Barbie stuurt moeilijk bericht de wereld in


Nu schijnt interpunctie tegenwoordig overbodig te zijn. Want waarom zou je aangeven waar een zin eindigt en een nieuwe zin begint. Waarom hoofdletters, punten of komma’s. Gewoon lekker door ratelen. Maar dan moet het wel begrijpelijk zijn. Wat staat hier nou weer? Samantha kan ergens niet meer tegen. Zowel de media. En iets over verhalen die niet waar zijn.

“Lieve mensen ook ik ben een mens en hier mijn verhaal ik kan er niet meer tegen hoe er elke keer gepraat wordt zowel in de media elke keer lees ik verhalen wat me echt raak ik hoop echt dat het een keer stop want ik ben zo hard aan het vechten en als je het goed doet doe je het nog verkeerd.. dat doet me gewoon pijn en ben echt klaar met verhalen wat totaal niet waar zijn 😔 dus aub kap er mee”

Dus kinderen, maak jullie school af als je niet zo wil eindigen als Barbie.

28 reacties op “Barbie stuurt moeilijk bericht de wereld in

  • Pieter zegt:

   Als jij daar dan toch gaat zitten bierelieren met Jan Roos vraag dan ook eens voor de gein waarom Roddelpraat alléén nog over Veenlijk, Cocaïne Pieter en elke week over Hetero-Royke schrijft terwijl Vieze Johnny z’n beerputje niet meer dicht lijkt te gaan en zo’n beetje half Talpa aan sexschandalen ten onder gaat?

   De betalende trouwe aanhang van Roddelpraat verdient toch beter dan nonnews over nitwits en transformers?

   57
   34
    • Inside Vandaag zegt:

     Nou ja winnen..
     Niet dat ze verliezwn als ze schrijven over Johan Derksen die de Online Radio Award gaat winnen in Drenthe terwijl die in de rest van Nederland wordt afgebrand wegens Candle-Gate.

     En Britt Dekker loopt ondertussen aan een dood paard te trekken, over dooie katten en dooie eenden van onbegrijpelijke nono’s niks dan goeds, maar als mevrouwtje Dekker haar paard laat inslapen geeft Roddelpraat niet thuis. Waarom dan?

     En hoe is het nu met Martijn Krabbé die door een heel diep dal ging nadat hij zelf als eerste aangifte had gedaan tegen zijn ex-vriendin wegens mishandeling, chantage, smaad en laster en vervolgens zelf voor de rechter gesleept dreigde te worden? Dat is toch ook erg?

     En waarom was Jorik op hetzelfde feestje als Jamie terwijl hij een contactverbod heeft en weer een rechtzaak riskeert maar wel bij die Vincent van Trier optreden terwijl die 800.000 euroos verlies draait en op de pof een bruiloft van 500.000 geeft? Gaat daar al dat witwasgeld naartoe waar Jorik van profiteert?
     En wat vindt zijn scharrel daarvan?

     En van wie koopt Gordon steeds cocaïne als hij weer in Nederland is?
     Of kan hij dat gewoon meenemen in de een of andere lichaamsholte als hij weer eens in de economyclass dubbelgevouwen onder een dekentje ligt met een retourtje Dubai? Of gebruikt hij zijn toyboy als ezel om verdovende middelen te smokkelen?

     27
     0
     • Tom zegt:

      Dus Gordon dwingt zijn toyboy om contrabande in zijn hol het land in te smokkelen?

      Bijzonder smaakvol dan dat de zelfverklaarde hamburgerkoning van Amsterdam dat spul dan vervolgens in z’n eigen neus stopt. Of niet dan?

      19
      0
     • Verrotte Omroepwereld. zegt:

      Carlo Boszhard niet vergeten.
      Die gaat direct in de tegenaanval nog voordat hij voor de rechter is geweest. Hij zegt dat hij genoeg heeft van alle mediarellen..

      “Carlo Boszhard zou graag zien dat we BN’ers iets minder snel aan de schandpaal nagelen.”

