets om de hoek”, vertelt André. “Nou ja, die brief is natuurlijk wel iets wat mij gewoon vooral in die tijd heel erg liet twijfelen aan alles gewoon en aan iedereen. Die brief hebben maar twee personen en dat zijn Sarah en d’r ouders en mijn moeder.”

André heeft de hele video van Yvonne laten ontleden en zelfs een handschriftexpert inschakelt om dit uit te zoeken. “Daar kwamen wel wat antwoorden uit, zeg maar, waar het vandaan zou kunnen komen, maar alsnog ga ik daar niet met vingers naar wijzen.” Ook zegt André dat hij het eigenlijk allemaal niet wil geloven. Wel héél toevallig dat hij onlangs zijn moeder ontvolgd heeft en spreekt over de mensen van wie hij ooit hield, vervolgens kwam er een gigantische foto van mama Rachel in beeld. We kunnen dus wel een heel klein beetje bedenken, wie de brief gestuurd heeft.

19 reacties

Djarno Hofland

Wisten jullie al dat André weer vader wordt?

Tim den Besten

Ik gun André H ook de K aan z’n arie

Marco Eijk

Wat ben ik toch trots op mijn jongen

Bertje

Tjah als je continu bezopen en onder de snuif zit dan wil er nog wel eens een brief rondslingeren. Dat besef heb je dan niet als je niet scherp bent.

Floris Wyers

Wat ben ik blij dat ik met jullie gekapt ben zeg, wat bezielde mij…

New Age

Die brief hebben maar twee personen en dat zijn Sarah en d’r ouders en mijn moeder.”

Ja, beste André dat zijn vier personen. Blijkbaar kun je net zo goed tellen als je kan zingen.

Emile Ratelband

ik kan hier godverdomme niet eens meer T S J A K K A typen

Nomnomnom

In besloten kring gemaakt. Dacht al, zo een brief kan hij nooit geschreven hebben. Dan was het onleesbaar geweest.

Plien

Tjeempie

Wel knap dit
Ik bedoel, zonder dat er daadwerkelijk iets dat terzake doende gepasseerd is wordt er klaarblijkelijk in deze compleet oninteressante docudrama op Videoland eindeloos doorgeëmmerd over een verzonden brief die iedereen dan dus al gelezen heeft en het was een leesbaar handschrift wat bewijst dat het geen dyslectische Harlekijn was die um gestuurd heeft. Hulde.

Wat een konijnenhok.
Sorry dat ik het zeg.
Daar wil een mens toch niet naar kijken?

Word hier zo moe van

De Amerikaanse Vereniging voor Autisme, autism speaks is een goede organisatie. Heel leuk zie je op hun website ook steeds popupjes voorbij komen, als iemand een donatie heeft gedaan.

Maar de Nederlandse Vereniging voor Autisme is echt waardeloos. Die werken dan samen met partners, die met onderzoeken gaan vaststellen, dat er nog weinig bekend is waarom volwassenen met autisme vaker last hebben van maag-darm klachten.

Terwijl we dus met dat artikel op eoswetenschap.eu al hebben kunnen zien, dat mensen met autisme een andere samenstelling hebben van bacteriën en schimmels in hun darmen, dan mensen die geen autisme hebben.

En een verstoorde darmflora kan leiden, met de nadruk op kan, tot problemen als constipatie.

Scooby Doo

Als er k*stappen op de postzegel zat dan is het Sarah en als het rook naar een gecremeerde kroket dan is het Rachel.

Rachel Hazes

Dat kan niet van mij zijn. Ik kan niet eens lezen of schrijven laat staan dat ik een brievenbus moet zoeken

Arie

Dre moet eens flink in zijn a*nus genomen worden gaat die gelijk beter zingen

Wil

kennen jullie die mop van die paraplu en bier flesje ?

Arie

Arme jonge

Harry Nak

I k d e n k d a t A n d r e H a z e s j u n i o r z i j n s c h o e n v e t e r s s ’ o c h t e n d s l a a t s t r i k k e n d o o r z i j n m a n a g e m e n t o f M o n i q u e . I n h e t w e e k e n d d r a a g t h i j s l i p p e r s o f s c h o e n e n m e t k l i t t e n b a n d .

Charles da Silva

Dat is die zoon van die Marco (duik daar eens in roddelpraat ,is 100 procent waar )

Mark Gillis

Code rood hiero!!
Ken iemand dn Samir bellen ik lig op de grond en heb mezelf bevuild tot mn nek toe help help !! Code rood!! Help me nou SAMIR godnondetju!!

John de Wolf

Blijft toch je zoon hè