Abbey Hoes FHM babe van het jaar


Wie kent Abbey Hoes niet? Nou ja, ik. Het schijnt een actrice te zijn die blijkbaar niet acteert in dingen die ik zie. Maar als je naar hij kijkt is het best een lekker ding. Wel leuk dat er een keer eentje wint met kleine tetten en een enorme reet. Maar wat het nog leuker maakt is dat Abbey helegaar niet van onnodig bloot houdt.

Zo was ze heel boos toen Gijp een keer zei” “Die is geil. Dat is eigenlijk haar grootste kwaliteit, wat doet ze verder?” Ze moest er erg van huilen. “Mensen misbruiken hun vrijheid van meningsuiting op zo’n negatieve manier. Ik heb gezegd dat ik voor gelijke rechten ben en tegen onnodig bloot in films, en dan vragen mensen waarom ik dit dan wél aandoe. Dus omdat ik dat zeg, mag ik mij niet sexy kleden? Ik vind dat een heel rare redenering”, aldus Hoes.

Blijkbaar is in haar half blote hol op de tennisbaan staan niet onnodig naakt in haar mooie hoofdje. Dat is zo grappig van Neerlands activistjes. Ze zijn altijd heel principieel als het ze uitkomt en weer helemaal niet als dat ze uitkomt. Schattig gewoon.

37 reacties op “Abbey Hoes FHM babe van het jaar

 1. Ali B zegt:

  Abbey heeft altijd op mijn lijstje gestaan… ik helaas niet op die van haar.
  Ik heb het nog geprobeerd met een rap en twee vingers maar helaas deze tante hoeft geen carriere voor kei harde mocro segs

  29
  3
  • >>>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

   >>>B R E A K I N G N I E U W S<<<

   WAAR STAAT DE DOOFPOT?

   Nu Johan Derksen niet vervolgd wordt door het OM om zijn sappige anekdote over de penetratie met een kaars bij een bewusteloze vrouw is de volgende vraag wat het OM doet met de anekdotes over de bewusteloze vrouwen die door Johnnie de Mol werden gepenetreerd? En wat gebeurt er met de aangiftes van die slachtoffertjes van onder andere Vieze Johnnie, Vieze Jeroentje, Ali B, Thijs Römer, Martijn Niemann, Carlo Boszhart etc etc etc????

   Razendsnel nadat voetbalanalist Johan Derksen zijn verhaal over het penetreren van een vrouw met een kaars had gedaan werd hij gecanceld door Paul Römer en stelde het OM een onderzoek in.
   In dat onderzoek zijn zowel Johan Derksen als een getuige gehoord maar met een mogelijk slachtoffer is niet gesproken omdat de politie haar niet heeft gevonden.
   Alle overige slachtoffers van seksueel misbruik die The Voice Of Holland heeft voortgebracht en die
   wel bekend zijn bij de politie zitten voorlopig nog in de wachtkamer.

   "Het OM besloot om razendsnel een onderzoek in te stellen tegen Johan Derksen, omdat het een ernstig feit betreft, dat ook heftige reacties in de samenleving heeft veroorzaakt", zegt een woordvoerder.

   Volgens het Openbaar Ministerie is echter niet aangetoond dat het voorval daadwerkelijk is gebeurd.

   Johan Derksen mocht drie weekjes later weer lekker verdergaan met zwetsen op tv.

   Helaas is er in de andere kwesties nog geen voortgang te noteren en dat is wel weer op zijn minst bijzonder:

   Een 74-jarige wordt publiekelijk op het schavot gehesen na een anekdote over een vijftig jaar oud voorval, maar echte actuele zaken blijven schijnbaar liggen???

   Hoe groot is de doofpot en hoe diep is de beerput???

   21
   24
    • Gerald Tapperijn zegt:

     Ondertussen is Johhny de Vrouwenmepper niet meer te zien op televisie en grote kans dat dit zo blijft. Niemand wil zo een figuur nog inlijven als die een reputatie heeft van Vrouwenmepper en drugsverslaafde en verkrachter.

     Lekker zooitje daar bij Talpa.

     17
     0
     • Simon Hatahamata zegt:

      Talpa heeft nergens respect voor.
      Zelfs een sfeervolle integere aankondiging van de uitvaart en de begrafenis van Willibrord Frequin werd gisteren bruut afgekapt.
      Directeurtje was er klaar mee.
      Kansloze halve zolen daar.

      15
      0
    • Geert Geluk zegt:

     Vermoedelijk zijn er ook collega’s op de werkvloer aan de Bergweg die niet meer met Johnny de Mol wensen samen te werken.
     Dan is hij misschien wel het zoontje van de baas maar werken met zo’n psychopaat lijkt mij niet prettig.
     Rijkeluiskind of niet. Er zijn grenzen.

     12
     0
 2. René van Dijk zegt:

  Dat is wel héél erg veel tekst voor roddelpeaat-begrippen.
  Daarom ben ik ook niet verbaasd over de domme taalfout die erin ‘geslopen’ is. Maakt toch niet uit, jullie bedoelen het goed.
  En ik snap het zo toch wel.

  >>”Maar als je naar hij kijkt is het best een lekker ding. Wel leuk dat er een keer eentje wint met kleine tetten en een enorme reet”.<<

  Lekker geyl ding en ik zou haar zeker doen. En voor al diegenen die wel van een nat kutje houden: ACHTERAAN SLUITEN AUB.

  12
  0
 3. Jan Bagger zegt:

  FHM is gek op groot !
  Die billen zijn van de zelfde omvang als het hoofd van de winnaar van 2020 .
  Volgend jaar N de Jager .

  10
  1
  • Diana de B. zegt:

   Want volgend jaar gaan de vrachtwagenchauffeurs een feestje geven?

   Ik vind die Nikkie de Jager een slecht voorbeeld voor alles wat met psychische problemen kampt.
   Dit krijg je als je bezuinigt op de GGZ

   12
   0
  • Stan the Man zegt:

   Lekkere wijven moet je in hun waarde laten en vooral niet mee laten discussiëren want dan raken ze in de war en zijn ze gelijk drie weken depressief.

   4
   0
 4. Bradley van Dijk zegt:

  Ik woon in een dorpje van ongeveer 2500 mensen. En ik kan zo 5 vrouwen opnoemen bij mij in het dorp wonen, die ik lekkerder vind dan haar. Zegt genoeg. Next

  5
  0
 5. Gordon T. zegt:

  Abbey, van harte gefeliciteerd met je cutie koppie en je heerlijke kont.

  Mag ik alsjeblieft ook met jou op vakantie? Please? 😳

  1
  1
 6. Choco Prince zegt:

  FHM heeft het bij mij afgedaan. Haar uiterlijk is niet noemenswaardig: tokkie hoofd, ondermaats en spekarmpjes: Worden echt mooie vrouwen tegenwoordig ook al gecanceld?

  3
  0
 7. aart appel zegt:

  Die gasten bij FHM hebben echt geen smaak. Wie zet er nou een obesitas kabouter op nummer 1 ? Misschien kan roddelpraat volgend keer een top 500 maken? Alleen dan mag Dennis niet mee beslissen want die heeft ook geen smaak.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.