Entertainment

‘Verkrachter’ Maxime Meiland doet aangifte van smaad en laster

maxime meiland verkrachting

Maxime Meiland heeft in haar boek het verhaal naar buiten gebracht dat ze verkracht zou zijn door een 'ex-bajesklant'. Maar volgens deze persoon blijkt dit verhaal niet waar te zijn. Hij heeft nu ook besloten om stappen te ondernemen en aangifte tegen haar te doen.

Verkrachting Maxime Meiland

Maxime Meiland deelde in haar biografie, Maxime. Misbruikt, Ontspoord en Nu… Gelukkig!, het verhaal over de verkrachting die jaren geleden plaats heeft gevonden. Ze heeft het in haar boek over een ‘ex-bajesklant’ die haar verkracht zou hebben. Hij blijft verder in het boek anoniem, maar de mensen in haar omgeving zijn wel op de hoogte van de persoon om wie dit gaat.

Volgens deze ‘ex-bajesklant’ zou dit verhaal helemaal niet waar zijn. In de Story vertelde hij over het incident, dat gewoon een vluggertje in de bosjes zou zijn geweest. Volgens hem is het verhaal zoals zij het beschrijft, helemaal niet waar. “Ik zal vertellen hoe het wél is gegaan. Die avond ontmoette ik Maxime voor het eerst in Noordwijk. We waren toen beiden vijftien jaar oud. (…) Maxime zat naast me op het bankje, we hielden elkaars hand vast en begonnen aan elkaar te zitten.”

Daarna zouden ze samen de bosjes in zijn gekropen, om daar de daad te verrichten. “Maxime was duidelijk meer ervaren op dat gebied, had meer meegemaakt. Ik had het voor Maxime nog maar één keer eerder gedaan. Maxime nam het initiatief en begon nog meer dingen bij mij te doen, als je begrijpt wat ik bedoel.”

De twee zijn uiteindelijk door wat vrienden betrapt, maar dit zegt zij dan weer niet in haar boek. “Ze zat bovenop me, dat was geen verkrachtingssituatie.”

‘Verkrachter’ Maxime Meiland doet aangifte van smaad en laster

De zogenaamde ‘verkrachter’ van Maxime Meiland laat het niet alleen bij het verhaal in de Story zitten, hij gaat nog een stap verder. Hij heeft aangifte tegen haar gedaan wegens smaad en laster. Ook heeft hij advocaat Pieter Schouten in de arm genomen en hebben ze een sommatie gestuurd naar Maxime, de biograaf Jan Dijkgraaf en uitgeverij Osjato. Deze is maandag verstuurd en alle partijen hebben tot woensdag 17:00 uur om te reageren.

Er worden verschillende eisen gesteld. Alle exemplaren van de biografie moeten uit de handel gehaald worden en daarnaast moet er een rectificatie geplaatst worden in De Telegraaf. De man wil ook een materiële en immateriële schadevergoeding. Maxime wil niet reageren op de aangifte die tegen haar is gedaan.

24 reacties

Rogier kringspier

Leeeeuk!!!

Tot vanavond kevins!!

Charley luske

Juist G E I L man !!

Van Fleppestijn

Waarom geen verhaal zonder spelfouten…Pieter Schouten?

Choco Prince

Kansloze actie, ondanks dat hij waarschijnlijk wel de waarheid spreekt, zal deze uitgenaste, achterbakse sIettebak er gewoon mee wegkomen.

Harry Nak

Jan Dijkgraaf en die meilandjes lachen hun ballen uit hun broek.
Weer aandacht.
En aandacht is boekjes verkopen.

Erica

Dat bovenop zitten heeft ze echt van haar vader , die deed dat ook het liefst

Plien

Hink-Stap-Sprong hink-stap-sprong personeelstekorten bij mijn ggz instelling en ik wou dat ik van mijn kamer af kon

Andy Tieleman

Beetje jammer dat je vriend Jan Roos niet beschermd door te stellen dat Maxime altijd de waarheid spreekt en eigenlijk een moeder overste is in het klooster…

Charly Luske

Misschien een idee om de verkrachting te verfilmen? Een bekende van mij heeft verkrachtingsfantasieën, ik weet zeker dat er meer zijn en die mensen die willen die film dan wel zien.

Jan-Klaas Acht-Erin

Ik zou d’r ook doen, maar wel veilig in een Van der Valk hotel wegens privacy.

Charly Luske

Ik ben niet de enige met verkrachtingsfantasieën.

arie de beuker

harry nak heb en punt. weer aandacht

Plien

Die man verdient een enorme schadevegoeding om een daad te stellen tegen alle toekomstige biografie schrijvers die mensen kwetsen en beschadigen met leugens en valse aantijgingen.

140.000 euro minimaal.

En Maxime Meiland moet verbannen worden naar de woestijn van Mauretanië.

Dat l-e-l-ij-k-e gedrocht mag nooit meer op tv of in de Nederlandse media te zien of te horen zijn

Brian

Die man heeft niets misdaan denk ik. Waarom komt mevrouw er nu pas mee? Waarom moet het in een boek en het nieuws? Die meid was gewoon erg onverantwoord vroeger, 1x was het raak en eindigde ze als single mom.

Scooby Doo

Kan deze k*t familie voorgoed verdwijnen.

Peter G

Maxime moet eens eerlijk zijn over haar webcame en escort verleden

Jordan vd S

Slecht verhaal jongens

Oostenrijkse kunstenaar

Ontzettend vies wijf

Jos Breg

Ook ik ben onschuldig

Marco B

Ik ook

Thijs R

En ik ook

Pieter Buren

Ik ken zowel Maxime als de man in kwestie persoonlijk en ik kan alvast vertellen dat er nooit sprake is geweest van verkrachting. Maxime heeft dit enkel gebruikt als commercieel verhaal voor haar boek. Ik hoop dat hij de rechtzaak wint.

Anna

En terecht! Veel succes met de strijd.
Die moet even pas op de plaats maken.

Medusa

Zij is gewoon dieptriest.