      Dat vindt Linda ook.
      En vieze Jeroentje.
      En Thijs R.
      En Ali B.
      En Marco B.
      En Samantha S.
      En Arie B.
      En J. de M.
      En Martijn N.
      En Martijn K.
      En Jos B.
      En Jan B.
      En Paul R.
      En ga heel Hilversum maar af 😂🤣😂

      23
      1
     • Pascally 2.0. zegt:

      Antwoorden op je vraag: Omdat Brit een irritante deuggleuf is, die ons eerst jaren lang wijsmaakt een dom blondje te zijn om zo haar zakken te vullen en zo dus überhaupt dat paard kon kopen. Ook dat zij hardop zegt fan te zijn van Roddelpraat, is tactiek. Niet persé oprecht. Meiden die paardrijden zijn trouwens sowieso irritant. Neem een Fajah Lourens, neem een Beyoncé Steenwijk. Wel allemaal dun trouwens. Huh?

      Martijn Krabbé is over datum en gewoon te saai. Net als die ene provocerende bruine meneer van Geen Cent te Makken. Maar Carlo daarentegen… Heeft vast over hun billetjes gestreeld.

      Jorik & Jaimie waren helemaal niet op hetzelfde feestje joh! Daar zat een dag tussen. Wel een beetje blijven opletten als je zo up-to-date bent.

      Gordon krijgt zijn drugs natuurlijk van Ali B. Duh. En Toto vervoert het. In z’n snuitje.

      Verder: ik moest best hard lachen om jouw bericht. Nu weet ik weer waarom ik hier weleens kom buurten. Thanks man!

      16
      1
 1. Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

  Is echt waar.
  Niet normaal meer hoe de mensen praten over Samantha.
  Niemand hier kent haar persoonlijk maar ze hebben wel allemaal hun mening al klaar.
  Dat moet ophouden.
  Niemand verdient zo’n behandeling.

  26
  12
  • Ali B. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

   Ze wilt aandacht, als ze dit vervelend vind kan ze ook stoppen met publiciteit opzoeken, negatieve veroordelingen is helaas een feit maar komt mede tot stand omdat ze vaak negatief in het nieuws komt. Iemand moet haar beschermen.

   7
   7
 2. Wie dit leest heeft dit gelezen zegt:

  Het raarste met die Barbie is

  Ze lijkt niet op Barbie
  De echte Barbie is sws veel knapper (duh)
  Ze kan nog 5 potten makeup in haar gezicht verwerken maar t blijft een onaantrekkelijk iets.

  Maar misschien is ze van binnen heel mooi.
  Maar dat denk ik niet.

  7
  4
 3. Scoop Nieuws zegt:

  SCOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPP!!!!!!

  Thijs Römer overweegt aangifte van smaad en laster: ‘Brug te ver’

  Thijs Römer (43) overweegt aangifte te doen van smaad en laster nu de 20-jarige Nena uit Groningen hem beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag. “Dit gaat echt een brug te ver.”

  De 20-jarige Nena uit Groningen heeft de publiciteit gezocht met een verhaal over Thijs Römer. Hij zou zich zes jaar geleden grensoverschrijdend hebben gedragen tegen haar. Haar verhaal bereikte via de juicekanalen direct een publiek van honderdduizenden mensen en daardoor wordt de acteur nu overspoeld met woeste reacties.

  Brug te ver

  Thijs lag sowieso al de hele week onder vuur bij het juicekanaal Juice Channel, maar dan met relatief onschuldige geruchten over vreemdgaan en intiem contact met fans. De beschuldiging van de 20-jarige Nena, die niet anoniem is, gaat natuurlijk wel een stapje verder. Sterker nog: een brug te ver, vindt de acteur zelf.

  De acteur heeft in drie tweets gereageerd op dit gerucht en lijkt alles te ontkennen. Hij denkt er zelfs aan om aangifte te doen van smaad en laster.

  Smaad en laster

  Thijs schrijft op Twitter: “In de afgelopen dagen zijn meerdere wilde verhalen over mij de rondte gegaan. Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren. Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver.”

  Hij vervolgt: “Ik hoop niet dat het nodig zal zijn, maar als dit niet stopt zal ik aangifte moeten doen wegens smaad en laster.”

  Gemende reacties

  De reactie van Thijs roept gemengde reacties op. “Als ik jou was zou ik dat sowieso gaan doen”, zegt de een. En de ander: “Goedzo. Mensen moeten niet zomaar alles kunnen zeggen.”

  Toch zijn er ook sceptische mensen. “Je kan het ook gewoon weerleggen toch? Wat is waar en wat niet?”, merkt Hans op.

