Ali B gespot met andere vrouw


Kijk nou toch. Ali B staat in Dubai leuk te doen met een andere vrouw dan Breghje. Hij moet ook wat, want die schijnt de pleiterik te hebben gemaakt. Ali gaat een lastig tijd tegemoet als de rechtszaak van start gaat, waarin hij wordt verdacht van verkrachting. Dus een beetje warmte kan ie wel gebruiken.

Nou meid, ren voor je leven.

29 reacties op “Ali B gespot met andere vrouw

 1. MC Radboutje zegt:

  Ik verdedig stukken vulles zoals Ali B met gemak, ik heb geen ethiek namelijk, alleen the money telt. Als er iemand is die wil dat ik Schoutens en het drankorgel uit Bergen de typhus procedeer, zal ik dat ook doen. Dan ken ik die twee klapmongolen niet meer. Ja ik ben een advocaat dus een RAT
  Geef mij your money yeah yeah yeah

  3
  24
 2. Robbie zegt:

  En toch vind ik dat hij nu weer wat imponerend overkomt tegenover die dame. Net als je tegen bepaalde type’s zegt: ‘nee ik koop het niet’ en dat ze dan dreigend en agressief gaan doen. En dat zal/kan vast door de beeldvorming en kennis van nu komen. Maar ik vind het maar goor……..

  6
  2
  • Piet zegt:

   Vergeet het maar grote vriend, dit zijn mensen met die befaamde 10.000 IP adressen, die zien we zo weer terug helaas.

   Wat ik gisteren al zei, een login systeem, dat zou de uiteindelijke oplossing kunnen betekenen.

   5
   0
   • Robbie zegt:

    Tja als digibeet weet ik echt niet hoe dat allemaal werkt. Maar als een login systeem werkt zeg ik meteen doen!!! Eigenlijk zijn ze al te laat want vele zijn ook al vertrokken, en dat is best jammer. Er waren hier best grappige en scherpe mensen in het begin, nu is het alleen gezeik onder mekaar. Das jammer en is ook nog eens onnodig…….

    5
    0
    • Piet zegt:

     Als we een login systeem krijgen, moet je denken aan een Twitter, Instagram.

     Je krijgt dan een account met een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord:

     https://www.instagram.com/accounts/emailsignup/

     Je logt dan in met je e-mailadres of gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens kan je reacties plaatsen, en heb je gelijk een mooie vaste gebruikersnaam.

     Als je dan over de schreef gaat, kan Dennis je account blokkeren, en kan je dus niet meer inloggen om een reactie te plaatsen.

     Wil je dan klieren, dan zou je weer een nieuw account moeten aanmaken, maar dan heb je ook weer een ander e-mailadres nodig, want bij dezelfde, zou het systeem een error kunnen creëren.

     Je zou dan een bevestigingsmail kunnen sturen, om je account te verifiëren. Zo wordt het gebruik van een fake e-mailadres onmogelijk gemaakt.

     Misschien komen die mensen van het begin, dan ook weer terug.

     6
     0
     • Robbie zegt:

      Ja ik zeg gewoon doen!!!! En niet als je op artikel of zo’n zogenaamde BN’er negatief of wat grof reageer meteen je van de site gooien dat vind ik werkelijk niks. Zwaar voorstander van vrije woord en mening. Maar wel die persoonlijke aanvallen gewoon de mond snoeren zeg maar. Kijk hieronder zie je eigenlijk alweer een voorbeeld…….

      5
      0
     • Mabel wist de shit zegt:

      Dan krijg je wel een beetje het Geen Stijl idee. Die blokkeren alles wat maar een beetje naar rechts neigt.

      0
      0
 3. Tampeloeris zegt:

  Ali Buttplug is ook hier lekker geraffineerd bezig, want hij draagt een deugmens-muilkorf onder zijn kin. Alleen schapen dragen muilkorven terwijl hij een predator is.

  9
  0
 4. Klaar met Ali B zegt:

  Laat die mislukte zak stront lekker rotten in die gouden bergen woestijn.
  Her enige dat over hem Nederland nog boeit is hoelang hij het staatsloten in moet.
  Wat zijn ex vrouw en tevens moeder van zijn kinderen betreft: hoop dat ze hem alleen financieel nog helemaal leeg zuigt.

  0
  0
 5. Charlotte H. zegt:

  De meest gruwelijke moordenaars krijgen in de gevangenis altijd brieven van vrouwelijke aanbidders want sommige vrouwen worden opgewonden van bad guys … dus zoiets geldt ook voor Tralie B.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.