Alex Soze: Jan Roos is een pussy

alex-soze

En Dennis een kasthomo, maar dat laatste is niet echt een verrassing. Waarom is Jan een pussy, volgens Alex? Omdat onze grote vriend heeft gezegd geen zin te hebben in de Groningse schreeuwlelijk in de studio. Maar volgens Soze is ie gewoon bang voor hem. Net als Lil’ Kleine.

Ook wordt het tijd om geen halvegare gasten meer in het programma uit te nodigen. Blijkbaar vindt Alex zichzelf een helegare, wat opmerkelijk is voor een halvegare.

55 reacties op “Alex Soze: Jan Roos is een pussy

 1. rollins zegt:

  Dat er mensen zijn die cocaïne gebruiken, soit.
  Dat er mensen zijn die gehandicapt zijn en cocaïne gebruiken, prima.
  Zelfs dat er mensen zijn uit een achtergesteld gebied, die gehandicapt zijn en cocaïne gebruiken. Fine.

  Maar laten we dan alsjeblieft preventief ruimen weer invoeren.

  35
  21
  • PiemelBoy zegt:

   Ze zouden jou ‘Steven'(zo heet je niet echt maar je reageert vaak onder die naam) eens moeten ruimen, enorme flapfdrol. Je zit iedere dag op Roddelpraat met een heleboel verschillende namen anoniem andere mensen te beledigen. Als Alex voor je neus staat dan schijt je zo hard in je strontbroek. En ga nu gewoon eens werken, smerige parasiet die zijn handje ophoudt.

   21
   13
   • rollins zegt:

    Dus iemand die de “iedere dag” op Roddelpraat zit is ‘een smerige parasiet die zijn handje ophoudt’.
    Okay, cool. Dan rest de vraag wat iemand is die elke ziet dat ik “iedere dag” op Roddelpraat zit?

    Steven had je overigens wel goed. Luiertje voor jou!

    2
    12
    • rollins zegt:

     Beste redactie Roddelpraat. Zoals jullie ook zien, is Piemelboy hardop aan het fantaseren. En dat mag. Het zijn maar letters. Maar een unieke naam aan een uniek IP koppelen is toch iets dat binnen de mogelijkheden van WordPress valt meen ik.

     Zou misschien een uitkomst zijn voor dergelijke toetsenbordridders. Het voorkomt iig het kapen van een naam en met andermans nick aan de haal gaan.

     Overigens ben ik wel de enige échte Wim Heitinga. Mijn verficatiecode is ^&&*^&^#(_)#89999
     Dus ja..

     5
     8
     • PiemelBoy zegt:

      Nogmaals zoek een baan ‘Steven’, we zijn jouw stoere anonieme praatjes spuugzat, In real life ben je een enorme kneus. Zoek een baan en ga werken in plaats van heel de dag achter je computer achter roddelpraat en gaypornosites.

      7
      13
     • Hocus Pocus zegt:

      Wij.
      De fanbase.

      Wij zijn piemelboy en al zijn smerige fantasietjes helemaal zat. Inderdaad.
      En dat jij, piemelboy, de godganse dag uit je nek zit te zwammen als Steven, Piemelboy, Fred, Anja en noem ze maar op.

      Dus ja. IP-afhsnkrlijke naam.
      Registreren bij de redactie.
      En een ban op jouw poep en seks fantasieën dat zou de Roddelpraat fanbase zeer waarderen

      5
      1
     • Maniakale Madness zegt:

      Beetje paranoia?
      Tamelijk schizofreen.
      Steven is altijd overal.
      Altijd in de buurt.
      Jij. Kunt. Niks. Meer.

      Als je straks gaat hangen bij de postbode dan zit hij nog steeds in je hoofd.

      Je obsessieve gedrag is volkomen normaal. Heb je dat pukkeltje op je kringspier al uitgeknepen? Of heb je gewoon een vette aambei van de hele dag op de bank liggen te rotten?

      2
      0
 2. PiemelBoy zegt:

  Inderdaad, ik steun Alex in deze. Sorry Jan Roos en Dennis. Met Alex zou je echt een toffe uitzending kunnen maken. Jammer dat jullie het niet aandurven en jullie zijn zelf ook niet heilig, dus nogmaals jammer.

  29
  30
 3. Tim van Vooren zegt:

  Alex zat in de gevangis toen hij een fietser aanreed en klappen gaf en toen wegreedt n weer iemand aanreedt dus die is gecancellt.
  Maar w goed punt door te zeggen dat Jorik een imbeciel is en geen vrouwen mag slaan dus ik hoop dat hij bond en blauw uit de gevanengis komt

  10
  1
 4. AmacaibyTjabo zegt:

  Eerlijk hij heeft best wel gelijk mbt dat ze alleen maar gekkies uitnodigen zonder weer woord. Deze man spoort niet, maar hij is wel lollig. Dit zou een legendarische uitzending worden.

  13
  6
 5. Robbie zegt:

  Ik ben van gedachte en mening verandert. Gebeurd echt niet vaak. Maar nodig hem uit Jan!!!!! Jij maakt verbaal gehakt van deze gast met zijn grote bek. Alex jonge ik weet dat je dit lees, je bent echt geen partij tegenover Jan. Ja met je vuisten misschien, maar verbaal word je gewoon totaal kapotgemaakt als Jan dat wil. Groetjes Alex en spreek je wel binnenkort ik ben die vervelende Brabander………

  11
  6
   • Robbie zegt:

    Ai denk je nu dat ik al die aliassen heb??? Want dan moet ik je teleurstellen hoor. Ik heet en heb Robbie al vanaf de start van deze site. Dus denk wat je wil doe wat je wil maar vergis je niet en beschuldig andere niet. Verder geen probleem *high five*……..

    7
    0
 6. Oplettende Kijker zegt:

  Wat in hemels naam doet die gast altijd met zijn mond? Wat verschrikkelijk om naar die rare bek te kijken. Somige gasten gaan beter en podcast om te luisteren maken. Dan hoef je ze god dank niet ook te zien.

  1
  2
 7. PiemelBoy zegt:

  Vanavond eet ik haring in tomatensaus / nou eigenlijk smeer ik het over en langs mijn kleine stijfje. Zo heb ik de ongestelde Steven denkbaar bereden en zijn kondje opengescheurd

  1
  3
 8. Wortelloper zegt:

  Hij poept in een zakje nadat ze hem voor de dood hebben weggehaald. Die gozer stinkt enorm als die zak is volgescheten. Niet normaal. Geen pinda’s voeren dus dan weet je dat alvast als je hem uitnodigt.

  2
  0
 9. Bill+Gardner zegt:

  Nodig hem gewoon uit en stel gewoon 1 eis er wordt hier niet geschreeuwd. Lijkt me best leuk, Alex is niet politiek correct en houdt niet zn muil dicht zoals 90% van de gasten.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.