Aangifte tegen Roddelpraat op straat


Weet je wat je moet doen als je beledigd bent? Dan kruip je bij je moeder op schoot, doe je je duim in je mond en vraag je of ze over je rugje wil kriebelen. Of je gaat naar de politie om jezelf totaal voor løl te zetten, dat kan ook. Youness Ouaalie kiest voor het laatste.

Waar is Youness ook alweer bekend van? Oh ja, hij is veroordeeld kindermisbruiker. Dat meisje was niet alleen minderjarig, maar geestelijk mindervalide. Smaakvolle man. Echt iemand die zich druk moet maken om de naam van de Marokkaanse gemeenschap. Ook werd hij veroordeeld voor de oproep om Israëlische toeristen in elkaar te slaan. Hij staat ook bekend als haatinfluencer en is veroordeeld voor oproepen om een politiebureau te bestormen. En uitgerekend die koekenbakker doet aangifte van belediging. Ik zou me als Marokkaan beledigd voelen door zo’n achterlijke aap.

54 reacties op “Aangifte tegen Roddelpraat op straat

  • Dannie zegt:

   “Het gedrag van Ali B is het gedrag van Ali B en dit mag nooit gekoppeld worden aan het gedrag van een bevolkingsgroep.” Lijkt het duidelijk wat het doel is van deze aangifte. Ze willen het Marokkanen proces van Wilders over gaan doen. Nu met andere hoofdrolspelers. ome Jan en Dennieboy.

   62
   1
  • Gelof zegt:

   Hoe haal je het in je botte kop om te durven stellen dat je veel pijn en frustratie hebt overgehouden terwijl je zelf een minderjarig en gehandicapt meisje hebt verkracht en tevens bent veroordeel wegens het oproepen tot het in elkaar slaan van Israëlische toeristen?
   Hebben deze mensen geen gevoel? Telt het niet omdat ‘het gelof’ dat zegt en dan telt het immers niet?, Is zijn intelligentie achtergebleven in Marrakesh of een combinatie beide?

   74
   0
  • Jan Jansen zegt:

   Ik snap dat Marokkaanse Marokkaanse vrouwen niet moeders mooiste zijn, maar blijf af van onze kinderen en geitjes.
   Zoek ergens anders je vertier.
   Viezerikken. Bah

   17
   0
   • Aarsvocht Gordon zegt:

    Moslim moeders zijn wel heel modern. Ze dragen al sinds jaar en dag een snor. Vroeger was dat heel lelijk, tegenwoordig kun je daarmee het Eurovisie winnen.

    18
    0
    • Dirk Jan zegt:

     Volhoudend blijven liegen is typisch Marokkaans zei die bolle varken Jan ,Marcie van der linden die werd geconfronteerd met keiharde beelden van mannen porno in z’n eigen huis blijft volhouden dat hij dat niet is ,is marcie nu ook Marokkaans of gewoon een Nederlandse vuile varken ? Kortom t heeft geen flikker te maken met je afkomst in alle afkomsten zitten viespeuken als deze

     8
     15
 1. Steven zegt:

  Ik neuk allemaal jullie moeder.

  groetjes,

  Steven(niet mijn echte naam, wel mijn nickname) ben hier ook actief onder de namen depressieve postbode, trollenspotter, Kat, Dave R, Anja, Suzanne, etc.

  4
  55
 2. Robbie zegt:

  Toch vraag ik me wel af he, ik had een Marokkaanse vader dus ben halfbloed Marokkaan (is geen leugen) maar waarom voel hij de pijn??? En waarom voelen de zeg 3 miljoen andere zich niet beledigt?? Het is altijd maar de slachtofferrol aannemen als het hem uitkom, en de politie uitschelden als die een boete krijg. Zo’n politieagent moet dan toch ook denken donder op en tikt dit PV met een grijns op zijn gezicht in?? Oja en nogmaals Youness die meiden waarvan JIJ naam adres en telefoonnummer deelt op Telegram is ook strafbaar vieze vuile ordinaire gare taffeslijer. Ik hoop dat je in een hele diepe put val, maar dat dan niemand moeite doet om jou eruit te krijgen. Sterker nog hoop dat ze dan die put maar dichtstorten met beton. Godverdomme wat heb ik een hekel aan jou.

