Entertainment

Bibi Breijman melkt overspel Waylon verder uit: ‘Waarom een taboe?’

bibi breijman waylon vreemdgaan

We weten inmiddels allemaal dat Waylon door problemen met die kleine leuter in zijn broek is vreemdgegaan terwijl zijn vriendin Bibi Breijman zwanger was van hun tweede kindje. Inmiddels zijn we al een hele tijd verder, maar lijkt Bibi nergens anders meer over te kunnen praten. Opnieuw heeft ze het erover.

Het overspel van Waylon

Het overspel van Waylon werd een nationaal schandaal, dat breed werd uitgemeten door de media. Waylon besloot om publiekelijk zijn excuses aan te bieden aan zijn vriendin Bibi Breijman voor het overspel en vertelde in interviews het slappe verhaal over de demonen in zijn hoofd.

In eerste instantie hield Bibi eigenlijk haar mond over het verhaal, omdat het natuurlijk gewoon ontzettend pijnlijk was én zij op het punt stond om te bevallen van haar tweede kindje met Waylon. Uiteindelijk besloot ze een video te plaatsen op YouTube om te vertellen dat ze heeft besloten om toch echt voor Waylon te kiezen en ze dus samen blijven.

Bibi Breijman melkt overspel Waylon verder uit: ‘Waarom een taboe?’

Dit is natuurlijk haar eigen keuze, vergeven en vergeten, zand erover, prima. Maar wat wel echt een beetje begint te jeuken is dat ze, maar dan voornamelijk Bibi Breijman zelf, het er constant over moeten hebben in de media. Ze hebben er letterlijk een verdienmodel van gemaakt, aangezien Bibi er liedjes en een boek over heeft geschreven. Daarnaast grijpt ze letterlijk elk interview aan en heeft ze het er elke keer opnieuw over. Het is zelfs zo erg, dat ze nu zichzelf de schuld geeft van het overspel.

Bibi Breijman staat groot op de cover van het blad Grazia, heel mooi voor haar natuurlijk. Maar de quote die op de voorkant staat, gaat natúúrlijk weer over het overspel van Waylon, het zal ook eens niet. ‘Ik snap niet waarom er zo’n taboe op vreemdgaan ligt’, luidt de tekst. Ze kan het verhaal echt niet mooier maken dan hoe het werkelijk is geweest. Hij ging vreemd omdat hij zijn kleine vriend niet meer omhoog kreeg, zij was zwanger van hun tweede kindje, hij spijt, zij vergeeft, nu alles weer goed, zakcentje erbij en opnieuw een baby op komst. Meer dan dat is het niet en hoe fantastisch het wel niet is geweest voor jullie relatie, kunnen jullie lekker voor jezelf houden, want een echt voorbeeld is het echt niet.

17 reacties

Wally

Ze wil gewoon zelf eens een keer goed gevuld worden. Dat kleine worstje van die slappeling wordt ze natuurlijk ook niet echt vrolijk van.

Barbie

Sij doed alles voor de aandagt hoe najief kan je sijn

Jean Marie baf

Aandachts junk!
Willem gaat toch weer vreemd!

Bafme Deckers

Been there ,done that! You need a real man Bibi pangang!

Henny en Nelis

Hoi Bibi en Waylon , wij zijn ook bn’er stel voornamelijk bekend van onze hit Huilen is voor jou te laat en een bekende reality serie die wel van een swingparty houden .Hoop wat van jullie te vernemen groet

Kees M

Eerder geeft Bibi aan: “Zo was ik altijd zelfstandig. Misschien te. Ik wilde niet op mijn partner leunen en vroeg hem niet om hulp. Daarmee werd ik wat ontastbaar voor hem.”

Dat is niet de reden dat Willem vreemdgaat hoor; je gebruikt dat mondje gewoon te weinig waar deze voor bedoeld is. En dames die meelezen: dit geldt ook voor jullie!

Marco B

Valt sex met minderjarigen ook onder overspel?

Charlie luske

He Bibi, Charlie hier mocht je verkrachting fantasieën hebben stuur me effe een dm.
Ik heb overigens ook demonen in mijn hoofd maar dat komt door die oost Duitse Führer en mijn prachtige trans dochter met een sloopkogel van 24 cm.

Ilse de lange

Zeg Bibi van wie is dat kind nu eigenlijk. Dat schuimpie van Waylon kan je nog niet eens vinden met een vergrootglas

Jeroen van der Boom

Kan Waylon mijn plaats niet innemen bij de toppers. Ik word helemaal crazy van Gerard J. Die wil steeds in mijn microfoon praten

Putin

Ze moet wel. Of zelfrespect en solo. Want een echte vent loopt er aan voorbij.

Paul

Willen Bijkeuken en Bibi Geitenbrei. Who cares? Kunnen niks. Brengen niks. Boeit niks.

Niko

Golddiggertje dat zelf graag een hit wil scoren, getrouwd met iemand die nog nooit zelf een hit heeft gescoord, maar wel een soort van bekend is.

Arthur Huizing uit Roden

Bibi voelt al aan haar water dat Waylon weer tegen zijn demonen gaat vechten!

Arthur Huizing uit Roden

Als het zo doorgaat heeft Jan straks een lege plek onder zijn paarse dekbed!

Natnek

HHOOOOEEEERRRRR

Kardinaal puntmuts vriend van pater l..l

Pater l..l maar wat,zegt Bibi kom bij mij, stap ik van mijn geloof af en…weet je eindelijk wat een echte vent is!