Ach ja, Emma Wortelboer

emma

Dat grietje dat zichzelf een van de grootste teevee-vrouwen van het land vindt toont in 1 foto wat het echt is. Een beetje slecht onderhouden meisje van de Vrije School. Dit is zo’n foto die ieder mens niet post omdat het totaal nietszeggend is. Net als haar carrière trouwens.

Wat valt er verder nog over te zeggen.

46 reacties op “Ach ja, Emma Wortelboer

 1. Ali Banaali zegt:

  1 + 1 = 3 net als zijn Alibi. Ali B doe de groeten, bek dicht, neem een andere route. Je speelde ondernemen, familieman enige waar je aan zal denken is je bestemmingplan (Jilla!!!). Je rolley was weg, vraag het hans klok misschien kan hij je uitleggen hoe je tijd moet rolex spellen moet. Je zat bij de The voice achteraf zongen ze op andere microfoon namelijke een allochtoon, ze zongen hoge noot, backstage deuren closed! (Kuddos graag)!

  6
  955
 2. Jan-Peter Balkenende zegt:

  Jan, ik kom hier voor tieten van bijvoorbeeld Lisanne Zhara of scoops van BN’ers die echt niet door de beugel kunnen. Niet voor een of andere rotkop van Wortelboer.

  18
  2
  • Anti alles zegt:

   Ha Jan-Peter,

   Hoe gaat het in de baantjes carrousel waar je jezelf lekker ingewerkt hebt? Ouwe corrupte politieke nicht.
   Als je blote tieten wilt zien dan kan ik je hele andere sites aanraden.
   Zoek eens via Google op Youporn of Pornhub.
   Succes!

   3
   4
 3. Nou weten we het wel zegt:

  Ik vermoedde het al. Na de hele ochtend artikelen van normale lengte over onderwerpen die er toe doen te hebben gelezen op mediacourant vroeg ik me af wanneer komt Jan met een social media foto/filmpje van een nobody met 4 regels tekst eronder.

  11
  2
 4. Yvonne Kul- de Weijer zegt:

  Feministisch als de pest maar zou ook gerust een ‘anoukje doen’ om beste Teevee vrouw van NL te worden. Links(e) lullen, rechts vullen

  4
  3
  • Natuurlijk oog voor cup maten zegt:

   Heel goed gezien Sjoeke. Helemaal mee eens ook. Dit zijn een paar hangende slappe tieten.
   De cup maat is goed en schat ik op dubbel D, alleen moet ze altijd een push-up BH aan.

   2
   3
 5. Hendrik Knollenboer zegt:

  Emma heeft mijn leven veranderd. E hebben al haar tips in de praktijk gebracht. Sinds mijn vrouw tot haar elleboog in mijn aars zat loop ik wel met een papiertje tussen de billen.

  1
  1
 6. Kabouter plop zegt:

  Als ze niet zo’n narcistisch arrogant wijf was had ze nog mooi kunnen zijn. Nu druipt het er vanaf en kan ik er geen stramme kabouter van krijgen.

  0
  2
 7. AT5 voorlees Merel zegt:

  Heeft emma borstvergroting gedaan? Want ze loopt zo te showen met haar voorgevel. Maar ja een soepkippetje lijkt het wel nog steeds.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.