Advocaat Lil’ Kleine: ook voor hem vervelend

lil-kleine-opgepakt-foto-jamie

“Het heeft uiteraard een grote impact op hem. Het is vervelend uiteraard, ook voor hem.” Hahahaha. Lekkere advocaat heeft Jorikje in de arm genomen. Het is nu voor hem vervelend dat ie het hoofd van de moeder van zijn kind tussen de autodeur wilde pletten. Hahahaha.

Het Openbaar Ministerie in Amsterdam is trouwens in beroep gegaan tegen het vrijlaten van Lil’ Kleine. De rapper mocht gisteren in afwachting van het onderzoek de gevangenis verlaten. Zijn advocaat Nienke Hoogervorst (protegé en geliefde van Bram Moszkowicz, die de vader is van de manager van Lil’ Kleine) zegt dat haar cliënt „opgelucht” is. Ze benadrukt dat Vaes nog geen aangifte heeft gedaan tegen haar cliënt, wat helemaal geen moer uitmaakt.

29 reacties op “Advocaat Lil’ Kleine: ook voor hem vervelend

 1. Gasklep zegt:

  Mooi dat het zo afloopt voor die kleine etter.
  Ik gun hem een mooie cel en een klein telefoontje om in z’n hol te verstoppen. En als hij goed zijn best doet op de wasknijpertjes of de blikje dierenvoer inpakken dan krijgt hij privileges en mag hij misschien in de bibliotheek werken. Ken ie leren lezen, deze beroepsmongeaul.

  29
  0
 2. Kabouter zegt:

  Natuurlijk is het ook vervelend voor lul’ kleine.
  Dat hij knettergek is wel te verstaan.

  Is lul’ kleine wellicht geen neefje van Gordon?
  Beide heren adoreren de Colombiaanse levenswijze, beide heren zijn te koppelen aan het gedrag wat behoort tot manische depressiviteit.
  En mede hierdoor reageren beide heren nogal sterk op dat Colombiaanse poeder.

  9
  0
   • Albert Geinstein zegt:

    Laat die mongool, nix reageren, geen likes, of discipelen. Krijgt hij een hard micro pikkie van. Laat m maar weer schapenporno gaan kijken voor zijn genot. Gewoon 0 reactie geven

    4
    1
  • De Depressieve Postbode zegt:

   Het blokkeren van dit zielige kale rifaapje gaat niet lukken, want meneertje heeft de beschikking over 10.000 IP adresjes.

   Dus moeten we hem met z’n allen geen aandacht gaan geven hé 😉

   7
   1
 3. Flappie zegt:

  Ik kan me niet voorstellen dat hij daadwerkelijk 1.77 is hoor, hij zal wel elevator shoes gedragen hebben of op een andere manier hebben valsgespeeld.

  3
  0
 4. Sjoeke zegt:

  Die kut, moet ook eens effe met haar hoofd tussen een deur komen te zitten. Als je enige punt is dat slachtoffer geen aangifte doet…. het staat op video kut. Ga je schamen dat je hem überhaupt nog gaat verdedigen.

  1
  0
 5. TiTaToverkuffar zegt:

  Het is vooral erg vervelend dat zijn moeder het op de avond van de verwekking voor een paar euro meer zonder condoom gewaagd heeft. Het is ook vervelend dat Jorikje nu niet weet welke van de zeven dwergen zijn biologische vader is, maar daar gaat het nu natuurlijk niet over.

  1
  0
 6. Hanneke Rooss uit Bergen zegt:

  Mijn pappie bracht mij vaak naar bed en bleef iedere avond vertellen over de olifant met een hele grote slurf en of ik weer even wilde voelen. Bah Pap je was fout. Ik kots van je, zoals jouw olifantenslurfje over mijn nachtpon kotste. In je bloote reedt met alleen je zwarte t shirt aan. Ik huil nu nog

  0
  11
 7. Y. Kul- de Weijer zegt:

  Slim van dhr Kleine om deze advocate in de arm te nemen. Deze dame heeft wel ervaring met het begeleiden van omhooggevallen droeftoeters. Was mevr Hoogervorst ook niet de advocate van Dave R. in de beruchte villaroof-en jacuzzi zaak?

  2
  0
 8. Mabel wist de shit zegt:

  Het probleem is dat Lidl Kleine de rest van z’n leven niet meer hoeft te werken. Het zal hem allemaal de bout hachelen. Zodra hij die vrouw met dat vreemde model hoofd heeft gedumpt, of andersom voor een mooi bedrag dan is de volgende aan de beurt. Hij heeft ff 3 dagen cold turkey in de bak gezeten, dat is veel erger voor hem.

  1
  0
 9. Jesse Hoefnagels zegt:

  Okee lidl kleine in de bajes,
  Goed verhaal,
  Honden blaffen maar ik spreek geen wartaaal,
  Helikopter circelt rondjes boven je,
  Wie zit er in?, is het de CIA of is het jes-C met een spraakgebrek, versneld Slim Belly C, Jes-C is een crazy mofo en in drop die shit binnen je.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.