Entertainment

Jade Anna en Kenneth Taylor gespot in restaurant: ‘Heel ongezellig’

jade anna kenneth taylor

Jade Anna is natuurlijk helemaal in de wolken door haar nieuwe vriendje Kenneth Taylor. Waar ze het eerst geheim leek te willen houden, geeft ze nu constant hints dat ze wel samen zijn. Ook zijn ze gespot tijdens een avondje eten samen, maar of dit zo gezellig was.

Jade Anna en Kenneth Taylor zijn samen

Er is veel gespeculeerd over het liefdesleven van Jade Anna. Inmiddels is het wel duidelijk dat ze een relatie heeft of in ieder geval aan het daten is met Kenneth Taylor. Zelf deelde ze er – stiekem of per ongeluk – al verschillende dingen over.

Ze werden al gespot samen in Antwerpen, in Manchester én vervolgens op Schiphol. Jade is erg laks geweest met een foto van haar kerstboom, waar te zien was dat de naam ‘Ken’, duidend op Kenneth, op een cadeau stond.

Maar inmiddels weet Jade ook dat er geen houden meer aan is, dat ze het zelf maar gewoon beter kan plaatsen, het is nu toch al duidelijk. Afgelopen weekend was ze wederom aanwezig bij de wedstrijd van Ajax, waar ze een foto maakte van het scorebord toen haar vriendlief had gescoord.

Jade Anna en Kenneth Taylor gespot in restaurant: ‘Heel ongezellig’

De twee hebben dan ook maar gewoon besloten om in Nederland openbaar leuke dingen te gaan doen samen, als het dan toch al de wijde wereld in gegooid is. Ze zijn samen gaan eten in Heemskerk, de woonplaats van Jade.

In eerste instantie ontving Yvonne Coldeweijer berichten dat de twee het helemaal niet zo gezellig zouden hebben. Jade zou constant op haar telefoon hebben gezeten en de twee keken veel naar buiten.

Een andere spion vond dit gewoon onzin, want zij zag dat de twee het juist heel erg gezellig hadden samen. Ze waren lief aan het eten, aan het lachen en keken erg verliefd naar elkaar. Walgelijk, maar fijn voor hen. Alles beter dan de kleuter.

13 reacties

O.J.

Ze begonnen naar buiten keken toen ik liet zien hoe goed mijn zaakje erbij hing. Hij werd jaloers, zij begon te smachten naar een zwarte worst

Man man man

Ook knap om te daten met een vrouw met een raar en naar stemgeluid. Is zij geen familie van Meiland?

Soef De Haas

Jade, ik had het wel geweten… Aanklagen die gek! Pedo dat hij er rondloopt… Je bent misschien 18 maar alsnog Jade… Gewoon zeggen dat je 12 was… Ik heb daar ervaring mee! Mocht je tips en tops nodig hebben voor zo’n rechtzaak mail dan naar:
SoefWoefBlafDeHaas@BBCMATTER.nl

Gio Latooy

Die Kenneth past totaal niet bij Jade.

Floris Wyers

Wat miste bij het diner was de sabrage! Elk diner wordt beter met een sabrage.

Glennis Grace

Mijn fader hielt ook van foetbal

Scooby Doo

Jade Anne at in het restaurant vegetarisch. Vlees kreeg ze later op de avond.

Rene van der Lijp

Taylor uitstekend gespeeld dit weekend.

Stop the comments

Stop the comments

Rob Geus

Man man man…

Barry Bafbek

Slinger die Jade de kleedkamer van Ajax door. Scoren ze allemaal misschien een keer.

Natnek

G0ldigg€nde HHOOOOOEEEEERRRRR

Camerabewaking hoek zaal 2

Op de camera was het te zien dat er onder de tafel met handen gespeeld werd.