Acteur Nasrdin Dchar vindt Roddelpraat racistisch


En vrouwonvriendelijk. En respectloos. En talentloos. En drek. En hij laat zich de mond niet snoeren. Maar vindt wel dat wij onze mond moeten snoeren. Vanwege waardigheid of zoiets. Het is allemaal weer hetzelfde liedje. Iets niet leuk vinden en dan het stempeltje racisme erop plakken en klaar.

En alleen maar om je eigen clan. Want we hebben nooit eerder iets van Nasrdin gehoord. Niet toen we grappen maakte over Chinezen, dove mensen, Afrikanen, dikke mensen, LGHBTIQ+, Wilfred Genee, VMBO’ers, Tukkers, kaasboeren, zure feministen en ga zomaar nog een half jaar door. Nooit iets van deze actreutel gehoord. En nu opeens zijn wij racisten omdat we iets over Marokkanen zeggen, wat overigens in de rassenleer geen ander ras is. Maar goed, dat doet er niet toe.

En dan piepen dat het verdrietig is dat we in een tijd leven dat zoveel mensen blijkbaar graag naar Roddelpraat kijken. Deze man speelt trouwens in Mocro Maffia. Is dat niet een beetje clichématig? Criminele Marokkaanse hangjeugd. Dat mensen daar naar kijken zeg. Maar dan zal er wel weer met de vlag van ‘de vrijheid van meningsuiting’ gezwaaid worden.

64 reacties op “Acteur Nasrdin Dchar vindt Roddelpraat racistisch

 1. Robbie zegt:

  Toch vind ik wel dat hij iets zinnigs zegt, namelijk “Het lijkt wel dat we dingen normaal gaan vinden, die niet normaal zijn” . Ik herken dat gevoel heel goed als ik weer een Transgender hoor zeiken over fobie, of als ik Opsporing Verzocht aan het kijken ben en ik het signalement van de dader al kan raden……..

  90
  1
 2. gilly bates zegt:

  zo zonde dat die gasten allemaal zulke jankballen zijn in het echt. mocro maffia is zo vet maar door dit soort dingen waardeer ik het gewoon minder!

  24
  3
 3. chris neuer zegt:

  Acteur Nasrdin Dchar vindt alles racistisch, want aar heeft ie voordeel bij…

  die gast heeft geen principes is alleen maar uit op macht en invloed. hij is zelf racistisch want vraag maar eens en hem of marrokanen ook racistisch kunnen zijn, dan zal ie nee zeggen..

  28
  1
  • Albert Geinstein zegt:

   Dat besnijden is ook alleen maar omdat zij denken dat er dan geen aids achter blijft hangen, tijdens het bruinwerken. Hygiëne mooie smoes, maar daar hebben we in de beschaafde westerse wereld wassen uitgevonden…

   7
   0
 4. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  En waar moet ik hem van kennen? Hij komt me bekend voor, denk dat ik hem wel eens op tv voorbij heb zien komen op Dinsdagavond…….. kan ook zijn neef zijn, of broer, ach inteelt lijkt allemaal op elkaar. Stop making stupid people famous Jan!

  17
  3
 5. Paardenlul zegt:

  weer iemand die 10sec heeft gezien ipv hele uitzending en de hele context?
  Jan R is het in ieder geval niet…. Dennis is gewoon eenkennig boers (die nog uit de kast moet komen) en komt lomp over en redelijk bevooroordeeld ook door zijn dommigheid. Het is niet anders, maakt het wel weer leuk allemaal. Al die lange tenen mensen….

  6
  3
 6. rollins zegt:

  Ach daar hebben we hem weer. De man die grappen van Amhali jat, maar ze dan irl gebruikt. De man die niet gediscrimineerd wil worden maar wel op het Marokkanen orgel gaat als hij een Gouden Kalf wint. Het zoveelste non talent dat enkel de media haalt niet bij de gratie van zijn kunnen, maar altijd ten koste van een ander.

  Ik begrijp dat ook Roddelpraat persisteert bij deplorabelen als deze, maar het beste zwijg je ze dood. Want ook dit janken heeft enkel en alleen met hem en zijn spiegelbeeld te maken. Onze deugmocro.

  13
  0
 7. PiemelBoy zegt:

  Ik laat mijn Marokkaanse kontje dit weekend weer uitwonen door Ali B en de 40 rovers. Hebt u ook zin om mijn Mocro kontje uit te wonen, laat het mij dan snel weten. Er is nog plaats voor 10 besneden piemels in mijn kontje.

  2
  17
  • Albert Geinstein zegt:

   Dat besnijden is ook alleen maar omdat zij denken dat er dan geen aids achter blijft hangen, tijdens het bruinwerken. Hygiëne mooie smoes, maar daar hebben we in de beschaafde westerse wereld wassen uitgevonden…

   1
   1
 8. Mabel wist de shit zegt:

  OOOOO het kwartje valt ineens..het gaat om die door Boef afgelebberde boterham! Dat heeft toch meer er mee te maken dat dat kind zo onvoorstelbaar dom is, irritante Engelse woorden door elkaar zit te lullen, zichzelf op het paard heeft gehesen als influencer en te dom is om voor de duivel te dansen met haar opgepompte lippen. Marokkaans? Nee het is een achterlijk wijf.

