Entertainment

Lies Zhara uit de kleren op Instagram: volgers zijn er klaar mee

lies zhara

Lies Zhara krijgt waarschijnlijk weer te weinig likes op haar foto's op Instagram. Ze heeft namelijk besloten zich bijna helemaal uit de kleren op Instagram te zetten om weer wat aandacht van haar volgers te krijgen.

Lies Zhara zoekt aandacht

Lies Zhara is niet vies van wat mannelijke aandacht. Ze doet zich voor als one of the guys die altijd aan het gamen is, maar stiekem probeert ze zoveel mogelijk aandacht van mannen te trekken. Dat lijkt haar ook te lukken. Ze trok in ieder geval onlangs de aandacht van YouTuber Stefan de Vries.

De twee werden zoenend gespot in feestcafé Van Bommel in Maastricht, tot groot verdriet van Jan Roos. Hij vond Stefan maar een vervelende man. “Ook omdat hij tongt met Lies Zhara”, vertelde hij destijds in de uitzending. “Ik ben heel oud dus ik snap dat Lies Zhara daar niet op kickt. Ik ben het alleen zat dat er weer een YouTuber tegen haar aan staat te bonken.”

Lies Zhara uit de kleren op Instagram: volgers zijn er klaar mee

Maar het trekken van de mannelijke aandacht, komt de volgers van Lies Zhara inmiddels ook wel de strot uit. Ze plaatst namelijk regelmatig foto’s waar haar gigantische koplampen goed te zien zijn, in de hoop zoveel mogelijk likes en comments van mannen op te wekken. Maar dit keer pakt het wat minder goed uit.

Ze plaatste namelijk de onderstaande foto op haar Instagram. Ondanks dat ze gigantisch haar best heeft gedaan om een ‘spontane foto’ te maken dat ze toevallig half naakt naar vinyl staat te kijken, valt hij toch niet in de smaak. ‘En daar zit je dan in je bh zodat je wat likes kan vergaren op social media’, schrijft iemand. ‘Zonder die dikke noten was ze niet relevant.’

Iemand anders zegt dat haar zoekgeschiedenis waarschijnlijk bestaat uit vragen hoe ze zoveel mogelijk likes kan krijgen op Instagram. ‘Zou het werken?’, antwoordt ze. Als we even kijken naar haar andere foto’s op Instagram, zoals één waarbij ze volledig bedekt is met een jas en sjaal, krijgt ze 12 duizend likes. Een andere foto waar ook niks te zien is, net vijfduizend. Maar als we kijken naar foto’s waar haar koplampen er bijna uitvallen, dan gaan we al snel over de 40 duizend. Het werkt schijnbaar wel, maar we worden er wel een beetje moe van.

View post on Instagram
 

19 reacties

Rapper Sjors

Mag ik je verstralers een poetsbeurt geven?

Bana

Sexs sells, but who’s buying?

Wil

Broek mag wel wat veder naar beneden, Heerlijk

Okselrufter

Wat hadden die volgers dan verwacht ? Dat ze haar doctoraat in de astrologie ging behalen en posten ?

saskia

wat een lelijke grote vieze tepels gatverdamme!!

Scooby Doo

Lies Zahra gewoon opzouten van social media. Jouw relevantie is nul komma nul. Ik heb begrepen dat jij op je knieën de vloer poetst met je koplampen.

Peter G

Meloenen ik hou er van

Kevin69

Ze heeft best veel aan voor uit de kleren zijn.

Sem

Zie je nou haar tepels door die beha?

Michella Kox

Wie is dit?

Kees M

Liesje gaf aan dat ze Lichen sclerosus heeft, daardoor heeft ze vaak last van de huid rondom haar sneetje. Wel een goede gedachte dat je zelfs met een centimeter of 5 a 10 haar kan laten scheuren, hihi

Jan Roos

Lies Zhara mag ook heerlijk op mijn gezicht zitten.

Spekpeter

Wel apart dat haar vader haar hiertoe heeft aangezet …

Natnek

Prachtig lichaam, verder totaal nietszeggend.

Rob

Die is goed voor een ding ! En dan heb ik het niet over koken,want dat kan ze volgens mij ook niet.

8||||||||) *

Broer van Dennis

Voor fieftig euro boek ik haar wel op kinky hoor.

sowartepietje

Die heeft kankonskogels net zo groot als het hoofd van ome J*n

Milko

Flinke jetsers, leuk!

Pappie

Heerlijk