Entertainment

Maxime Meiland gaat niet bemiddelen met verkrachter: ‘Op naar de rechtbank’

maxime meiland

Maxime Meiland heeft besloten om niet te bemiddelen met haar vermeende verkrachter. Nu ze niet akkoord is, zal de zaak worden doorgeschoven naar de rechtbank en gaat dit een eigenaardig staartje krijgen.

Verkrachting Maxime Meiland

Maxime Meiland deelde in haar boek, Maxime. Misbruikt, Ontspoord en Nu… Gelukkig!, het verhaal van haar vermeende verkrachting. Nu is deze vermeende verkrachter naar voren gestapt en deelde dat het verhaal complete onzin zou zijn. Er zou wel gemeenschap plaats hebben gevonden, maar met wederzijdse goedkeuring. Hij heeft dan ook besloten om juridische stappen te ondernemen tegen Maxime, maar gaf haar eerst de mogelijkheid om te bemiddelen.

Ellie Lust werd voorgedragen als bemiddelaar. “En zij heeft toegezegd”, liet advocaat Peter Schouten weten. “Als beide partijen akkoord gaan, kunnen we om de tafel. Dit zou misschien de eerste stap tot een oplossing kunnen zijn.”

Maxime Meiland gaat niet bemiddelen met verkrachter: ‘Op naar de rechtbank’

Maar Maxime heeft besloten om hier niet mee akkoord te gaan, ze wil niet bemiddelen. Kunnen we ons ook iets bij voorstellen, als ze namelijk zou toegeven, lijkt ze te bekennen dat er geen hol klopt van het verhaal dat ze beschrijft in haar boek. Maar een gang naar de rechter had door het bemiddelen voorkomen kunnen worden.

Aangezien Maxime het aanbod niet heeft geaccepteerd, zal de vermeende verkrachter zijn gang naar de rechter zetten. Afgelopen maandag is de dagvaarding om haar voor de rechter te krijgen wegens smaad en/of laster naar de rechtbank in Den Haag gestuurd. Wij kunnen niet wachten om te horen wat er verder gaat gebeuren.

11 reacties

Marco

De meeste kijkers kunnen ook niet wachten op wat er gaat gebeuren daarom lezen ze dit soort nieuwtjes al dagen eerder op andere media

Choco Prince

Mag hopen voor het slachtoffer dat hij de getuigen weet op te trommelen: Rectificeren en betalen voor deze uitgenaste, achterbakse sIettebak.

Paddenstoelenmannetje

Die hele familie Meiland is genetisch afval.

wIL

Het draait allemaal om GELD GELD GELD

Peter G

Ze heeft niet voor niks een neuscorrectie gedaan

Charlie luske

Naar de rechtbank dus… Oke ik weet welke juridische ondersteuning mijn collega heeft dus ze kan haar poes nat maken ehh ik bedoel borst natuurlijk

Timbo

Liegen onder ede, hoppa 9 jaar. Oké ik weet, dat is het maximum, dat hooguit wordt opgelegd bij valse getuigenissen in de zwaarste zaken, maar toch.

Paul

Al moet ze maar een middag de cel in, zodat iedereen vervolgens naar haar kan refereren als bajesklant.

Van Fleppestijn

Aan de schandpaal die Meilandjes. De meest debiele familie van heel Nederland

P L I E N

Wat een bende.

Alle bagger komt bij Talpa vandaan.
Zoveel is wel duidelijk

Martien m.

Ooooh maar daar kunnen we toch gewoon een realty serie van maken waar ik met mijn lelijke bek de hele tijd loop te schreeuwen dat lijkt me echt leeeeuuuk