Autobanden Jan Roos weer lekgeprikt


Oh oh oh oh. Ome Jan is boos. Voor de tweede keer in een week zijn er banden van zijn auto lekgeprikt. En ome Jan kennende wil hij dat de dader(s) het zelfde lot ondergaan als de wielen onder zijn voiture. Al zal het Roos niet raken, zoals hij zegt. Gedoe geeft het wel.

En dat op een regenachtige zondag. Wat een land.

52 reacties op “Autobanden Jan Roos weer lekgeprikt

 1. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Daarom Runflats, nieuw rubber kost een vermogen voor een RR. Zo`n kleine Sport kun je ook gunstig gebruikt vinden, zijn genoeg Mo`s en Ali`s die er een met 300k op de klok gekocht hebben die na 2000km op de sloop zijn geëindigd. Gewoon sneuneuzen, blijf met je klauwen van een ander zijn spullen af, ook al ben je het niet met hem eens.

  87
  8
    • Hou je sterk Jan zegt:

     Tuurlijk raakt het Jan wel. Is toch gewoon kut. Vind Jan echt een held. Deze reactie vind ik wel een minder slimme, sla me maar het doet me toch geen pijn, in de hoop dat dit laf tuig want dat is het, ophoud. Ik zou die auto is volhangen met camara’s of aangeven dat het tuig al gefilmd is, we weten wie jij bent tactiek, en ze dan beloven aandacht te geven in Roddelpraat met de dreiging door de.community kapot gemaakt te worden een viszaak is een mooie referentie een kebakzaak kan er ook wel bij, zal vast uit een bepaalde zwakbegaafden hoek komen, en een zeg.ik zeker niet Funx en alle zwakbegaafden rappers die hier achter zitten. Het is Gorden met Toto die dit als kopstukken vanuit Dubai beramen.

     3
     1
   • Tim van Voorden zegt:

    …omdat he t logisch is dat je autobanden worden lekgestoken wanneer je een joutube kanaal hebt?

    Die snap ik niet???

    En maar voor flink wat minder geld per maand heb je twee of drie goeiecamera’s in en rond die auto.

    En dana is het weer kut voor de vandaal dattie er eentje pakte met een joutube kanaal

    En dan kan z’n advocaat gaan schrijven dat het onrecht is dat cliënt nog steeds herkenbaar in beeld us.

    17
    0
    • Waar is mijn pakje zegt:

     Erg kinderachtig om banden lek te steken,zegt dus meer over degene/degenen die het hebben gedaan dan over Jan.En laat ze lekker geld verdienen Jantje Busted.Altijd nog beter dan dat gemekker van jou.Jij bent volgens mij iemand die liever zijn hand op houd dan er wat voor te doen.En nogmaals;zout lekker op als het je niet aan staat,je komt een beetje heel erg jaloers over.Fijne dag met je gemekker.

     7
     8
 2. Mappy zegt:

  Hoi Jan, die prutsers van Roddeloog lopen weer te koop met jullie
  verhaal over die dikke Mark.
  Ik denk dat Juultje je banden heeft lek geprikt met haat harde tepels.
  Maar goed, hang een camera op dan zal je waarschijnlijk zien dat het
  de moeder van Ali B is . JoeloeJoeloeJoeloeJoeloeJoeloeJoeloe

  71
  1
  • Tin van Voorden zegt:

   Heel erg allemaal en wat ook erg is.
   Famke Louise post een foto van haar buik op Instagram. Brrrr..
   Dringende oproep aan Jan en Dennis dusss…

   Die blubberbuik van FL hoeven we niet te zien dus doe geen moeite graag

   9
   5
 3. Chantal F. zegt:

  Samen met de buren surveilleren Jan! Wat een minkukels!
  En bij een heterdaadje moet je ze voorzichtig kneuzen of per ongeluk laten struikelen en via de rechter de schade verhalen, taakstrafje, gebiedsverbodje…

  23
  1
 4. Kat zegt:

  Hoe sneu ben je dan! stiekem de bandjes lek prikken dan ben je toch een hele zielige lafaard!
  Zijn geen camera beelden? ach ja wat heb je er ook aan komen in het zwart hoody op de kop mondkapje voor en tja onherkenbaar , het beste is waken met een paar mensen !

  15
  0
 5. Clubber Lang zegt:

  Gewoon ffe zo’n mobiele wildcamera plaatsen. Gelet op waar je woont is het logischerwijs iemand uit de buurt. Niemand gaat ‘s nachts naar de metropool Bergen om jouw banden lek te prikken.
  Moet dus te herkennen zijn aan kleding enzo.
  En als je hem dan toch hebt… tandjes op de stoep.

  26
  0
 6. Sleep 020 zegt:

  Wat triest zeg andermans spullen slopen. Ik hoop dat onze Jan ervoor verzekerd is. Beetje jammer dat sommige figureren die zijn mening niet delen zich botvieren op auto’s. Sterkte ermee Jan

  11
  0
 7. Beveiligingscamera zegt:

  Jan, tijd voor camera’s zodat die sneuneuzen openbaar aan de schandpaal kunnen. Vies volk, laten ze de banden van hun moeders auto lekprikken.

  12
  0
 8. Pijvestiemel zegt:

  Zullen die vreselijke FunX kneuzen we achter zitten of sympathisanten. Ik roep het Roddelpraat leger op tot aanval! Net als bij die vreselijke Kötter Seafood.

  8
  0
 9. Kill em all zegt:

  Even een paar cameras in en om je auto plaatsen Jan, als ze het dan nog eens flikken meteen met hun smoelwerk in een aflevering Roddelpraat gooien. Van de 600k kijkers zit er dan vast wel iemand bij die ze herkend.

  5
  0
 10. Bed&Breezer zegt:

  Ja Jan, die kut markokkanen kunnen ook nergens.. Trouwens beter in een modaal karretje rijden met die grote bek van je. Dat is wat veiliger.

  2
  6
 11. Yousef zegt:

  HA HA HA HA wat een heerlijk bericht is dit, het heeft echt mijn dag goed gemaakt. Ik hoop dat ze elke week blijven vernielen, wat zou dat toch fijn zijn, HA HA HA HA!

  2
  7
 12. Gosslip_88 zegt:

  Tsja, een laag iq, een dosis lafheid, en derhalve een gebrek aan zich verbaal te uiten, een zeer (potentieel) gevaarlijke combinatie aan ingrediënten voor zo’n daad. Dreigen kunnen ze. Gooi er een paar gelijkgestemden en een camera op en het ontpopt zich al gauw tot een ontoerekeningsvatbaartje.

  0
  0
  • Janroosbitch zegt:

   Ik dacht dat ome jan in een net dorp woonde waar dit soort dingen niet gebeurde ( dat beweert ie ten minstens steeds bij roddelpraat).
   Nou ik kan jullie uit eerste hand vertellen dat jan uitgekotst wordt hier in bergen die dikke junk! Woont trouwens gewoon in een flatje ergens achteraf in bergen dus niet in het nette gedeelte waar hij het steeds over heeft.

   0
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.