Entertainment

Rachel Hazes bang voor André: ‘Verslaafde zoon op de stoep’

andre en rachel

Dat het niet lekker gaat tussen André Hazes en zijn moeder Rachel Hazes, is inmiddels voor iedereen pijnlijk duidelijk geworden. In de tweede aflevering van zijn documentaire op Videoland zagen we dat hij heel erg boos werd op zijn moeder.

De band tussen André Hazes en Rachel Hazes

De band tussen André Hazes en zijn moeder Rachel Hazes is altijd erg vreemd geweest. De ene keer hebben ze gigantische ruzie met elkaar en kunnen ze elkaar niet zien of luchten. Dan wordt het ook groot in de media uitgemeten.

De andere keer kunnen ze absoluut niet zonder elkaar. Dan trekt André weer bij haar in en liggen ze nog net niet samen knuffelend in bed. Het is altijd één van de twee uitersten, nooit gewoon normaal contact zoals dat tussen een moeder en haar zoon zou moeten gaan.

Rachel Hazes bang voor André: ‘Verslaafde zoon op de stoep’

Op dit moment staat de relatie tussen moeder en zoon dus weer op rood, geen contact. Dat heeft volgens André volledig te maken met het feit dat Monique Westenberg weer in zijn leven is. “Ik kan niet alles hebben, dus als ik Monique in mijn leven heb, dan is eigenlijk vanzelfsprekend mijn moeder er niet meer en andersom.”

We hebben in de teaser van de nieuwe aflevering kunnen zien dat André dus daadwerkelijk ruzie heeft met zijn moeder. “In die rechtszaak werd gevraagd of mijn moeder Klaas Otto in dienst had”, vertelt André. “En dan was het antwoord ja, omdat ze bang was dat haar verslaafde zoon op de stoer zou staan. Dit gaat gewoon te ver.” André is overduidelijk heel erg kwaad.

11 reacties

Alex Soze

Wat een junk jonge oeshhh

Wally

Zou ze zelf ook niet af en toe haar neus een poederbeurtje geven?

Neeeee

pppppfffffffffff

Weer die Andre, de site kan beter Andre praat heten.

Anti dre

Hou op over die ziekelijke familie

O.J.

Ik vertel Jan en Dennis zo vaak dat deze pummel geen nieuwswaarde heeft. Maar Jan is bang voor repercussie van Monique’s familie van het kamp en praat er maar weer over.

Sander schimmelpenis

Ik heb ook altijd ruzie

Floris Wyers Official

Allemaal stoere praatjes maar Dennis en Jan hebben de scoop over amice t’0’otje mooi uit hun aflevering gehaald. Dus moeders berg uw zoons maar alvast op want fleuris komt eraan voor g’ey’le sp’u’itfilmpjes!

Choco Prince

Beter een verslaafde zoon op de stoep dan een verbrande kroket in je bed

Klaas Otto

Heb net die gecremeerde kroket gebeft, krijg die gore verbrande smaak niet meer uit mijn bek.

Jan

op de stoer staan ???

Natnek

Door de houtversnipperaar