Artiesten zijn het zieligst van allemaal


Wat voor sfeer zal er zijn in de zaal? Mensen met een eigen bedrijf, die maanden gesloten zijn geweest en nu diep in de schulden zitten, horeca die kapot is gemaakt, het doet er allemaal niet toe. Want weet je wie echt heel erg zielig zijn? De artiesten. Ja, echt waar. Zij zijn het echte slachtoffers van de coronacrisis.

En het is inderdaad moeilijk uit te leggen dat er wel 25k mensen bij voetbal zitten, maar in een theater er vrijwel niemand mag komen. Maar houd toch eens op met dat zielig slachtoffergedoe van al die grachtengordeltypes. Iedereen heeft ingeleverd en geleden.

17 reacties op “Artiesten zijn het zieligst van allemaal

 1. DrTosti zegt:

  Goh, hadden ze echt moeten doen, werken……niemand is heilig, zeker BNers niet.
  Hans Teeuwen heeft trouwens goed geboerd met zijn geniale youtube filmpjes.

  4
  0
 2. Poep in een zakje zegt:

  Ik verdien met twee vingers in de neus een dikbelegde boterham bij een rioolontstopper. Gewoon eerlijk je geld verdienen is tegenwoordig al teveel gevraagd. Ik kan die jankverhalen van die zogenaamde artiesten niet meer aanhoren.

  4
  1
 3. Henkie (gekke) zegt:

  Het zijn stuk voor stuk mensen met een kronkel in d’r hersens, aan de snuif en de hele boel 100% te controleren en het bepalende persoon zijn, echt zo’n Dominique eigenschap. Smerige oplichter maar jongens, het gaat om de langste adem en dat gaan ze nooit winnen met jullie achterban. Dus F..k hun

  1
  1
 4. Sander Dubbeldekker zegt:

  Tijdens de Coronacrisis is één ding wel duidelijk geworden dat de verkeerde mensen op het podium staan of een podium krijgen. We kunnen heel goed zonder.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.