Aangiftemarokkaan vindt vrouwen bezit die je mag slaan


Dat klinkt als een leuk rijmpje. Maar het is natuurlijk om te janken. Die idioot zit een paar dagen geleden nog aangifte tegen ons te doen en nu zegt ie dat Lil’ Kleine zijn vrouw Jaimie bezit en in elkaar mag schoppen als hij dat wil. Hij weet uit ervaring dat vrouwen lastig kunnen zijn en stiekem geslagen willen worden. Hahahahahahaha. En wij beledigen de Marokkaanse gemeenschap volgens die aap.

Wat een holbewoner.

61 reacties op “Aangiftemarokkaan vindt vrouwen bezit die je mag slaan

 1. Pispaal zegt:

  Jezus. Echt het grootste mongolenbericht dat ik in tijden heb gelezen. Wat een zwakbegaafde is dit, niet normaal. Ik denk dat de politie blij is dat hij zich meldt met zijn aangifte, niet zozeer vanwege die aangifte, maar vooral zodat ze hem meteen weer kunnen opsluiten in een gesticht. Want uit dit bericht mag wel blijken dat hij van zijn vorige straffen helemaal niets heeft geleerd.

  107
  2
 2. Roddelstraat zegt:

  Uit die tekst maak ik op dat hij ook van die losse handjes heeft, Anders probeer je dit niet goed te praten
  Al is ze nog zo een grote bitch dan nog hou je je klauwen thuis.

  13
  0
 3. Robbie zegt:

  Kunnen wij deze vieze t*ringlijer niet gewoon vogelvrij verklaren???? Dat wij hem gewoon kapot mogen slaan. Ja komt weer agressief over sorry daarvoor maar heb een bloedhekel aan deze gast…….

  27
  0
 4. Willem zegt:

  Zat even op zijn Twitter te kijken, maar deze knul deugt echt niet. Hij vind niet dat Jan en Dennis grapjes mogen maken over Marokanen, maar is nou zelf niet bepaald een goed vertegenwoordiger van die groep. In het het artikel ontbreekt nog dat hij veroordeeld is voor seks met een minderjarig meisje met beperking. Ordinaire viespeuk.

  13
  0
 5. Mabel wist de shit zegt:

  Het lijkt mij heel heel heel sterk dat er ook maar iemand in die kamelen kop interesse heeft. Laten we zo zeggen, als was het de laatste man ter wereld nog niet.

  4
  0
 6. Charlie da Silva zegt:

  Na sex hebben, en het filmen, met een minderjarig zwakbegaafd meiske, kan ik me zo voorstellen dat deze totaal idioot niet snapt waar men zich zo druk om maakt.

  8
  0
 7. TiTaToverkuffar zegt:

  Deze vorm van denken komt me bekend voor, heb dat ooit ergens gelezen in een of ander overschat kutboek. Veel mensen zijn er lyrisch over, maar er stonden eigenlijk alleen maar regeltjes in over hoe je je slaven, vrouwen en noem het op moest behandelen. Gut, hoe heet dat kutboek ook weer?…

  8
  0
 8. Waarom?! zegt:

  Ik durf het bijna nie te zeggen, maar over 1 ding heeft tie wel gelijk ” die dat stiekem willen” anders was ze wel weg gebleven bij die pauper kabouter. Is niet de eerste keer, en ook zeker niet de laatste keer. En verder vindt ik dat je dat soort preventief moet ruimen.

  3
  2
 9. Uitgesproken zegt:

  Zulke lui mogen blij zijn dat we ooit de deur hebben opengezet omdat ze het zo “lastig” hadden in hun eigen landje. Oh wat een spijt gaan we krijgen van dit soort figuren. Op een dag sturen we ze gewoon allemaal weg. Want je laat immers ook geen gekkies in je eigen huis toe. Nederland moet op slot voor zulke mensen met achterlijke gedachtes!

  9
  0
  • Tiszo zegt:

   “Wij” terugsturen? Hoe meer er bij komen, hoe onmogelijker dat wordt in een democratie, waar de pionnen van Klaus Schwab de macht hebben overgenomen. Nog een paar jaar en ze sturen de witte hetero mannen weg.

   1
   0
 10. Dwight zegt:

  Het allerergste is nog dat alleen HIJ het hardop zegt. Het is de heersende mening onder de aanhangers van de intolerante woestijnideologie. En voor dat volk zetten we onze grenzen wagenwijd open en moeten we begrip en tolerantie tonen?! Enkele reis terug naar eigen land!

  13
  0
 11. René Fr.ger✌️ zegt:

  Als mijn geliefde te lang doet over bier uit de koelkast halen krijgt ze gewoon een paar corrigerende tikken..laten we nou wel even reëel bliven en accepteren dat het vrij normaal is.

  5
  1
 12. Tiszo zegt:

  Is gewoon standaard praktijk in de islam; hun grote idool Mohammed deed het, en als goede moslim volg je zijn voorbeeld. Kun je gewoon nalezen als de moeite neemt.

  2
  0
 13. Keeth man zegt:

  Teveel inteelt heeft dit soort bijverschijnselen tot gevolg. Die ouders van die kleine zijn ook familie. Dan nog de neus poederen en het is wachten op ellende.

  4
  0
 14. Marco zegt:

  Deze Marokkaan vertegenwoordigd het gedachtengoed wat deze bevolkingsgroep met zich meebrengt vanuit hun apenlanden. En dat linkse tuig het maar toejuichen ze hierheen te halen.

  7
  0
 15. Nakketikker zegt:

  Die man zegt alleen wat dat boekje, de Koran, hem voorschrijft. Een prima moslim dus. Maar niet het soort volk dat we hier in Nederland willen. Oftewel: tüdeledöki met jou.

  5
  0
 16. rollins zegt:

  Vieze pedo ook nog. ttps://www.gelderlander.nl/nijmegen/omstreden-vlogger-veroordeeld-voor-ses-met-15-jarig-meisje-uit-nijmegen-maar-hoeft-cel-niet-meer-in~aa2fd979/

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.