  Juicekoningin Yvonne Coldeweijer: “Als het niet waar was kon je ook meteen aangifte doen, toch? Waarom zou het nu nog niet nodig zijn als het niet waar is?””

  Sneaky bastard

  Juice Channel reageert als volgt: “Hij heeft het over wilde verhalen. Als jij je gewoon normaal gedraagt en niet je pik achterna loopt dan komen er ook geen ‘wilde’ verhalen, zoals jij het noemt, aan het licht, sneaky bastard!”

  Journalist Ton F. van Dijk: “Ik heb geleerd dat dreigen met aangifte nooit sterk is. De harde ontkenning ontbreekt ook: een brug te ver, wat betekent dat in deze context eigenlijk? Laat de politie dit uitzoeken en tot die tijd geen conclusies trekken.”

  Nena is ondertussen benaderd door vrijwel alle showmedia: van RTL Boulevard tot Shownieuws en van het AD tot RoddelPraat. Het is nog niet duidelijk of ze daar ook interviews aan heeft gegeven.

  17
  0
  • De Roddelpraatredactie zegt:

   Er is natuurlijk nog de gulden middenweg tussen de aangifte/rechtzaak wegens smaad en/of een veroordeling en een strafblad wegens pedoseksuele neigingen of een flinke afkoopsom van €5000 euro contant in het handje en zand erover.

   Voorlopig gaat Talpa ervan uit dat het een geestelijk labiel trutje van veertien is geweest dat nu een beetje krap bij kas zit en voor een paar duizend eurootjes wel af te kopen is.

   Arme Thijs Römer, die had nooit gedacht dat dit hem zou blijven achtervolgen.

   Zouden er nog meer slachtoffertjes zijn die hun verhaal (anoniem) willen delen teneinde er een flinke afkoopsom aan over te houden?

   Schrijf je verhaal aan de redactie van roddelpraat en verdien minimaal €5000 euro zwijggeld én een ontmoeting met de oom van Thijs Römer.

   17
   0
 4. Donald Trump zegt:

  ik vind echt dat jullie te ver gaan met samantha zo’n lieve intelligente jongedame met nog een hele toekomst voor haar echt niet leuk hoe ze steeds belachelijk wordt gemaakt nederland mag maar wat blij zijn met de verzorginsgstaat die ertoe leidt dat dit soort types kunnen overleven

  5
  1
 5. Rogier zegt:

  Is barbie al gestopt om mannen geld afhandig te maken op kinky punt NL? Klanten die hier bezwaar tegen maken worden vervolgens bedreigt door haar vrienden en/of pooier. Afval is het.

  8
  1
  • Gemankeerde Taal Nasi zegt:

   Duine?
   Duinen is meervoud, domme stakker.
   Ik duin.
   Jij duint.
   Wij duinen.

   Duine gebiedende wijs zou nog net kunne maar dat is hier niet ter sprake.

   Je schoolgeld terughalen is wrs ook een brug te ver maar bij stadstoezicht zoeken ze nog steeds boa’s met een profiel als het jouwe
   Wie weet ben je eind van de zomer al afdelingshoofd met een electrische taser, traangas en een knuppel.
   Mensen die iets kunnen schrijven hebben altijd een streepje voor gehad bij de gemeente.

   13
   1
   • Donald Trump zegt:

    Ja, maar dan heb je ook nog iets als ‘Duinkerke’. En dat is dan weer zonder n. Daar raakt Harry van in de war natuurlijk. Snap ik wel.

    0
    0
 6. Pascalli zegt:

  Mijn dochtertje van zes poepte nog steeds in haar broek en had enorm last van enge dromen. Ze durfde daarom niet meer te gaan slapen. Mijn hart brak toen ze mij vertelde dat ze zo bang is om dood te gaan.

  We zijn een heel traject ingegaan bij een kindertherapeut.Naast speltherapie heeft mijn dochter ook EMDR gehad. En …. ze slaapt weer heerlijk ontspannen en is steeds langer achter elkaar zindelijk! ik kan het iedereen aanraden, zoek hulp!

  4
  4
 7. Tante Aggie zegt:

  Snuifdoosie Koen moet van een flat springen of een flinke overdosis nemen. Maar bij deze mislukte barbiepop lukt dat niet helaas. Daarom moet zij met een sniper deaud gemaakt worden. Barbie, je zal niet gemist worden.

  4
  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.