  53
  1
  • Mannie Randukatsjing zegt:

   Ik vin heel knap dat de Politie hem nog will helpen met die aangifte doen na al die bedreigingen die hij al deed tegen Politieagenten na een klein opstootje in Utrecht

   16
   2
  • @Hanan Zouiri zegt:

   We weten allemaal dat jij dit bent zielig wijf! Heb je jezelf wel niet gezien? Laat mijn Younessje met rust vieze kechba! Ik weet waar je huis woont. Met je lelijke fokneus 0fux! Jouw man 0fux is lelijk!! Fake mocro dat je bent!

   2
   7
   • Fokneus Kecha zegt:

    Verder alles goed, rif-ape-staartje Hanna ‘Nzouiri?
    Lekker dat je even tekeer gaat, kom vooral langs in je parasolhoes als je weet waar me huis woont want ik weet waar mee ik jou ga slaan, kom dan, en neem je manke stinkende echtgenoot mee wan ik heb genoeg voor twee!

    5
    2
 3. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Ach, het is algemeen bekend dat die rifaapjes een niet bijster hoog IQ hebben, ze zijn te dom om zelfstandig te kunnen denken, dit is een groot probleem, en dit im combinatie met hun wereld die zich afspeelt in het jaar kruik, maakt dat ze zo zijn. Het hoort niet thuis in onze moderne westerse samenleving. Ze hebben niks met ons als mens, noch met onze normen en waarden. Laat ze lekker bij hun schotelprogramma`s blijven, dan kunnen ze zich ook niet gekwetst voelen.

  35
  2
 4. Mappy zegt:

  Jan en Dennis , niet teveel van mijn Back-me sponsor bedrag uitgeven
  aan de dure advocaat . Dit soort zaakjes kun je door eens eerste jaars advocaat laten doen.

  11
  3
 5. Lucas zegt:

  He dames toch, houd even de aandacht erbij. We hebben het hier over een opruiende pedofiel dat aangifte doet wegens discriminatie. We hebben het over een man waarvan het een bekende bij de Politie is, en daar rustig fluitend naar binnen gaat om aangifte te doen. En de politie moet zoiets nog serieus nemen ook. De wereld op zijn kop!! Hoelang staan we dit in vredesnaam nog toe.

  15
  1
  • Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

   Had jij een oplossing?
   De PVV kon er niks mee.
   De FvD kon er niks aan doen.
   Nu is er VOLT, JA21, ZPIZ, die gaan het ook niet redden. Dit land is verdeeld tussen de PvdA, de D666, de GroenLinks en de VVD.
   En die gaan niet naar rechts.
   Er komt geen immigratiestop, geen opvang in de regio, geen opleidingseisen voor gezinsherenigers, maar wél 15.000 gezinnen per jaar opvangen en ze allemaal een huurwoning geven. De zorg implodeert door gebrek aan gezond personeel en de politie is onderbezet en overwerkt door twee jaar coviddemonstraties.

   Gaat lekker zo.
   Heb jij een oplossing voor dit probleem?

   9
   1
   • Dwight zegt:

    Ja, weer baas in eigen land worden! Grenzen dicht en iedereen met een dubbele nationaliteit die een misdrijf begaat de Nederlandse nationaliteit afnemen en na uitzitten van de straf het land uit zetten.

    5
    1
 6. Taalnasi zegt:

  Zeg meneer de typagent.. ontkent met een d 😂 Hoe hilarisch zou het zijn als een aangifte nietig mocht worden verklaard en dit als vormfout zou gelden..

  4
  0
 7. Mabel wist de shit zegt:

  Maar een feitje is wel dat ”deze bevolkingsgroep” vaker over de schreef gaat dan een andere ”bevolkingsgroep”. Ik begrijp dat het niet leuk is voor ”deze bevolkingsgroep” om te horen maar dan hadden ze die ”jonge mannen” ook wel ”jongetjes” genaamd toch maar een iets betere opvoeding moeten geven. Kom op zeg, zelfs op Bladna hebben ze het over Marokkanen.

  7
  1
 8. Radovan zegt:

  Misschien niet. Maar is er naast Ali B nou niet echt een reden voor? https://nl.wikipedia.org/wiki/Marocchinate
  Idem Algarijnen. Die schenen zich nog erger gedragen te hebben. M.n. in Duitsland. Hele dorpen verkrachten. Iemand doodverkrachten. Google maar een uurtje. In het Engels of Duits Dennis, dus laat het Jan maar doen. Daarnaast: Barbarijse Zeerovers.

  5
  1
 9. Marocaine zegt:

  Ik ben een Marokkaan. En Youness staat in de ‘gemeenschap’ bekend als iemand die ontoerekeningsvatbaarheid is. Die man wordt nog meer gehaat dan Hitler.

  10
  5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.