Barbie gaat samenwonen en heeft vieze praat

barbie--

Wie deze gozer nou weer is weet ik niet hoor. Er is telkens weer een andere Goof die met Samantha de Jong voor de rest van hun leven gelukkig is. We hadden Michael, Gerrit, die dooie, die boef van de motorclub en nu staat er weer iemand de muur te schilderen van het zoveelste liefdenestje van het Haagse patiëntje.

En als het nog niet erger kan gaan ze smerige praatjes hebben over geurtjes uit bepaalde hoeken en kieren. Gatverdamme.

34 reacties op “Barbie gaat samenwonen en heeft vieze praat

 1. Robbie zegt:

  Ah dus binnenkort ook WEER zwanger?? Discovery+ kijken we mee?? Weer een leuk scripted reality format, auto ongeluk, balkonvlucht, GHB, jeugdzorg, een bruin jong en een dooie. Denk dat dat wel goed bekeken gaat worden, dat is tv…….

  18
  1
 2. leeeeeeeeeeeeeeeeeeuk687 zegt:

  Heeft ze nou een nieuwe instagram aangemaakt? Eerst 150k volgers en heleboel andere foto’s. Te veel exen nog op instagram, dus maar een nieuwe instagram?

  0
  1
  • De Depressieve Postbode zegt:

   Iedereen weet dat je telkens met andere namen je hier negatief over Jan komt uitlaten, terwijl je eigenlijk zelf een zielige transformer bent die nog nooit een pik in het zelf gebouwde doosje heeft gekregen.

   8
   1
 3. Samantha de Jonge zegt:

  Kunnen ze niet beter een kamer bij de plaatselijke geestelijke gezondheidszorg gaan schilderen en gereedmaken?
  Deze manische depressieve barbie pop, heeft elke dag minstens 25000 nieuwe persoonlijkheden.

  En wederom valt er weer een nieuwe ridder op het witte paard aka schilder met witte en een laag IQ in de fuik van deze opmaakdoos.

  3
  1
 4. GGD zegt:

  Hallo barbie,

  De GGD hier. Wij hebben een recent opgeleukt en geverfd kamertje vrij bij ons in de instelling. Je nieuwe ex is ook welkom. Een relatie aangaan met iemand die rijp is voor een gesticht mag zelf ook het gesticht in.
  Laat maar weten wanneer je je intrekt doet. Dan kunnen wij een behandelaar vrij gaan plannen.
  Tot snel!

  Groeten,

  De GGD

  7
  1
 5. Rozegeur en darmpijn zegt:

  Je bent wel heel droevig als je gaat lopen rollen om aan de kut te likken van een wijf dat al een paar half dood op straat heb gelegen en heel Nederland afrijdt om zich door klantjes te laten afnaaien.

  2
  1
 6. Dominic W zegt:

  Beste Barbie, wij zoeken nog nieuw personeel bij onze nieuwe omroep. Ons nieuwe Format is 3 days inside bij elk pretpark in Europa.
  Jij lijkt op de Efteling want ja daar is iedereen ook al eens binnen geweest

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.