Entertainment

Peter Gillis raakt belangrijkste vakantiepark kwijt: ‘Zwaar teleurgesteld’

peter gillis prinsenmeer

Wederom een grote teleurstelling voor Peter Gillis, hij raakt zijn belangrijkste vakantiepark namelijk kwijt. Vakantiepark Prinsenmeer zal namelijk per direct zijn deuren moeten sluiten. Alle vergunningen worden door de gemeente ingetrokken omdat het gevaar bestaat dat hij hier misbruik van maakt voor criminele activiteiten.

Peter Gillis langzaam naar de afgrond

De vakantieparken van Peter Gillis zijn natuurlijk wel eerder negatief in het nieuws geweest, maar nooit eerder zijn er zulke drastische maatregelen genomen. Er werden eerder al wel horecavergunningen ingetrokken en een park dat Petertje kocht in Valkenburg heeft nooit zijn deuren geopend.

Op vakantiepark het Prinsenmeer wordt nu ook zijn horeca- én milieuvergunning ingetrokken. Nu vinden we dit natuurlijk héél erg voor Peter, maar het wordt nog beter! Hij krijgt geen exploitatievergunning. De gemeente Asten heeft vorig jaar nieuwe regels rond vakantieparken ingevoerd. Dit betekent dat alle vakantieparken, dus ook Prinsenmeer, een vergunning nodig hebben om open te blijven. Als een vakantiepark deze vergunning wil aanvragen, moeten ze een Bibob-toets doorstaan.

Tijdens deze toets wordt er gekeken of de ondernemer misbruikt maakt van zijn vergunning voor bijvoorbeeld criminele activiteiten. Wat blijft nou: Petertje is gezakt voor deze toets! Waarom hij deze niet gehaald heeft, moet volgens de wet geheim blijven, maar we weten allemaal wel dat Peter zich regelmatig met criminele activiteiten bezighoudt. Dan heeft hij toch mooi gelogen tegen Sinterklaas.

Peter Gillis raakt belangrijkste vakantiepark kwijt: ‘Zwaar teleurgesteld’

De gehaktbal schaamt zich natuurlijk de ogen uit zijn bolle kop, dit kan hem natuurlijk niet gebeuren. De almachtige Peter Gillis langzaam naar de afgrond en het begint bij zijn belangrijkste vakantiepark. Waar hij normaal gesproken het hoogte woord heeft, wil hij niet veel over de situatie kwijt. “Ik ben zwaar teleurgesteld en met mij meer mensen, heel veel medewerkers bijvoorbeeld”, zegt hij in een eerste reactie. “We zitten vlak voor kerst. Maar we gaan nu eerst de stukken bestuderen met de juristen, het was een hele pak papier.”

Of hij uiteindelijk in hoger beroep gaat, dat weet hij nog niet. Hij is simpelweg nog niet zover. Maar we kennen Peter natuurlijk een beetje, die smijt er weer een paar tonnetjes tegen aan en dan komt hij er weer met een sisser vanaf.

28 reacties

Karl Noten

Kijk zo val je ineens heel wat tonnen af Peter that’s the spirit .

Martien

Wat goooooeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed

Jan Pieter , voormalig medewerker Oostappen Groep

Omdat Peter altijd da dakraam open wou in het toiletgebouw stookte we ons een ongeluk dus in ene heul den tent vol met de fiod vanwege de te hoge gasrekening en toen hadden we de poppen aan het dansen

Marc van der Linden

Hoe kom ik nú aan m’n crystal meth??!

depressieve postbode

Wij hadden voor 7 dagen geboekt want we waren niet meer welkom met de camera bij Centerparcs . Hopelijk de aanbetaling snel terug dan volgen er nog vele mooie vuurwerk vlogs

Tv kok Lonny

Heftig . Heb nasi baaling gemaakt ga zo bezorg bij hem

Gaap

5 vd 6 opmerkingen komen van mij op die van marc na .. er komt hier echt geen hond he haha

Klysma piet

Peet zuig een scheet uit mijn R E E T !!

Floris

Heey Peet , N E U K me in mijn R E E T !

Rob Kneus

Weer zendtijd die verloren gaat voor mij man man man

Mr nichtlijf

Iedereen wist ‘t

huisarts

Die bolle heeft al heel wat vrouwenpruimen gesloopt met zijn vuist. En die vrouwen werden allemaal incontinent of hadden nierfalen.

Plien

Deze hele pak papier

Zei hij dat echt?

Hij had ook al deze pistool al een tijdje niet gebruikt.

En liep ook al met Bibop, Fiod, Politie, Immigratie&Naturalisatie, Autoriteit Voedsel en Waren en als laatste de KIWA die het gas in de helft van die schimmel caravans wilde afsluiten omdat de situatie levensbedreigend werd genoemd.

Goed dat John nog in hem geloofd.
Hij is de enige

Peter G

Nog 11 parken over

Melanie Suikerbuik

@depressievepistbode dus daar maak je die alimentatie aan op

wil

Vertrouwen is goed, CONTROLEREN VAN DE BELASTINGDIENST IS BETER

Peter Gillis

Ik word hier FOXWILD van!

sowartepietje

dit is weer een typisch staaltje afgunst tegen iemand die op eigen kracht een vermogen opgebouwd heeft.

John

Niet door de Bibob voor één, is niet door de Bibob voor al. Blauwdruk voor de andere gemeenten is getekent. Bijzonder dat de gemeente vakantieparken moest toevoegen. Had immers al lang en breed in het lijstje behoren te staan. Maar politici zijn vooral druk met wat kan ik waar regelen voor mijn eigen heb.

Kevin

Loop nie goed af

Parkmanager Richard

Als het hele zootje nu maar niet hier op de Berckt komt zitten ..

Peter de parkenpapzak

Beetje illegaal worstenbroodjes verkopen op het park, is toch niks mis mee.

Spekpeter

Eigenlijk is het gewoon ‘n hele vriendelijke kerel … alleen jammer dat niemand daar iets van merkt!

Plien

Welnee.

Die mensen zijn niet belangerijk voor de Brabantse ambtenaren die alleen maar de regeltjes uitvoeren.

Plien

Als je bij jezelf nou nagaat dat er wekelijks gemiddeld in de week zo’n 900 tot 1200 Afrikaanse beloften onderdak en eten krijgen bij de verschillende AZC’s in den lande dan stelt dat groepje l-o-o-z-e-r-s bij Peter op het park ook niks voor.

Plien

Alle immigratiërs binnen onze grenzen van het koninkrijk, en

Plien

Zandbak

Plien

Welnee.

Die mensen zijn niet belangerijk voor de Brabantse ambtenaren die alleen maar de regeltjes uitvoeren.

Als je bij jezelf nou nagaat dat er wekelijks gemiddeld in de week zo’n 900 tot 1200 Afrikaanse beloften onderdak en eten krijgen bij de verschillende AZC’s in den lande dan stelt dat groepje l-o-o-z-e-r-s bij Peter op het park ook niks voor.

Alle immigratiërs binnen onze grenzen van het koninkrijk, en dat zijn al best veel van die Z-a-n-d-b-a-k-k-e-n-i-s-t-e-n en Krullenbollenz en Woestijniërs gaan straks allemaal een huurwoning met wasmachine en internetaansluiting krijgen.

Daarna .mogen ze hun vrouw en kinderen en schoonouders over laten komen in het kader van de gezinshereniging.

Dus zogezegd, voor iedereen is wel een huurwoning beschikbaar, óók voor de mensen die straks van het vakantiepark verwijderd worden.
Anders zou er immers een woningcrisis zijn en zouden we de immigratie moeten gaan afremmen.