  12
  0
 9. LikMeKut zegt:

  Het is diep triest dat mensen zulke zielige vloggers volgen. GET A FUCKING LIFE! (Stoer hea eff zo’n Engels zinnetje erbij! Hoor ik er nu ook bij!?)

  5
  0
 10. Jaap R. zegt:

  Marokkanen zijn echt het gezwel van de Nederlandse samenleving. Er is geen groep zo vocaal, hypocriet en agressief als zij. Een gevaar voor de westerse cultuur.

  7
  1
 11. drogepoepsteek zegt:

  Droge Poepsteek leest nergens in de post van Nasrdin dat hij vindt dat de mond van roddelpraat gesnoerd moet worden. Hij noemt het programma alleen racistisch en talentloze drek. Als het Droge Poepsteek het fout heeft, neem het hem niet kwalijk want hij heeft dyslexie.

  1
  1
 12. Matsie zegt:

  Misschien kan deze ongelooflijke Hans worst zijn tijd beter besteden door zijn achterban te mobiliseren.
  Ze te wijzen op de prachtige kansen die ze hier kunnen krijgen ipv zeiken, zeiken en nog eens zeiken.

  Ik heb Marokkaanse vrienden en die zijn wegkijkers als Nasrdin Dchar helemaal zat.
  Veelvuldig worden deze vrienden aangekeken wanneer hun Noord Afrikaanse medemens weer iets uitvreet.
  Het is altijd de schuld van een ander ‘geen stageplaats enz’ maar nooit van hunzelf.
  Nooit eens de gedachte goh laat ik eens op school mijn best doen ipv altijd de schuld te geven aan de kaaskoppen.

  Dus beste Nasrdin Dchar. Mocht je in Nederland die ‘waardigheid’ niet kunnen vinden.
  Ga je toch lekker opzoek naar de waardigheid. Je zult die daar vast vinden. Kuch want alles is daar zoveel beter.

  4
  0
 13. Dwight zegt:

  Lekker selectief verontwaardigd zijn. Maar als bijv. Joden en Hindoestanen of vrouwen zonder hoofddoek geïntimideerd, uitgescholden en mishandeld worden hoor je deze aanhanger van de pedo-“profeet” niet.

  3
  0
 14. Dikke Teun zegt:

  Al dat tuig moet gewoon lekker terug naar het rifgebergte het woord gastarbeider staat niet voor niks gast voor.. je opoe en je vader mochten schoonmaken ga nu maar weer terug naar je zandbak

  4
  1
 15. Alleenmaarliefde zegt:

  Wie het adres van Jan roos of Dennis Schouten heeft beloning €500 per adres .

  Wil alleen maar veel liefde opsturen

  Snapchat:onbekendd187

  1
  8
  • FELiX von Dreübenburger zegt:

   Mijn god.
   Wat een onuitgesproken ontzettend DOMME mongoool ben jij dat jij dit bericht hier post.

   Ik zal je mijn adres geven dan beuk ik je finaal de tehring met een stuk hout.

   1. Dit berichtje van jou kan zomaar als een dreigement worden opgevat. Reden temeer om even gezellig langs te komen zodat ik jou finaal de tehring kan beuken met een stuk hout.

   2. Je spelfouten, je foutief gebruik van interpunctie, zinsopbouw, alles, werkelijk alles is k. u. t. dus als je langskomt zal ik er gelijk een paar taalregels in rammen met een stuk hout.

   3. Hetgeen jij vraagt staat al sinds je vader raak schoot in het telefoonboek, jij ongelofelijke amateur. Ik hoop je binnenkort te zien en te spreken, dan zal ik je gelijk een draai om je oren verkopen met de dikke editie van de gouden gids, en dat gaat je zo’n 500 euro kosten.

   Moge bloedpoep uw deel zijn waaraan u langdurig gaat lijden.

   4
   0
 16. Fuckroddelpraat zegt:

  Stel dat ik morgen op het nieuws lees “Jan roos en Dennis Schouten doodgeschoten” vier ik een feestje iedereen is uitgenodigd 🤣🤣

  3
  9
 17. Mi zegt:

  Zet zelf zn volk voor schut met dat mocro maffia. Totaal niet des cultuur of religie om je zo te profieleren onder de noemer acteur. Hou gwn voortaan je bek fking omhooggevallen k#t

  2
  0
 18. Lekkermann. zegt:

  In 2 jaar tijd 2 akkefietjes met deze Finnen gehad, uit het niets, mij bedreigen met meer. Toen heb ik 1 keer een mes getrokken en de ander de kk in geslagen, aangifte tegen me gedaan en 2 keer een schouderklop van politie gekregen.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.