Uit eerste hand

Beelden: Kenneth Taylor slaapt bij Jade Anna

jade anna kenneth taylor

Jade Anna en Kenneth Taylor hebben onlangs hun relatie officieel gemaakt, daar leek het in ieder geval wel op. Wij hebben nu ook beelden gekregen, waar te zien is dat Kenneth gezellig bij zijn vriendinnetje blijft slapen.

Vriend van Jade Anna

Jade Anna en Gio Latooy hebben een hele tijd een relatie gehad, maar besloten uiteindelijk om toch uit elkaar te gaan. Hij zag zijn views natuurlijk dalen dus besloot een ander kijkcijferkanon aan de haak te slaan. Daarom is Lynn nu in zijn leven.

Maar bij Jade bleef het toch nog eventjes stil, zij deelde niks over haar liefdesleven en leek een heel fijn bestaan te hebben als vrijgezel. Al snel brachten we het nieuws dat ze samen was met Bryan Koster, de zoon van de commercieel directeur van AZ. Toch leek deze romantiek al heel snel voorbij te zijn, want vlak daarna kwamen de verhalen dat ze samen zou zijn met niemand minder dan Kenneth Taylor.

Beelden: Kenneth Taylor slaapt bij Jade Anna

Jade Anna en Kenneth Taylor zijn misschien wel het meest besproken koppel van de afgelopen weken. De verhalen over hen gingen constant rond. Ze werden samen gespot in Antwerpen, waren samen in Manchester, op Schiphol en een hapje eten in een restaurant. Allemaal dingen die je als normaal koppel natuurlijk gewoon doet, maar als je een bekend koppel bent word je gefotografeerd.

Jade leek ook wel een beetje klaar te zijn met alle verhalen en alle foto’s en video’s die van hen gemaakt werden. Daarom besloot ze dan ook déze foto te plaatsen waar de twee – een klein beetje onduidelijk – te zien zijn.

Opnieuw kregen wij een video binnen waar we uit op kunnen maken dat de twee inderdaad een relatie met elkaar hebben. Een video waar te zien is dat Kenneth van zijn auto, naar het huis van Jade loopt met een koffer, tas en iets dat lijkt op een bosje bloemen. Deze beelden zijn van gisteravond 23:23.

16 reacties

Bruine anjer

Kickuh dan !! Komt er nog een post van de familie hazes?

PijveStiemel

SCOOOOOOOOOOOPPPP, Jezus ik mis vroegere tijden met het Transformers en Patty Patty Patty-rubriekje. Tegenwoordig gaat het alleen nog om YouTube kleuters en de gezelligste familie van Nederland, Hazes.

Plien

k-e-t-s-e-n

Plien

Liggen

Plien

ik vroeg me als eerste af

Plien

Stelletje
K
U
T
T
E
N

WAAROM IS W-A-K-K-E-R EEN FOUT WOORD. ???

K
U
T
W
E
B
S
I
T
E

Myron Knol

Jezus wat een irritant wijf is Jade. Ben ik zwanger, wil zij nu ook opeens zwanger worden. PFFFFFF

Plien

HOEZEE
HOEZEE

Ik werd w-a-k-k-e-r en ik vroeg me als eerste af of Jade Anna heeft liggen k-e-t-s-e-n vannacht met een overbetaalde voetballer uit de Euroleague of zo iets.

En ja hoor! Daar is Roddelpraat met de nieuwste update, foto’s en een slecht geschreven stukje tekst dat aan alle kanten rammelt en waar eigenlijk niet door heen te lezen valt omdat elke zin hapert.
Lees je de zin tweemaal, en dan nog klopt het vaak niet.

Maarre fijn.
Jade Anna dus.
Geen nieuws is ook nieuws.
Toch?

En hoe gaat het met Andre Hazes?
Ben ik ook wel erg benieuwd naar.
Graag twee of drie artikeltjes over Andre Hazes en Monique Westenberg.

En ook aub een artikeltje over Rachel Hazes. Maakt niet uit wat. Jullie verzinnen wel iets, toch?

Groetjes!

Prof voetballen

Jade Anne heeft nu een
A N U S gat zo groot als een voetbal

O.J.

Kunnen jullie alsjeblieft die spelfouten en grammaticale fouten eruit halen? Jullie halen mijn topniveau omlaag met deze basisschoolschrijfseltjes

Buurman Milco

Misschien dat ik het volgende vriendje van Jade Anna word. Mijn familie heeft heel veel vermogen opgebouwd in 1940-1945 met het verraden van m’n buren.

Keesie

Wat is dit voor achterlijk gedoe dat je dit gaat staan filmen en dat Roddelpraat dit plaatst..is werkelijk niks prive meer?

Scooby Doo

Manipulator Gio met nog geen 7 miljoen views per maand heb ik nog nooit spontaan met een bosje bloemen zien lopen. Blijkbaar is het bosje bloemen bedoeld om ontmaagding te vieren. Gio heeft niets tussen zijn benen hangen.

Man man man

Als hij net zo leuk kan lachen als Gio, is het zeker relatiemateriaal voor haar….

Ferry

Gio die dit kijkt
️ ️

Niek Stern

Hallo roddelpraat, je spreekt met Niek. Ik was op de foto met Kenneth Taylor bij jade