Alex Soza maakt Lil’ Kleine kapot

soze-alex

WANT ALLES KAN KAPOT! Wat wel grappig is dat Alex Jorikje een vervelend feitje vertelt. Soze is namelijk net vrij uit de bak en kondigt een moeilijke tijd voor de dwergrapper aan. In de bajes vinden ze vrouwenmeppers namelijk niet zo heel leuk. Lil’ Kleine krijgt het dus onder de douche moeilijk. Zijn poeperdje zal nooit meer Lil’ of Klein genoemd worden, zeg maar.

Verder is het altijd vermakelijk als iemand als Soze het morele kompas uit gaat hangen.

40 reacties op “Alex Soza maakt Lil’ Kleine kapot

 1. Robbie zegt:

  Zou wel grappig zijn als deze gast die Lil Kleine treft. Ben geen fan van Alex maar ik denk wel dat hij die Lil kleine totaal afslaat. En ook zegt hij nu eens geen rare dingen. Ik ben niet bekent met de gevangenis, maar het heeft Alex schijnbaar goed gedaan. En Alex nooit meer een pistool op je vrouw richten he……

  34
  3
 2. Henk van de buren zegt:

  Hij had vroeger rode haren en werd gepest door de hele buurt. Dat verklaart een hoop. Zulke zielige figuren kunnen zich over het algemeen uitstekend identificeren met kabouters maar nu even niet.

  6
  3
 3. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Het gaat er niet om wat deze beste man in kwestie is, doet of zegt. Ken die gast niet en het maakt me niet uit waar die voor gezeten heeft, feit is dat hij, net als ik een broertje dood heeft aan dit soort kneusjes die met de handjes aan weerloze vrouwen zit. Ben ik het toch nog eens een keer eens met een tokkie.

  10
  3
 4. Willem zegt:

  Soze is niet een schoolvoorbeeld. Echter wel recht voor zijn raap.
  En dat is Jan Roos niet! Die Roos is achterbaks en steekt je een mes in de rug met zijn kinderachtige smalende varkenssmoel. Een door en door verrot mens is Jan de alcoholist uit Bergen. Overal uitgekotst. Mag blij zijn dat Dennis dit varken nog een kans gunt. Prutser Roos. Meer respect voor Alex dan voor jou, smerig sujet

  1
  26
 5. Flappie zegt:

  Hoe groot is de kans nou helemaal dat die pauperkabouter daadwerkelijk naar de bak gaat in een land als Nederland? Waarschijnlijk een paar uurtjes extra schoffelen en weer door.

  6
  0
 6. Marco zegt:

  Grappig hoe deze kerel eerst ‘een vaderfiguurlijke’ tip probeert te geven, en daarna compleet uit z’n slof schiet. Laat weer zien wat voor aap zonder intelligentie dit is.
  Van mij mogen zowel lil kleine als deze vent in die put gesodemieterd worden waar Dennis naar refereerde 😉

  3
  0
 7. petunia zegt:

  Misschien een mafkees, maar voor 1 keer heeft hij een punt. Van vrouwen blijf je af, en als het een keer te veel wordt, dan los je het op met woorden of je loopt weg.

  3
  0
 8. Antionne Montana zegt:

  Laten we hopen dat het Gronings orakel woord houdt en vrouwen niet aanraakt. Voor je het weet is er een kleintje met een grote bek en we hebben bij die gracelijke schreeuwlelijk uit Amsterdam gezien waar dat toe leidt.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.