3FM gaat door met Kwark van der Molen


Mark&Mai zijn vandaag begonnen met hun ochtendshow. Waar kennen we Mark ook alweer van? Oh ja, hij was die gozer die zichzelf graag van een paar shotjes mannenpap bedient. Dat filmpje stuurde hij naar een vrouw, wiens leeftijd iets met een 1 en een 3 te maken heeft.

Voor de NPO geen enkel probleem, want allemaal leuk en aardig, maar de show must go on. Dat er geen hond meer naar 3FM luistert en zal gaan luisteren doet er niet toe. In Hilversum hebben ze oordoppen in en roepen heel hard dat ze er echt toe doen. En 318 likes in een uur op je Insta post. De NPO is dood en begraven. Misschien wel tijd voor verandering.

20 reacties op “3FM gaat door met Kwark van der Molen

 1. Co Jenevo zegt:

  Als je zelfs in de zomer de ochtenden door moet slepen dan kan je beter aan jezelf gaan werken.
  Misschien moet er in ’t kader van diversiteit ook op elke afdeling een depressief persoon werken bij NPO.
  Kan ook.

  1
  0
 2. Tinus zegt:

  Blijkbaar is het niet pervers genoeg voor 3fm en kunnen dit soort mensen gewoon verder met “bnn-er”zijn. Geef jonge mensen dan een kans. Als ik nu naar 3fm luister denk ik gelijk aan de viespeuken die daar werken, daar wil je toch niet naar luisteren!

  5
  0
 3. Dominee Bilnaad zegt:

  Ik ben helemaal voor vrijheid en tolerantie maar we gaan ook steeds meer naar een immorele en bandeloze losgeslagen maatschappij toe. Nobody cares anymore.

  2
  0
 4. Janus Rozet het varken uit Bergen zegt:

  Hou eens op met slechte comments
  Betaal nu gvd eens allemaal 5 euries
  Denk je de vreterij en het zuipen voor mij gratis is soms ?

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.