Entertainment

Marc van der Linden krijgt geen tweede maagverkleining: ‘Hij heeft toen ruzie gemaakt in de gang’

Marc van der Linden

Marc van der Linden heeft geen tweede maagverkleining gekregen, weet Roddelpraat. Na zijn eerste maagverkleining is hij ook weer een aantal kilo’s aangekomen en daarom had meneer vorige week een afspraak bij het Rijnstate Ziekenhuis in Gelderland.

Marc van der Linden krijgt geen tweede maagverkleining: ‘Hij heeft toen ruzie gemaakt in de gang’

“Hoe weten we dit nou? Nou, iemand uit het ziekenhuis heeft ons dit gemeld”, aldus Dennis Schouten in de nieuwste Extra Uitzending van RoddelPraat. “Marc van der Linden zei tegen de arts: ‘Het heeft niet gewerkt. Ik wil een tweede maagverkleining.’”

Jan Roos reageert op de scoop: “Als mensen een maagverkleining willen… Dat wordt betaald door iedereen. Maar als je voor een tweede komt, omdat je pizza’s hebt zitten vreten, gaan we dat niet meer betalen. Betaal dat lekker zelf maar.” Sinterklaas, die deze week te gast was in de show, sluit zich bij Jan aan. 

Dennis Schouten vervolgt: “Het ziekenhuis liet Marc van der Linden weten dat ze geen tweede maagverkleining gaan uitvoeren, omdat hij zich niet aan de afspraak heeft gehouden. Marc heeft toen ruzie gemaakt in de gang van het ziekenhuis.” 

Herseninfarct

Een aantal maanden geleden werd Marc van der Linden nog getroffen door een herseninfarct. Meneer had ‘geen gemakkelijke tijd’ achter de rug, zo liet hij weten op Instagram. ‘Maar dankzij hulp van familie, echte vrienden, kan ik stellen dat ik me elke dag beter voel! Van bijna niet kunnen lopen en praten groeit de kracht elke dag en besef je hoeveel geluk je hebt met familie en echte vrienden om je heen en de goede zorg van professionals, die echt hun gewicht in goud waard zijn.’

‘Helaas leer je ook de slechte kant van mensen kennen zoals bijvoorbeeld oud-collega’s en het soort dat zich als vriend(in) voortdeed, maar het tegenovergestelde bleek te zijn’, vervolgde hij. ‘Ik zou er een boek over kunnen schrijven! Maar eerst vooral weer aan het werk met de mooie plannen die ik heb(stay tuned!)’ Welke plannen zouden dat toch zijn?

17 reacties

Harry Nak

Yes…een echte scoop!
Dit willen we lezen, onversneden primeurs gekregen van een man/vrouw/dinges in een regenjas in een ondergrondse garage van een onbekend warenhuis.

Choco Prince

Hij heb, net als Gordon, volgens mijn veel meer baat bij een neusgatverkleining

Rtl

Ga eens kapot

BULLDOZER

Die behaarde mestbal moet zich helemaal laten leeghalen van binnen, daar bewijst hij de mensheid een dienst mee, incl. zichzelf.

Natnek

HHEEEAAAUUUUMMMEEEAAAUUUUU

Geer

Marc moet gewoon het warme mannen pap dieet volgen ,dan komt het helemaal goed !

Dom Pietje

Ik ben misschien een dom Pietje maar bij een maagverkleining krijg iemand toch een niet natuurlijke ballon ter vervanging van de maag en zal deze dus ook nooit meegroeien naarmate de hoeveelheid eten dus wat is het nut van een 2e ingreep ? Plus het feit dat teveel eten niet mogelijk is met een maagballon aangezien je al vol schijnt te zitten van 1 ei en je alles er weer uit kotst als je over die limiet gaat heb ik mij laten wijsmaken door mensen die zelf een maagverkleining hebben ondergaan . De vraag is … Hoe komt die peenbuiker dan aan de kilo’s ? Andere verbranding omdat hij ‘ misschien? ‘is afgekickt van de dr*gs ? of dijt hij uit vanwege medicatie

Mark Gillis

Tjah als deze kerel binnenkomt met zijn voorkomen, zoals hij laatst in de Roddelpraat show te zien was, op weg naar de taxi. Dan snap ik dat ze een behandeling weigeren. Deze Marcie kwarkie zorgt overduidelijk, in meerdere facetten, niet goed voor zichzelf.

Bert

Aha dus Marcie is weer flink aangekomen. Op naar het Colombiaanse dieet dan maar. Die is zo weer op gewicht.

Uitvaartcentrum het laatste kunstje

Aan maagverkleining kunnen we u niet helpen. Aan een kistvergroting bent u bij ons aan het juiste adres

Tomas

nou heb vrinden in de O.K, vrinden met macht, en zei zijden maagverkleining is een ding, maar nog een hersenverkleining dat zien we helemaal niet zitten bij dit heerschap(of wat is het) , tja deed wijntje met ons dispuut , zeg maar wijntje voor ons soort mensen , wijntje om weg te leggen oi oi oi

Tomas

vrind van me is ooit met zijn balletjes blood door de O.K van het rijnstate gelopen omdat de zuster hem fopte

Brian

Dit item is niet helemaal juist. Kwarkie was bij vitalys (kliniek tegen overgewicht) in het naburige Velp

Spekpeter

Komt gewoon weer terug op tv want ‘weet te veel’ … let maar op!

Trijn

Hij ontkende het toch altijd all als hij nu eerlijk was geweest had hij bij de eerste meer baad gehad want ontkennen als mensen die hem gezien hebben in het Rijnstate Ziekenhuis dan nog ont kennen dat je een maag verkleining heb terwijl ik zelf op die zelfde afdeling lag en hem heb zien lopen wens hem veel sterkte want ook al heb je een maag verkleining je moet toch omdenken wat je eet en drinkt

B.Koole

Ik moest ook gewicht kwijt en ik ben minder gaan vreten en ook niet meer zuipen,en wat denk je 12 kilo in een maand eraf, je hebt geen maag verkleining nodig alleen gezond verstand,en dat is iets wat niet zoveel meer hebben

All you can eat hilversum

Deze man is niet meer welkom bij ons.er zijn grenzen