Alex Soze reageert op Jan Roos

soze

Na het lastigvallen van Nationaal Erfgoed Arjen Robben en die debiele opmerkingen over Peter R. de Vries waren we wel even klaar met meneer Soze. Maar hij weet zich goed te revancheren.

Soze werd in de laatste Roddelpraat door Jan even flink door de mangel gehaald, maar reageert daar toch sportief op, en maakt en passant nog even wat grappen over Tia Dennis. We weten niet precies wat hij allemaal gebruikt heeft voor of tijdens het maken van deze video, maar echt stabiel komt het allemaal niet over. Precies zoals we van hem gewend zijn.

32 reacties op “Alex Soze reageert op Jan Roos

 1. Gerecht Strafhof Den Haag zegt:

  Deze meneer zal binnenkort een bezoek krijgen van de politie, zal van zijn bed worden gelicht heeft meerderen boetes openstaan voor het fout parkeren en beledigen van politie in functie er staan ook nog wat belasting boetes open.
  Deze meneer zou enkel tijd vast komen zitten.

  Hoogachtend Gerecht Hof Denhaag

  12
  3
 2. Wieisdemol zegt:

  Alsjeblieftgeenaandachtgeven.Neemditzieligefiguurtegenzichzelfinbeschering.Kanernietsaandoen.GeboreninGroningenenenzwaarverslaafd.

  7
  0
 3. Moeder zegt:

  Het is allemaal de schuld van mijn man. Alexander heeft geen makkelijke jeugd gehad. Je ziet hem nog steeds regelmatig slikken op beeld. Wij weten waarom, maar kunnen daar nog steeds niet over praten. Alexander bedoelt het niet zo. Het is het trauma en waarschijnlijk doet zijn bipsje nog steeds pijn.

  1
  0
 4. Piet Paulusma zegt:

  Alex is best een lekker ding. Stoere vent die z’n klauwen nog in mijn rug zet en je dan keihard over de endeldarm neemt. Ik laat het weer even het weer en krijg die vent niet uit mijn gedachten.

  0
  0
 5. Xxx zegt:

  Hij heeft de kat van zijn vriendin doodgeschopt en in een schoenendoos in de container gegooid. Wat een gek. Zo snel mogelijk opsluiten.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *