Alex Soze uit de bak in Andy’s auto


Zo kan het gaan in het leven. Je komt na maanden vrij uit de bak waar je zat wegens geweldpleging en Andy van der Meijde staat je op te wachten met zijn auto voor een opname van ‘Met Andy in de auto. Alex Soze maakt dat mee. Eerst schreeuwt ie weer de hele boel bij elkaar en dan stapt ie in de wagen.

De arme kinderen hebben toch na maanden even twee minuten van hun schreeuwende vader kunnen genieten die net uit de bajes komt.

Ps: je hebt een deuk in je voorhoofd.

37 reacties op “Alex Soze uit de bak in Andy’s auto

 1. Zonnebrand1988 zegt:

  Alle gekheid op een stokkie. Dit is zo ontzettend sneu voor die kinderen. Zeer trieste man, die totaal niet begrijpt wat hij zijn eigen kinderen aandoet. ”Want ik ben stoer, en kansloos dus moeten zij ook zo’n leven leiden/lijden”.

  *KOTS GELUID

  25
  4
 2. Alex Soze zegt:

  Alles kan kapot, Ook PiemelBoy/neukgenot. Het liefst in het trapgat van de postbode, of anders in een bad met zoutzuur. Dat lijkt mij een mooie oplossing voor die rifaap.

  3
  0
 3. Boesta zegt:

  TBS met dwangverpleging is wat die stumper nodig heeft. Achterlijk dat hij nog in de buurt van zijn kinderen mag komen. Die aso Casino boy waarbij hij in de auto stapt is al net zo’n stumper..

  7
  1
 4. Kojak zelf zonder schade op zijn harses zegt:

  Kon Andy niks beters krijgen dan een kale mislukte schorsmoel?
  Zo’n figuur heeft toch niks te melden joh. Gauw weer terug naar de TBS kliniek leipe clown

  5
  1
 5. Scarface zegt:

  Dit is toch zielig voor die kinderen eej??? Dan zit jouw papa al “in de gevangenis “. Klasgenoten mogen dan al vaak niet meer met je spelen òf je wordt om de verkeerde redenen (lees: om uit te horen) uitgenodigd. En dan is jouw lieve stoere held genaamd papa weer vrij en dan worden ze zo aan hun lot overgelaten.
  Waarom doet Andy hierin mee?

  4
  0
 6. Wie is deze meneer? zegt:

  Deze man komt mij niet bekend voor. ff opgezocht.
  Deze meneer schijnt een reputatie te hebben in Groningen.
  Wat ik hier zie is een schorre schreeuwende man die net uit detentie komt. Waarom hij vast zat is mij niet duidelijk tot ik YouTube ging kijken. Nou ik weet niet of je kunt abonneren maar dat ga ik maar niet doen. Ik denk dat hij zich beter bezig kan houden met zijn kinderen, zich gedeisd houden zodat er
  in de toekomst geen tralies tussen hem en zijn Kids zitten
  Eigenlijk moeten we geen aandacht aan hem besteden

  2
  0
 7. Moopie zegt:

  Ik heb de politie aan de deur gehad , 6 auto’s en een busje
  Buren hadden melding gemaakt van geschreeuw en mogenlijk een gevaarlijke situatie.

  De tv stond iets te hard, YouTube Alex Sose

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.