Bachelor Tony nog steeds/weer vrijgezel


In de serie was te zien dat Tony Junior (31) voor Julia Sinning (24) ging, maar meer dan een paar weken het arme kind door de slaapkamer smijten is het niet gekomen. Terwijl het grietje smoorverliefd was op de ex van Maan was hij opeens gaan twijfelen of zoiets. Slap gelul natuurlijk. Hij was wel op dat wicht uitgekeken.

Het was sowieso niet veel soeps met de kandidaten. Hier staan ze nog beschreven. Dat ie uiteindelijk voor Julia ging was nog wel te begrijpen. Maar toe ze niet meer kon zitten was de liefde over. “We hebben het vier, vijf weken leuk gehad. Daarna kwam ik op een soort punt dat ik in de war raakte en wist ik even niet meer waar ik naar moest luisteren (…) Ik merkte dat ik daardoor heel even vrij moest zijn.” Oftewel hij had behoefte aan nieuwe vlees.

“We hebben een leuke tijd gehad, maar we hebben ook gezeik gehad en dat heeft me pijn gedaan (…) Het was eigenlijk niet wat ik wilde, maar ik zat gewoon niet goed in mijn vel.” Blablablablabla.

Julia zag het niet aankomen. Ze had zo haar best gedaan. “Ik kreeg opeens een appje met: ‘Ik moet alles even laten landen en weet niet precies wat mijn gevoel is’ (…) Ik wil hem alle tijd en ruimte geven daarin om het te laten landen. Het is ook veel wat op hem afkomt, dat begrijp ik.” Zal ik je troosten?

13 reacties op “Bachelor Tony nog steeds/weer vrijgezel

 1. Om te kotsen zegt:

  DIe Tony Jr. is ook regelrecht kots materiaal! wie probeert hij nou voor de gek te houden hier dan!?? Een peuter van 2 gelooft deze onzin nog niet.
  Het was vanaf dag 1 al duidelijk dat hij alleen maar mee deed om een nieuw kutje te scoren en na een week is een kut ook gewoon weer een kut.
  Goh wat verrassend dit! en dat mokkel nog zeggen ook : dit zag ik niet aankomen……mahja als je aan zo’n programma mee doet dan ben je sowieso de weg al kwijt en verloren. Ze wou gewoon even op de paal van Tony zitten en dat meegemaakt hebben. Nou meid wees er blij mee, dit roep je op jezelf af. 0,000000 medelijden mee.
  Mijn WC pot maakt weer overuren, heerlijk! Ik kots alles bij elkaar

  6
  1
 2. Bipolaire Cokejunk zegt:

  Ongelofelijk wat een nieuws. Dit is toch geen nieuws jongens kom op nou? Gaan jullie straks ook elke keer vermelden wanneer Anouk zwanger is? Dat is om de haveklap het geval. Ik zal jullie tijd nuttiger besteden. Kom op nou jongens.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *